2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hanuman 9.3.2009 21:42

Nerovný boj paní primátorky

Paní primátorka vede nerovný boj pouze s panem Kocábem jink ji vštšina národa drží palce

Hlavně je první, která se k tomuto řešení rozhodla a další města, která jsou v podobné situaci ji budou následovat. Primátoři jsou voleni občany, kteří chtějí žit v klidu a bezpečí, takže je v těchto akcích budou podporovat. Všichni máme stejná práva ale také povinnosti.

Proto, když je nesplňují, budou za to platit. Největší škodu nadělala pozitivní diskriminace, která tuto skupinu obyvatel přesvědčila o tom, že mají pouze práva a povinnosti se jich netýkají. Stejné problémy mají s tímto etnikem i okolní státy, jenže u nás se vše řeší mnohem humáněji.

BuBu 9.3.2009 20:27

Sociální politika musí být taková . . .

. . .aby se žít na úkor společnosti těžce nevyplácelo !!!!! !!!!!!

Dávat sociální dávky v takové výši, že tří-dětná cikánská rodina bere ze sociálky měsíčně 25 tisíc - tak to je státní debilita jako vyšitá !!!! ;-O;-O;-O To se to pak chlastá a utrácí v hernách - které jsou plné nemakajících, černých vejžírků společnosti !!!! ;-O;-O;-O

Tolik si nevydělá ani slušná rodina, která se denně klepe strachy, aby někdo z rodiny nepřišel o práci !!!!

Plně souhlasím s postupem starostky Chomutova a pevně doufám, že se přidají všechna města a vesnice v zemi !!!!! 

JC 9.3.2009 22:11

Re: Sociální politika musí být taková . . .

Přesně. Těch 25 tis. je samozřejmě netto, na ruku!!!!!!. Kdyby šel tatíček od této rodinky náhodou do práce, tak si při svém vzdělání (nejčastěji max. 7 tříd ZŠ) může vydělat zhruba 10-12 btto!! Proč by tedy ráno vstával, když si za víc než dvojnásobek může poležet do oběda a pak odkráčet do herny či hospody?

JAPA 9.3.2009 20:18

já také

držím palce

Jenda 9.3.2009 20:09

Zakaz DS by nic nevyresil

dokud bude policie selhavat a dokud se budou poblitici tvarit, ze zadny problem neexistuje a kdokoli na nej upozorni je osklive kacatko, tak budou vznikat vice ci mene ozbrojene a vice ci mene rozumne ochrane sbory. Pokud stat vzkazuje lidem "kaslem na vas", nezbyva lidem nez se zaridit sami.

pavlik 9.3.2009 19:45

jojo, sebrat sociální dávky, to je to správné řešení ...

Ještě tak poslat do plynu, když jsou stejně NEPŘIZPŮSOBIVÍ. Tohle je typická cesta do pekel, dlážděná "dobrými" úmysly. Ale nějak lidsky to přece řešitelné být musí. Co s tím?

Kolombo 9.3.2009 20:51

Re: jojo, sebrat sociální dávky, to je to správné řešení ...

tak tohle je skutečně extremistická argumentace - jakoby exuistovaly jen dvě možnosti - buďto zajíčky krmit mrkvičkou a zelíčkem, popřípadě jim vyhřívat pelíšek nebo vystřílet, otrávit, zničit. Co se tak o ně nestarat? Nestřílet ani nekrmit,  alespoň ne z moci úřední? kdo chce krmit a vyhřívat, ať si tak činí, ale soukromě, za svoje.

bobo 9.3.2009 21:36

Re: jojo, sebrat sociální dávky, to je to správné řešení ...

hezká odpověď , dobrý R^R^

honzak 9.3.2009 21:23

Re: jojo, sebrat sociální dávky, to je to správné řešení ...

utopický socialismus "Ale nějak lidsky to přece řešitelné být musí" nikdy nefungoval, nefunguje a fungovat nebude! Smiř se s tímj. Na Cikány všech barev plati platí jen SÍLA, viz vlak homo banikus pyčus. To jsou bílí Cikáni....

Emil XX 9.3.2009 22:50

Re: jojo, sebrat sociální dávky, to je to správné řešení ...

No, na jiném místě a v jiné době by byli dokonce sněděni, protože se "k ničemu jinému nehodí." To se dělo mezi divochy i v dvacátém století, takto to zdůvodnil náčelník etnografovi, když se ptal, proč dotyčného zabili a snědli...

