26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
sofiv 12.1.2010 8:31

Re: DOBRÝ ČLÁNEK

Stačilo několika slovy říct, že vám nevadí a že mu to na jaře "hodíte".

JaS 12.1.2010 8:29

Re: Také nejznámější

hrůza je v tom, že ten "průměr" je silný podprůměr (alternativní inteligence)!

JaS 12.1.2010 8:27

Re: Předseda ČSSD

Na Paroubkovi je nejhorší, že není sociální demokrat. Pak ČSSD nemůže být solidní politickou stranou, která by normálním způsobem držela v šachu svého hlavního opozičního partnera - jedině vzájemným hlídáním se dá udržet slušná politická scéna, která nedovolí dělat fauly.

zoch 12.1.2010 8:26

Re: celkem omyl

Budeme-li se bavit o úspěšných,nemůže padnou jméno Klaus. Je to zoufalec. Pokud ovšem připustíme,že pracoval a pracuje pro rezidenturu FSB,pak byl a je velmi úspěšný.  Bohužel.

vltava 12.1.2010 8:26

Také nejznámější

Pan Paroubek má šanci se stát také nejznámějším českým politikem. Pokud vyhraje příští volby, tak si jeho jméno budou opakovat ještě naši pravnuci, protože tak dlouho se budou splácet po něm dluhy.

Jeho popularita je zcela přirozená. Díky všeobecnému volebnímu právu dojde k volbám průměr, který zvolí pochopitelně zase průměr. A to pan Paroubek nepochybně je. Navíc má schopnost dávat na otázky jednoduché, snadno pochopitelné nesprávné odpovědi (např. jeho slavné "Dluhy se platit nemusí") a tomu průměrný volič rozumí.

pepa 12.1.2010 8:24

Re: warning

Nevím proč tady štvete proti paroubkovi a čssd. Strana která by vůbec neměla existovat je ODS. a tento kapitalisticky system.

JaS 12.1.2010 8:23

Re: warning

Pěkné gesto. Pořiďte si k tomu některou ze "zbraní" Syvestra Stallone, co furt střílí a nemusí se dobíjet (a je patrně plastová).

zoch 12.1.2010 8:20

Níže čtu,že ODS přihrála Paroubkovi atd.....

Nikoli .  ODS programově likvidovala jakoukoli konkurenci na pravici. Někdy se dohodla jako např. s Bendou a KDS byla zadávena,pohlcena a pouze dvě-tři osoby na tom vydělali z řad KDS. Jiní byli likvidováni bez nabídky asimilace . Z těch všeobecně viditelných příkladů vypichuji ED p. Kasla,kteří záměrně po dohodě s levicí nedostali peníze z voleb aby nemohli růst a konkurovat v Praze i mimo ní. Po volbách v r. 97 měla ODS,pravicově laděná KDU a US většinu 102 ve sněmovně,ale vhodnější byla pro ODS tehdy spolupráce s ČSSD. To je neodpustitelné s katastrofálními následky.

Kdosi mne zde napsal,že si nevidím na špičku nosu protože Klaus jen dodržel slovo, které dal Zemanovi.  Ale Klaus přece už dříve nedržel slovo.  Když potřeboval prosadit reformy  ,slíbil restituci církevního majetku v rámci koaličních dohod ODS,ODA,KDU.  Neudělal ale vůbec nic a také slíbil....  Čili je to tak,že sliby se plní jen když se to hodí.

Viníkem nešťastné situace tedy není  nic jiného než  fatální chyba při osazování úhelných kamenů vymezujících pozici ODS vůči konkurenci a na pravici zvlášť. Pravidlo " Já a potom dlouho nic " zničilo oerspektivy zdravého vývoje a já se mohu jen domnívat,že to byl prvotní zájem rezidentury FSB v Praze.

Topolánek se objevil sice ještě tak nějak včas,ale nemohl se ihned vůči Klausovi vymezit ačkoli neblahost důsledků oposmlouvy mu byla jasná. Neměl ani sílu na to,aby se pokusil poodhalit různé tragédie té doby. Pod ČKA  se vše rychle v jejich složkách schovává. A nyní už  ?  Pokusit se před volbami nastavit zrcadlo své vlastní straně, omluvit se všem pravicověji smýšlejícím a pokusit se dostat vše do jednoho houfu proti vesměs konzolidované ČSSD.

