26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pete Brich 17.8.2006 13:46

Jo, jo, mojo.

Jste nějak informovaný. Nejste náhodou ze Mlýna?

PB

orso 17.8.2006 9:24

Moudrost dne otce Furata?

pane Doležale. ODS měla podle Vás 2 šance – 100kovou koalici s KDU-ČSL a Zelenými nebo trvat na předčasných volbách. U člověka s vaším vhledem do situace bych předpokládal, že víte, že prosazení ani jedné z těchto variant nebylo kvůli 100 kusům levých poslanců možné.

Informační hodnota tohoto článku rovná se nule. Klišé na klišé. Co se s Vámi děje?

Jazz 17.8.2006 12:12

Re: Moudrost dne otce Furata?

Naprostá shoda, pan Doležel se nejen opakuje, ale už mu to hlava nebere.

horda1973 17.8.2006 9:14

Nový Lenin

Připomíná mi p.Paroubek toho jejich Lenina,jak všichni museli říkat jak je cool a největší a tak.A kdo by jen zapochyboval byl by smeten.Co budete dělat až nebudete mít p.Paroubka?Zatím ČSSD vygenerovala do svého čela typy jako p.Zeman,p.Špidla,p.Gross a teď  tedy absolutní vrchol a nikdo z té party nic, prostě všichni táhnou.

P.a.z.ú.r 17.8.2006 9:04

Vždycky mě dostane ta úsměvná pravičácká představa,

že Langer usedne do křesla ministra vnitra, a spolu s ním přijde zákon ;-P kdepak, Langer má stejně jako Paroubek na paži kakaovou skvrnu velikosti mexického dolaru :-D místo biolihu se začne vyrábět whiskola :-P;-D

Pete Brich 17.8.2006 10:01

Re: Vždycky mě dostane ta úsměvná pravičácká představa,

Proč mají šibalové takovou hrůzu z Langera?

Že by místo whiskoly raději čisté víno?;-):-P;-P:-D;-D;-D;-D;-D;-D

PB

Roman 17.8.2006 12:01

Re: Re: Vždycky mě dostane ta úsměvná pravičácká představa,

Fakt je ale ten že Langer v křesle ministra vnitra by byl průšvih a hlavně ostuda pro celý stát.Ten člověk není úplně v pořádku a máslo na hlavě má stejně jak šibalové.V jeho případě čisté víno opravdu nehrozí.Třeba by takový  kašpárek  jak Langer šibalům právě vyhovoval

mojo 17.8.2006 12:30

Re: Re: Re: Vždycky mě dostane ta úsměvná pravičácká představa,

Zeptejte se v Olomouci...

Langr to je všech šibalů futrál...

Semiramis 17.8.2006 14:17

Re: Re: Re: Vždycky mě dostane ta úsměvná pravičácká představa,

Pro celý stát rozhodně ne - ale pro vás šibaly určitě, proto se ho bojíte.

VerkaVerkovata 17.8.2006 22:20

Re: Re: Re: Vždycky mě dostane ta úsměvná pravičácká představa,

Romane, uvádíš jen neurčitá tvrzení, argument žádný. Který člověk je úplně v pořádku? Můžeš to poctivě říci o sobě? Zase se v diskusi objevují jen spíše všeobecné urážky, žádnýspolehlivý argument, podklad k tvrzení nebo zpráva. A tvé hypotézy jsou velmi slabé.:-/:-/:-/

jirka.s. 17.8.2006 16:17

Re: Vždycky mě dostane ta úsměvná pravičácká představa,

Vždycky? Stačilo by jednou, ale doopravdy!

Aleš P. 17.8.2006 8:10

K článku

Když opomenu nálepky na stanách ODS a ČSSD,pak musím objektivně říci že strana na levici velmi diplomaticky využila celou situaci pro sebe.Strana na pravici naopak jen hystericky křičela -jako malý haranti,že ji nechce Jirka nechat vládnout.Politici velkých stran by měli trošku dopředu předvídat ,že se neobejdou jeden bez druhého.I V Klaus prozíravě řekl ,že by neměli na sebe kydat kýble hnoje.Dnešní politici nejsou prognostici a je zřejmé že nemají naplánované různé varianty alespoň 2 tahy dopředu,ale ne všichni -Paroubek to měl naplánovaný.Myslím ,že to převzal od Zemana.