Ale nepleťte do toho Hitlera, ten neřekl Židům chovejte se tak a tak, nebo půjdete do plynu, on jim žádnou šanci nedal a to je ten základní rozdíl. U Stalina to bylo zase jinak, ten říkal lidem "snažte se a když uznáme, že se snažíte víc než soused, zastřelíme jeho, jinak zastřelíme Vás...! (taková byla realita a všichni to věděli).

Kolombo 9.3.2009 19:44

Kdyby promátorka

měla svůj boj prohrát, bylo by potřeba jet do Prahy a uspořádat skutečnou demonstraci proti pravdoláskovcům. takovou, které by se zúčastnilo alespoň půl milionu lidí, těch, kteří už mají plné zuby dvojího metru "humanistů", kteří, ač v nepatrné menšině terorizují zbytek republiky. Tyhle individua by měl správní soud zakázat a vyhnat z jejich vyhřátých flíčků.

pavlik 9.3.2009 19:49

Re: Kdyby promátorka

Jasně, zapálené louče, kožený boty "až nahoru zavázaný", hákenkrojcy na rukávech, to bude pane paráda, to bude lidová veselice. S pravdou a láskou zatočíme, pak totiž nastane ráj na zemi, jak se o to snažili Stalin a Hitler.

Kolombo 9.3.2009 20:46

Re: Kdyby promátorka

To jsou ale paradoxy - lidi, kteří se už nechtějí nechat okrádat parazity a jejich ochránci mají vypadat jako náckové a násilíci, zatímco stuteční násilníci si nasazují masku "ušlechtilosti", lásky a "boje za lidská práva". Jenže zatímco oni se z toho boje mají docela fajn, ti, co to platí mají problémy a trable. "Humanisti"  popíjejí vínko a vedou rozšafné řeči, jak mají být lidé "tolerantní", přijedou, zapózují a naveřer se vrátí do svých ochrankou strážených vil, kam žádný "vyloučený" ani nepáchne. Už toho  bylo dost, je čas něco dělat.

Jenda 9.3.2009 20:52

Re: Kdyby promátorka

Dekujeme za krasnou ukazku demagogie bratrstva pravdu a lasky.

honzak 9.3.2009 21:24

Re: Kdyby promátorka

ty budeš asi Morozov, co pavliku?

Emil XX 9.3.2009 22:59

Speciálně ten Hitler by se nikdy nedostal k moci,

pokud by demokratičtí politikové byli schopni řešit problémy, které lidi pálí. Úplně ze stejného důvodu se dostal k moci Robespierre, ač to bylo trochu jinak, monarchie selhala při řešení ekonomické krize a její následníci nedokázali po jejím pádu zajistit kýžený ráj na zemi. Robespierre, kterého se ale nepodařilo včas svrhnout byl pak Stalin. Tady jako rozbuška zapůsobily útrapy války a po svržení cara se také život lidí nezlepšil.

fo-ol 9.3.2009 18:36

jasne

co je me do toho ze je nekdo jinej na dne, at si chcipnou, hlavne ze ja mam svy jisty, ze mr. dolezal?

Niky 9.3.2009 18:19

Koukám jako blázen,

že pan Doležal přesně popsal co jsou zač pseudohumanisti z pravdoláskového gangu!

Starý J. 9.3.2009 17:54

Jen tak dál pane Doležal

zase skvělý článek s výbornými postřehy. A nic si nedělejte se zde v diskuzi běsních Paroubkových rudých brigád!

.....návrh postavila na věcech, které jsou obecně známé, a ne na důkazech. .... Ony totiž zatím žádné důkazy nejsou, jen všichni vědí, že ta tlupa je velice nebezpečná. Důkazy by se našly, až by dostali reálnou moc, zatím ten Führer Vandas je neobyčejně mazaný a dává si pozor i na to, co říká. To je jako s komunisty. Většina myslících ví, co je to za hrůzu, co by předvedli u moci v případě, že by situace v Rusku se jevila zase pro jejich kousky příznivá a přesto i proti nim v současné době žádné "důkazy" nenajde. Je to naprosto stejný případ. Chovají se rafinovaně, zabouří a řeknou si svoje na schůzích a mýtincích (mají tu výhodu, že je nikdo jako "nácky" na srazech "nemonitoruje" a neprohlíží jim záda, zda tam nemají náhodou vytetovaný srp a kladivo a ódu na Stalina), takže by Langer dopadl u soudu v jejich případě naprosto stejně. Jen by náš duce Paroubek řval, že Langr je blb, ovšem ne proto, že nepřipravil důkazy, ale proto, že se vůbec pokusil je zakázat!

