26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
DS 25.8.2009 8:34

Re: pane Doležale

Lea je na všech diskusních forech zřejmě nasazená a placená agentka Lidového Domu.Její trapnosti donekonečna to samé,plivání na ODS a Topolánka není normální.Kolik ji asi za tu iniciativu platí?

dulcibelka 25.8.2009 8:45

Re: pane Doležale

Asi málo, pořád mele o vyhladovělých a zbídačených občanech;-)

clay 25.8.2009 8:37

Re: pane Doležale

aféra je umělá, vy aféro....Rv

Modrá volička 25.8.2009 7:23

Vaječnou kanonádu podnítil ji mimo jiné i sám Paroubek tím, jak se snadno nechal vytočit.

socan 25.8.2009 6:46

anglicky gentleman?

"Anglický gentleman něco podobného nedělá, je však třeba vzít v úvahu,

že pohled na vystupování předsedy Paroubka a hlavně poslech toho, co

říká, by i anglického gentlemana vystavil velikému pokušení." - to same lze ovsem rict o vystupovani predsedy ODS. Neni tam podstatny rozdil - oba dva jsou mocichtivi ocaskove, kteri radi poslouzi jakekoliv korporaci.

H.K. 25.8.2009 7:47

Re: anglicky gentleman?

Potkal jste se s Topolánkem na předvolební akci?

Funda 25.8.2009 6:43

K poslednímu odstavci.

A proč ne? Sociální demokrat, ale ne, to je blbost, komunista Paroubek si po svém vstupu do vrcholové politiky hraje na führera, a lůza (stejně jako tenkrát v Německu Ádovi) mu to baští. Sic, jeden čalouník a druhý hospodský, oba spodině (která si svůj život bez vůdce nedokáže představit) blbnou hlavy.:-(

modrá myš 25.8.2009 23:32

Re: K poslednímu odstavci.

Nemyslím si,že voliči ČSSD jsou spodina a,že potřebují vůdce.Vůdce potřebují lidi jako Vy  co si myslí,že  jsou nadlidi.V ČR nemáme pouze vládu jedné strany a nechceme,aby celá  ČR  byla azurová.Dost bylo jedné strany 40 let.Na blogu se neustále mastí  pouze  voliči ODS a ČSSD a nejak se zapomíná,že  máme i jiné a dost dobrě volitelné malé strany co nemají možnost  se zúčastnit boje o korytá a proto mají více času  pracovat  pro nás v PČR.

Pišta 25.8.2009 5:47

Házení

Kázet po někom čímkolv umí každý blbec.Bylo jen otázkou času, kdy to udělají i "ti druzí".To si mohli "vajíčkáři" snadno spočítat. To je právě ten důvod , proč by se podobné akce neměly dělat. Reakcí na nadávky , bývají nadávky silnějšího kalibru. V zemi, kde veřejnost , slušného politika označí za autistu, se to ovšem dalo očekávat.

jirka.s. 25.8.2009 2:00

Džordžíno v akci !!! Podobnost čistě náhodná????

"Birke (někdejší šéf sekce kabinetu ministra - pozn.aut.) vystoupil hned na začátku s razantním prohlášením, že je nutné najmout několik rowdies, kteří budou jezdit po předvolebních mítincích ODS a budou tam pokřikovat na Topolánka, že je darebák a tak dále. A taky by se mohli prát. Aby byl pořádný bugr a lidé brali ODS takovou, jaká skutečně je. Další z členů Martin Vlasta sdělil, že věc je zařízena přes kluky Kočkovy, kteří na tyto úkoly najali osmnáct frajerů, aby se po republice mohli střídat a nebylo to tak nápadné."

http://www.virtually.cz/index.php?art=19164

Pražák 25.8.2009 3:00

Re: Džordžíno v akci !!! Podobnost čistě náhodná????

Advokátní kancelář Samková+Kubíček. Něco z praktik advokacie:

http://pravo.novinky.cz/archiv/20060224/p047a06g.php

Pražák 25.8.2009 3:02

Re: Džordžíno v akci !!! Podobnost čistě náhodná????

http://pravo.novinky.cz/archiv/20060224/p047a06g.php

Funda 25.8.2009 7:00

Re: Džordžíno v akci !!! Podobnost čistě náhodná????

No jo, co ale naděláme? Obě strany, ČSSD i ODS jsou prolezé komunisty a jejich estébáky, a tak se nedivme, jaké praktiky používají!:-(

clay 25.8.2009 8:39

Re: Džordžíno v akci !!! Podobnost čistě náhodná????

o tom, kým je prolezlá čssd není sporu. Můžete dodat nějaká jména z ods?;-P

důchodce30 25.8.2009 1:19

Zafantazírujme si

Mirek Topolánek vede dle novin na jižní Moravě kampaň bez tělesné stráže.

Čtyři mládenci jej sledují na cestách Moravou  v autě se začouzenými skly,  postavou jsou to pořízkové.

Neucházeli se tito zřejmě nezaměstnaní nebo jinde špatně placení bodygárdi popsaným házením kamínků  na samotného předsedu  strany  o přijetí do služeb ODS?

jirka.s. 25.8.2009 2:02

Re: Zafantazírujme si

No, to hladovění a předražená voda z kohoutku skutečně dělá divy!!! Kam se se/re marjánka či lysohlávky!!! ;-P

důchodce30 25.8.2009 2:42

Re: Zafantazírujme si

Přesně tak. Ale mně stačilo číst si o té FRAŠCE v novinách, poslouchat zprávy na Nově, vyslechnout  si názory politiků, zapřísahání ministra vnitra, vyjádření všelijakých mluvčích.  Nechápete, že i já si mohu dělat z toho jakoustakous srandu?