Miroslav 17.8.2006 8:10

ODS a CSSD nemají naději se domluvit

i když se obě strany snaží udržet u moci.  Já osbně nevím (jako třeba ve filmu Vinetou ) kteří jsou "naši". Mate mě nemorálnost Langra a exkomunisty Tlustého . Včera večer jsem se díval na CT 24 a tu aroganci co tam předváděl vůči televiznímu komentátorovi Paroubek , tak tu by mu mohl závidět i Václav Klaus v dobách své nevětší premiérské slávy . Současná situace je jasný pat a to zejména do budoucna . Občanuům tento pat nic dobrého přinést nemůže , jsem pro nové volby kde vítěz bere na 4 roky vše.

Miroslav  

Mirec 17.8.2006 8:23

Re: ODS a CSSD nemají naději se domluvit

 A nebylo to naopak? Zoufale nepripraveny komentator, ktery po prvni zodpovezene otazce ztratil koncentraci a zacal s neomalenymi utoky?

fjoe 17.8.2006 9:06

Re: Re: ODS a CSSD nemají naději se domluvit

Ach jo, tak jsem si včera po sledování Událostí (k) říkal, jestli se příznivcům J.Paroubka otevřou oči, a ejhle: nepřipravený komentátor prý na něho útočil. Fakt asi existuje vícero vnímání reality. (Já jsem naopak viděl arogantního a namyšleného politika, který poučuje, říká něco o demagogii, "rozšiřuje" vědomosti komentátora, tvrdí, že zadlužování je normální věc, ale vůbec nezná výši růstu HDP na Slovensku.

oskar 17.8.2006 10:29

Re: Re: Re: ODS a CSSD nemají naději se domluvit

správně, konečně dobrej postřeh. jenže socani to skutečný nechtějí vidět. jestli paroubek je ekonom, tak to se stydim, že jsem taky. proto ty ráje padly. redaktor ho dostal do rohu a parub neumí odpovědět na dotaz proč se republika zadlužuje, když je tak vysoký nárůst HDP. a to je správná otázka. cožpak, když budu úspěšnej milionář a budu ve vatě budu dělat horentní dluhy? odpověď zni :NE. takže buď paroubek o své úspěšnosti lidem lže a nebo nerozumí ani základním ekonomickým pravidlům. děkuju Bohovi, že už ho neuvidim tak často v televizi. mimochodem pro příznivce levice : každej ekonomickej i jinej náměstek v tak velkým podniku, jako byly ráje, byl nomenklaturní  kádr KSČ, jinak by nebyl tím náměstkem. a ten nom. kádr , pro neznalé historie, byl člověk, připravený jít pracovat na MěV nebo KV KSČ...byl to velmi spolehlivý soudruh, po všech stránkách...

Jiri 17.8.2006 23:01

Re: Re: Re: ODS a CSSD nemají naději se domluvit

A navic keca (tedy pan Paroubek) - na svete jsou staty, ktere zaznamenavaji slusny ekonomicky vzrust a nemaji schodek - ba prave naopak, umazavaji ze starych dluhu - kdyz uz se pan Paroubek zminil o USA, tak soused na severu (Kanada) je prave jednou z techto zemi.

Miroslav 17.8.2006 13:14

Re: Re: ODS a CSSD nemají naději se domluvit

Pane kolego , co to plácáte za nesmysly. Otázka komentátora na důvod dramatického  zvyšování zadluženosti je legitinmní , dokonce nutná. Paroubek svou odpovědí dělá falešnou iluzi , že zadlužení je vlastně žádoucí věc a to potažmo i pro občany. Ti se také zadlužují o stošest po vzoru státu. Jsem 55 let starý , byl jsem 2x v životě zadlužen. Jsem šťasten , že dluhy nemám , že je za mě moje děti a vnuci nebudou muset platit. Tak se probuďte ze sna.