Doležal 9.3.2009 20:23

Re: Jen tak dál pane Doležal

Děkuji vám pane Starý, ale v (Y) mám již obsazeno!;-D;-D;-D

xxxKubeš 9.3.2009 16:47

Děkuji

Doležalovi, že se zastal primátorky. Kocáb ve věci postupuje bez charakteru, napřed něco slíbí, pak si klade podmínky aby to nemusel splnit. Je až stydno, když může být takový člověk ve vládě, měl by se vrátit odkud přišel.

pet 9.3.2009 18:00

Re: Děkuji

včera na Českém Lvu to zelené ministro  veřejně slíbilo, že půjde  do Comutovat bydlet ale s paní primátorkou, No tak paní primátorka už tam bydlí, tak kde jsi frajere!!!

viktor 9.3.2009 21:55

Re: Děkuji

Zrušit celé to ministerstvo, vždyť bylo stejě konstituováno pro zelenou Džamilu, která taky bylo na  nic. A po vyhazovu z ministerstva měla spoustu řečí o tom, jak je lékařka a že lékařů je málo a že o ní bude zájem.

A už jse opět v politice.Tihle lidé jsou nezničitelní.

ada 9.3.2009 15:20

Primátorka Řápková, je nejoptimálnější

sladeni krasne modrooke zeny se schopnostmi organizovat, uvadet vse v souvislost, zaroven ukazat tvrdost a neustupnost, nenechat se zastrasit.......je to priklad pro ostatni postkomunisticky zkorumpovany povl na ceskych radnicich a magistratech...

PP2 9.3.2009 15:55

Re: Primátorka Řápková, je nejoptimálnější

Podporuji primátorku Řápkovou.  R^R^R^

 

hufv 9.3.2009 17:30

Re: Primátorka Řápková, je nejoptimálnější

co to je to nejoptimálnější?

Jsou slova, která se nestupňují!!!!!!!!!!!!!!!!! A pokud je něco optimální, tak už nic dalšího nemůže být "optimálnější". Rozumíte tomu?

překvapený 9.3.2009 19:02

Re: Primátorka Řápková, je nejoptimálnější

Jak to že ne,nejoptimálnější je Ada/Áda?/

Leni Riefenstahl 9.3.2009 19:56

Re: Primátorka Řápková, je nejoptimálnější

Ano, škoda, že nežila už dříve. Mohla jsem o ní natočit krásny film oslavující rasově čistou ženu.

hrouda 9.3.2009 14:18

Politici se v případě "permanentně nepracujících" už roky honí za svým ocasem

Tedy alespoň co se týká toho, jak na ty, kteří v životě nepracovali, nepracují a pracovat nehodlají. O různých komisích, projektech, analýzách apod slýcháme roky.

Stručný návrh - začněme s tím, že mladí nezaměstnaní (filtr - třeba 2 a více let) prostě budou docházet do "práce v technických službách měst" (berte mě s rezervou, zjednodušuji), kde budou moci vykonávat nekvalifikované práce (na jiné stejně nemají a ani nechtějí). Když práce pro ně nebude, budou stejně v práci, i kdyby měli sedět na lavičkách v areálu "služeb". A hezky budou dělat od-do. Pokud ne, tak nic nedostanou.

Pořád lepší, než aby svá dítka (plurál je zde skutečně namístě) učili vlastním příkladem k flinkání. Tenhle začátek bude jistě úspěšnější, než mluvit o vzdělání jejich dítek, či důležitosti práce terénních pracovníků. Exekuce jsou hezké řešení, v jistém ohledu pochopitelné a správné, leč ne samospásné. Jedině práce (nebo alespoň zaměstnání) může být impulzem ke změně hodnot a priorit. A o to tu jde:-)

Starý J. 9.3.2009 18:00

Re: Politici se v případě "permanentně nepracujících" už roky honí za svým ocasem

No vidíte hroudo, že s Vámi mohu v něčem i souhlasit!