Paroubek má také své Foldyny a podobnou pakáž. Ale je vůči vnitřní opozici nesmlouvavější.

JaS 12.1.2010 8:19

Re: celkem omyl

Nemyslím, že se pan Doležal v tomto případě mýlí. Klaus doprezidentuje a bude od něj pokoj. Rozložil ODS a teď půjde o to, jestli se ODS znova vzchopí. Paroubek je daleko nebezpečnější, přesně jak popisuje pan Doležal. Je to chytrý člověk, na rozdíl od rigidního a do sebe zahleděného Klause nemá žádný názor a jedná podle okamžité situace tak ,aby na ní vydělal. Největší děs je v tom, že u nás je tolik blbých lidí, kteří ho volí. A tolik blbých lidí je to proto, že nikdo se nemusí snažit přemýšlet, všechny vychovává k blbosti reklama v televizi a bulvární tiskoviny.

liberal shark 12.1.2010 8:18

warning

Bude-li Prase premiérem či dokonce prezidentem, využiju svého práva na ozbrojený odpor, daného Ústavou ČR a Základní listinou práv a svobod ČR.

fo-ol 12.1.2010 8:14

Re: Je to jednodužší

je to jeste jednodussi: paroubek je zkratka populista. a jak sme se smali slovakum s meciarem a rikali si ze to by se u nas stat nemohlo... tak ted ho tu mame

Lea 12.1.2010 8:14

pane Doležale

věřím, že je pro vás ODS jistým zklamáním. Já to vidím stejně tak, jako bývalý člen ODS Havlík.

http://www.ct24.cz/vysilani/2010/01/02/10116287760-210452801340001-18:31-politicke-spektrum/1/

NL 12.1.2010 8:13

Předseda ČSSD

je odpudivý typ lídra, důsledného v naprosté bezohlednosti. Dohody jsou od toho, aby se dodržovaly, dokud se nám to rentuje.

Tak přesně tenhle problém jsem měl s ODS. Nezajímá mne pokud Paroubek nedodržuje dohody s Topolánkem, nebo Topolánek s Paroubkem. Co mne ale hodně zajímalo, bylo, jak Topolánek dodrží dohody se mnou, jeho voličem. A Topol se ukázal jako naprosto odpudivý typ lídra. Sbohem a řetěz.

fo-ol 12.1.2010 8:11

Re: celkem omyl

nemyslim. klaus ma svem konte celou serii proher, klaus nikdy nedokazal oslovit cele pravicove spektrum, tedy - vypomuzu-li si polskou analogii - oslovil pouze volice typu "Pravo a spravedlnost", nikoliv volice typu "Obcanska platforma" - viz vsechny ty ODA, US atd... oproti tomu paroubek toho prohral minimum a - ac jsem z toho hodne smutny - zjevne dokaze oslovovat cele spektrum ceskych levicovych volicu, alespon ja nevidim na obzoru zadnou blairovskou levicovou variantu... ja vim ze je to spor o nemeritelne, ale klaus mi zkratka neprijde vyslovene jako prototyp uspesneho politika, jenz na co sahne... - to i ten Topolanek mi prijde uspesnejsi...

kritik 12.1.2010 8:05

mít víc"nedostatečně zakotvených poslanců"

tak ani nemusí být volby - jen je potřeba mít na jejich odkotvení páky (penízky nebo archivy)

fox 12.1.2010 7:57

Re: DOBRÝ ČLÁNEK

Nepišue do NP,nepište vůbec,pochybujete-li o duchaplnosti W.S.Churchila.

tojuska 12.1.2010 7:55

Re: K Paroubkovi pouze dvě slova

To je hloupá reakce.

