12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Michl 24.9.2010 22:54

Ano,

vláda neměla policistům snižovat platy, ale měla jim snížit odchodné na dva měsíce a zdanit. Dále pak jim měla zruši´t úplně výsluhy. Naopak jim měla hodně zvýšit odškodnění v případě úrazu nebo smrti. A vté poslední řadě jich měla 1/3 propustit.!!!! Tím by se z nich stali normální občané tohoto státu.

J. Němec 24.9.2010 17:17

Nemusíte

Pane Doležale, Vaše poznámka, že žel Bohu musíte být občanem tohoto státu je hloupá. Klidně jděte, kde vás srdce táhne. To vy ale zase ne, že?

D. Streit 24.9.2010 8:45

Odbory jen zneužily nešikovnost vlády

1) Vláda má většinu v parlamentu, ale ne na ulici. Proto je hloupá, že popuzuje i policisty.

2) Úspory jsou správné, ale začalo se z nesprávného konce. Když se budou snižovat mzdy, sníží se kupní síla a krize se dostane do bludného kruhu:

http://streit.blog.idnes.cz/c/156539/Setreme-ale-nevylejme-s-vanickou-i-dite.html

V. Novák 24.9.2010 16:39

Jojo, nasírat i policajty a vojáky ve chvíli,

kdy vláda nasírá občany - toť nejlepší cesta k defenestraci. A vláda bez státních ouředlníků je genštáb bez vojska. stejně trapná a stejně platná.

Druhý bod je přesně to, co tvrdí odbory. Už od chvíle, kdy vláda se svým šetřením přišla. Takže nevidím, věru, zneužití. Využití - no prosím. Odboráři nejsou blbci, aby sami nabíhali na vidle. To ponechají s chutí vládě.

V. Kain 24.9.2010 21:13

Re: Jojo, nasírat i policajty a vojáky ve chvíli,

Já bych ti ty bolševická oháňko přál aby nebyla práce,protože zaměstnavatelé to už přestalo bavit a důchodci nedostali důchod protože by nebyly prašule.Potom by jsi mohl jít stávkovat.