Miroslav

 

horda1973 17.8.2006 9:10

Re: ODS a CSSD nemají naději se domluvit

Nezapomeňme, že být připravený měl být p.Paroubek, ne moderátor, ten se ptá za nás, nepřipravené. Pan Paroubek argumentoval v otázce zadlužení tím, že poukazoval na zadluženost ostatních, inu není nad připravenost.

Frenky na penzi 17.8.2006 8:02

To je dost síla, nemyslíte?

http://zpravy.idnes.cz/znamky.asp?id=140  Oznámkujte vládu Jiřího Paroubka

CELKOVÁ ZNÁMKA 4.66 počet hodnotících 70804

Známkování probíhá od 16.08.2006 10:30 do 18.08.2006 14:00

Zebra 17.8.2006 8:17

Dětino !

P.a.z.ú.r 17.8.2006 8:58

Re: To je dost síla, nemyslíte?

no Frenky, kdysi ve škole jsme my děti taky oznámkovali naši chemikářku, no a vyšla jí rovná pětka ;-P i já sem jí dal pětku, přestože jsem měl z chemie vždycky jedničku :-(;-P ale podlehl jsem třídnímu mínění že je kráva :-P:-D:-D

Vlastimil 17.8.2006 7:54

Nebyl by to B. Doležal,

aby do každého svého článku na libovolné téma nevložil aspoň jednu větičku, kde by Čechům otloukl o hlavu vysídlení Sudetských Němců. Teď to byla věta poslední: "A shodnou se jen na Benešových dekretech." To už je přímo posedlost.

Zebra 17.8.2006 8:15

Re: Nebyl by to B. Doležal,

Nu, možná podobně jako Cato ke zničení Kartága tím nakonec přispěje k tomu, že se za to po právu budeme stydět.

Vlastimil 17.8.2006 9:12

Re: Re: Nebyl by to B. Doležal,

Cato tím přispěl ke zničení Kartaga. Stydět by se nakonec měl spíše Cato - stejně tak, jako by se nakonec musel stydět Doležal, kdyby Sudeťáce uspěli.

Karel Hypšt 17.8.2006 11:33

Re: Nebyl by to B. Doležal,

Vyhnání Sudetských Němců byl zločin, z jehož následků jsme se ještě neprobrali, už třeba jenom proto, že by v šestačtyřicátém nevyhráli ve volbách komunisti a tady by se to vyvíjelo úplně jinak.

                                                                                                                              Hypšt

 

mojo 17.8.2006 12:26

Re: Re: Nebyl by to B. Doležal,

A troufám si tvrdit, že pokud by tu sudetští Němci zůstali, neměli bychom dnes žádné velké problémy s povolebními paty. Myslím, že by byli relativně proreformní.

Je ovšem otázkou, jak moc by se chtěli paktovat s náckovskou (myšleno pročeskonáckovskou - to jest protiněmeckou) ODS.

Jiri 17.8.2006 23:09

Re: Re: Re: Nebyl by to B. Doležal,

Ono by jich mnoho nezustalo a to hned z nekolika duvodu - prvni - kdyby zustali, tak by meli byt souzeni Ceskoslovenskou republikou za vlastizradu, popripade za valecne zlociny, kterych se mnoho z tech chlapcu dopustilo (to bych byl byval rad videl ja - je to pravda, ze byli obcane Ceskoslovenska, tak jakypak vyhazovani, ale taky je pravda, ze se mnozi z nich dopustili zlocinu na Ceskoslovensku, takze pred soud s nimi (navic z toho meli nejaky ten rok slusne vyhody). No a druhy duvod je nasnade - ti, kteri by zustali, tak by tak jako tak drive nebo pozdeji zdrhli do Nemec (a urcite ne k dederonum).

figura 17.8.2006 13:16

Re: Re: Nebyl by to B. Doležal,

I nevyvíjelo. Patřili jsme do ruské sféry vlivu a dělat jsme mohli asi jen to, že jsme mohli koukat.

Vlastimil 17.8.2006 14:52

Re: Re: Nebyl by to B. Doležal,

Největším zločinem ale je, že Německo prohrálo 2.světovou válku. Opravdu se máme za co stydět. Fuj!