AKIBUA 12.1.2010 7:53

DOBRÝ ČLÁNEK

Každé slovo proti Paroubkovi je dobré slovo. Je to tak prosté. Je možné, že pan Paroubek není intelektuál. Je snad jediným předsedou strany na naší politické scéně o kterém se dá pronést takovýto výrok? W. Churchill měl být duchaplný, to jsem se ještě nedočetl nikde. Pan Paroubek je takový, jaké jsou obecné poměry na naší politické scéně. Nepochopil jsem zjemnělý výraz "nezakotvený poslanec". Takže  intelektuál Topolánek jenom nalezl nedostatečně zakotvené poslance ČSSD pro sestavení vlády. U volby prezidenta nalezl dalšího nezakotveného poslance. Intelektuál Čunek měl spoustu cností. Tou největší byla skutečnost, že neměl čas řídit přidělený resort, protože měl poněkud jiné starosti. Dostatečně zakotvená justice jej z toho sice dostala způsobem, který  doposud nebyl použit, ale je nutné moc inovovat.  Vládu neshodil Paroubek a nevím proč to neustále opakujete. Je známo, že se intelektuál Topolánek přepočítal. Poslankyně Zubová čekala na příslib jakéhosi zákazu, ale pan Topolánek se přepočítal v jednom hlasu ze svých řad, protože dostal špatnou informaci. Je pravdou, že pád vlády ČSSD nečekala. Rád bych se dočetl něco o eleganci páně Topolánka, když duchaplně vulgárně mluví, když používá fašistický slovník, když kope do auta novinářům, fyzicky napadá redaktory.....O Paroubkovi píší všichni novináři zdaleka nejhůř a ještě nikomu nekopal do auta. Já také nemám radost s předvolebních slibů této strany ani z torpédování vypjatého rozpočtu a dalších zhovadilostí. Nejsem si jist, že je to štěstěna, co této straně přináší preference. Já např. slyším mlaskání, jaké jsem doposud neslyšel a je tu  někdo, kdo mě utvrzuje, že je to sktečně mlaskání nikoli forsáž ekonomiky. Pak jsou lidé, kteří se nechají ujistit, že budou slyšet jiné zvuky.

j 12.1.2010 7:51

Re: Je to jednodužší

to jste to špatně pochopil, co by vám asi tak záviděl, vaši závist?

chouan 12.1.2010 7:45

Re: K Paroubkovi pouze dvě slova

proč člověk ?

Vlados 12.1.2010 7:31

celkem omyl

Tentokrát se p. Doležal ale naprosto mýlí. Pokud budeme hledat nejúspěšnějšího politika, v tomto smyslu, tak je jím nesporně V. Klaus. Nehodnoťme kvalitu, ale dosažené úspěchy: od ministra v oboru, který si sán vybral přes premiéra až po druhé presidentské období. J. Paroubek minimálně po poslední funkci zatím jen nenápadně pokukuje. Možná časem V.K. překoná, ale zatím nikoli.

. 12.1.2010 7:28

Re: K Paroubkovi pouze dvě slova

a co Vám Paroubek udělal?

jonatan 12.1.2010 7:11

K Paroubkovi pouze dvě slova

proradný člověk.

No... 12.1.2010 7:03

Klikař nebude navždy, infarkt, bouračka, současný milenec manželky...

Nebo ten minulý milenec manželky...možností na ukončení činnosti má dost...

Letowitz 12.1.2010 7:01

Re: Je to jednodužší

Přesné.

.. 12.1.2010 6:31

Re: Je to jednodužší

vy jste ten nenávistný typ jak popisuje výše pozorovtel

picc 12.1.2010 5:05

Re: Je to jednodužší

Nic se po textilce /sametové revoluci/ nezměnilo. Bolševický ksindl, politika státního gulagu.

picc 12.1.2010 5:03

Doležalova hloupost.

Proboha jak můžou pane Doležal vúbec vyřknouti takovou to větu. Věděj co hrozí. Typický čséský plebs řekne, tak už to uznal i Doležal, že paroubek je nejlepší !!!!

Takhle to formulovat, to je od nich naprostá nezodpovědnost Von ten plebs si už totiž druhou a následující větu nepřečte !!!

pozorovatel123 12.1.2010 4:53

Je to jednodužší

Paroubek má úspěch (nepopiratelný), protože buduje kariéru na lidské závisti. Závist je jedna z velmi silných vlastností a pokud není uspokojena mění se v nenávist vůči tomu, komu je záviděno. A to je vůbec nejsilnější vlastnost. Je silnější dokonce než tolik opěvovaná láska. Proto se z lásky může vyvinout nenávist, ale většinou ne naopak. Paroubek buduje závist vůči těm úspěšným. Odezva je taková jaká je a naší společnosti je mi líto, ale to je tak asi vše co se s tím dá dělat.

vladimír ondys 12.1.2010 1:13

Re: Má kliku na protivníky

Jací protivníci? Je to stejná sorta lidí, kterým jde jenom o výhody z přerozdělování na úkor ostatních, ať je jako voli volí, či nevolí jako otrávení voliči!