Funda 25.8.2009 7:31

Re: Zafantazírujme si

Copak o to, srandu si z toho dělat můžete. Mám jen obavy, aby nás všechny, ta "sranda", brzy nepřešla.:-(

H.K. 25.8.2009 7:52

Re: Zafantazírujme si

Srandu si dělat můžete. Házet po lidech kameny je skutečně velká junda. Možná jste taky obdržel ránu do hlavy.

clay 25.8.2009 8:41

Re: Zafantazírujme si

jo, ods organizovala útok na Paroubka i na Topola....;-D...takto jste chytrej?;-D

Anti 25.8.2009 0:47

Komu to prospělo?

Šetřil bych příměry k nacistickému Německu, v poslední době se mi zdá, že se k nim lidé uchylují příliš často a ne zcela v adekvátních situacích. K samotné akci, nemůžu se zbavit dojmu, že jediné komu to prospívá je ODS a Topolánek, v rámci mediální hry. Kdokoliv jiný mě nenapadá, na to je celá akce příliš divná. Političtí protivníci? Nesmysl, nikdo by podobným způsobem neriskoval, že bude následně odhalen. Vajíčkáři? Jak jste napsal, neschovávali se a svojí činnost i popsali a zmedializovali. Někdo kdo chce Topola zlikvidovat? Ne, tohle nebyl likvidační útok. Kdo tedy a proč? Samotná ODS?! Aby otočila stránky novin, když už to začalo vypadat, že "toskánská" kauza začíná straně vážně škodit? Aby udělala ze zloděje Topolánka hrdinu Topola? Nevím, současná ODS je tak prohnilá, že mi tato verze přijde ta nejvíce pravděpodobná.

-

Skutečná tvář ODS - http://www.nevolte.cz/nevolte-ods.html

Alfa 25.8.2009 1:22

Re: Komu to prospělo?

Jste génius.Ješte Vám unikla teorie že kamení házela Talmanová a to den po uzavření životní pojistky svého partnera.

beruška 25.8.2009 6:38

Re: Komu to prospělo?

prosím vás  a proč by to dělali? To není styl ODS, ale Paroubkův. Je vidět, že patříte k brigádě socialistické práce Lihového domu, protože člověka, který používá selský rozum nic takového nemůže napadnout. Píšete o zpackané akci. Ale socialistům se daří spackat téměř každou akci, kterou po svržení vlády dělají. Ono stále platí, že nic se nemá přehánět a socialisti v těch  špinavostech překročili dávno únosnu míru a začínají sklízet, co sami zaseli.:-/:-/(Y)(Y)

kos 25.8.2009 7:41

Re: Komu to prospělo?

Tak, tak. Paroubek kopal do aut, ukazoval v parlamentu fakáče, fackoval novináře, ukazoval pindíka ne veřejnosti, před minulými volbami vytáhl Kubiceho zprávu, po volbách ji řádně vyšetřil, napadal politické oponenty, házení po nich vykládal jako projev svobody názoru, když se ovšem stalo něco podobného jemu, skuhral, jak se mu ubližuje. je skutečně pravda, že každý sklízí to, co si zasel.  

-F 25.8.2009 6:41

Re: Komu to prospělo?

Když  je podle vás ODS prohnilá, co je potom ČSSD? Oni nemají  odsouzeného minstra financí za tunelování, expředsedu vlády, který nedokáže vysvětlit, kde vzal peníze na byt z který zázračně zbohal, kakaového boba kause, Ratha a tak dále a tak dále. Ještě něco dodat?(Y)

Ivan 25.8.2009 14:46

Re: Komu to prospělo?

Jak jste na to přišel?  Expředseda přece zbohatl zcela legální cestou - vydělal na burze způsobem, který je nenapadnutelný. Burzovní zákony si přece vymyslela ODS, je to ten správný kapitalismus a Gross jenom ukázal, že ho umí využít. Co se týče bývalého ministra Svobody, tak je to naopak příklad toho, že ČSSD se dokáže podezřelých jedinců zbavit a nijak je nechrání.  Pokud by se podobně jako v případu Svobody postupovalo i v případě ministrů ODS nebo lidovců, musel by ministr dopravy Řebíček jít sedět na doživotí a Čunek by byl taky dávno za mřížemi, stejně jako mnoho jiných.  V případě ODS ale zasáhnou Salichovové nebo jiní členové justiční mafie. Začalo to už případem sponzora Pepy z Honkongu a Lájoše z Maďarska. Odpovědní funkcionáři, kteří podepsali zákonné listiny byli prohlášeni za nevinné, protože si "toho nevšimli". Vskutku skvělé zdůvodnění soudu. Klaus taky o ničem nevěděl, i když bylo jeho zákonnou povinností vědět. 

H.K. 25.8.2009 7:56

Každý útok kamenem může poškodit zdraví

Ne, tohle nebyl likvidační útok.

 A co Vy, dobrý?

Hadí oči. 25.8.2009 0:22

Ne. Policie neni ani Pecinova ani Komorousova.

Policie je v troskách, totálně rozlangrovaná.

PeN 25.8.2009 0:39

Re: Ne. Policie neni ani Pecinova ani Komorousova.

Kecáš, tlučhubo. Policii zničili socani, dílo začal Gross a

pokračoval v něm farář Bubla... Langer jenom hledal více či méně

úspešně cestu z těch oranžových  s r a č e k  ven... (Y)

:-: 25.8.2009 5:38

Re: Ne. Policie neni ani Pecinova ani Komorousova.

hezká pohádka........., langer ji hledal tak intenzivně, až zrušil finanční policii, že.