7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Nečasiáda

Babišova Mladá fronta Dnes a v návaznosti na ni i další české listy (například Právo) vychrlily od pátku 16. května do čtvrtka 22. května další dávku zpráv z vyšetřování kauzy Nagyová a spol.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kanioková 28.5.2014 10:13

Je to demonstrace primitivní síly

a mediální demagogické masáže.

""Je přitom zarážející, jak snadno našli v této věci – a nejen v ní – Babišovi tvůrci "nových pořádků" společnou řeč a zájem s intelektuály z Havlova okruhu, s představiteli různých polistopadových nezávislých iniciativ, s dědici zaniklých politických stran, které se v minulosti nedokázaly prosadit"" ... Ano, jenže to není záležitost jen poslední doby, tohle tu jede už dávno, dávno tomu.. Ne, že by k tomu Babiš nepřidal svůj podíl..

K ovládání davu je potřeba působit na jeho obrazotvornost, ne na jeho inteligenci.

J. Jurax 28.5.2014 21:35

Re: Je to demonstrace primitivní síly

Obrazotvornost ... spíš nízké pudy, ty má každý, kdežto inteligentní je jenom někdo ... :_)

M. Moravcová 28.5.2014 10:06

Já z toho mám

pocit, že sabotáže se dopouští Ištvan se Šlachtou, podporovaní již několik let Babišem ( ne Zemanem, ale Babišem). Jeho ovládnutí celé republiky od zemědělství přes průmysl, média, politiky  tomu napovídá. On je podle mne tím, kdo už několik let tahá tahá za důležité provázky  -  ANO, bude hůř.

K. Vyšata 28.5.2014 13:16

Re: Já z toho mám

No a pak, az se Babis vseho zmocni, vyvstanou blanicti rytiri ze zbytku ODS a vybojuji vyteznou bitvu. Pak bude zase lip, ceciky statu se uvolni a budou hody.

M. Moravcová 28.5.2014 17:26

Re: Já z toho mám

no vy už jste evidentně "vyvstal".

M. Moravcová 28.5.2014 17:26

Re: Já z toho mám

no vy už jste evidentně "vyvstal".

J. Jurax 28.5.2014 21:36

Re: Já z toho mám

Nejen vystal, ale i zvýtězil ...

K. Luboš 28.5.2014 9:42

Že by jenom sabotáž?

Tak to je fakt pouhý čajíček! Ištván je prostě měkejš! ODS je jasně mafiánská organizace, která po jistou dobu ovládala tento stát a zneužívala jej ve svůj prospěch. Tak to je fakt bez debaty! Takže vyhlásit zločineckou organizací - jako Waffen SS, rozpustit a její členy potrestat už za to, že byli jejími členy. Viděl bych to pro hlavouny, tj. Nečase a spol., tak na 20 let, no a pro členy řadové trest peněžitý. Představuji si tak 50 % z jejich příjmu či dávek. Samozřejmě lustrační zákon by platil automaticky i pro ně. No a pak bychom měli trestný čin „schvalování zločinů ODS“, což nám tady pěkně předvedl p. Doležal. Za to by mohla být třeba pokuta 2 mega, splatná do dvou dnů, jinak exekuce. A viděli byste, jak bychom za takových 10 let všechny ty politiky pěkně rozchodili!

R. Tesařík 28.5.2014 9:47

Re: Že by jenom sabotáž?

a vy jste jasnej idiot.

P. Vaňura 28.5.2014 12:55

Modlete se, aby současná vláda

+ prokurátosská mafie nepřivedla k moci skutečné dědice SS (Nebo NKVD). Pak byste teprve poznal, jaký jste vool!

Pokud jde o pana Ištvána či možná i Babiše, měli by si přečíst životopisy soudruhů Jagody, Ježova, Beriji, Abkumova, Rjumina, Reicina a Závodského, resp. Zinověva, Kameněva, Slánského, Trockého a Ernsta Rohma aby věděli, co je v takovém případě čeká!

K. Frauknecht 28.5.2014 8:29

Bohumile, Bohumile :-)!

I když chromého koně utlučete, rychleji nepoběží! :-)))

Kdy se už konečně začne psát o tom, že pochybení jednotlivce je naprosto běžné? Vždy to tak bylo a vždy to tak bude! Tím zdaleka netvrdím, že expremiér a jeho konkubína jsou vinni!!!

Problém je v systému, který ono "pochybení" umožňuje. Příklad? Nabubřelý stát se spoustou regulací a omezení, která se dají "řešit" prachama, službičkou .... A pochopitelně obrovské množství státem přerozdělovaných peněz a dotací (s EU objem výrazně narostl), o které se fakt vyplatí "bojovat"! Ostatně spravedlivý ministr financí by mohl vyprávět (kdyby mohl :-)))!

A olomoucký šáša? Prospěchářskej vychcánek, ale jak říkala moje babička: "Na každou svini se hřeje voda!". :-))))

Z. Švrček 28.5.2014 8:25

Pravda pane Doležale.

Kvituji s povděkem, že jste si toho pozdě, ale přece všiml. Osobně nepřeji ani jednomu z občánků, kteří si někde doma u kávy a TV mnou ruce, jak ten Ištván (či Babiš, Sobotka atd) konečně udělají ten "pořádek", aby se dostali do takovéto článkem popisované mlýnice. To proto, že se znalostí úrovně rozhodování naší justice ani tato nedává VŠEM našim medializovaným "sprostým vyšetřovaným" příliš velkou šanci. Novináři, moderátoři a tím i ta tupější, avšak větší část české veřejnosti, ti všichni je totiž  již dávno odsoudili. Je skutečně strašné žít v tomto systému, kde virtuální realita a její tvůrci mají takovouto strašlivou moc nad životy lidí. Přeji sladké sny těm, co si to nedokáží domyslet do důsledků.

J. Vyhnalík 28.5.2014 14:44

Re: Pravda pane Doležale.

Platí pro Vás to samé, co pro pana Lence.

Pan Doležal o tom od samého začátku psal a píše. Otázka je spíš, kde jste byl Vy, že jste si toho nevšiml? ;-)

V. Ondys 28.5.2014 8:18

:)))))))))))))) Vážení soudruzi i ex, klídek

Ze všeho nejdůležitější je zachovat :))))))))))) socialistické přerozdělování, ostatní je pouhá :))))))) malina!

Z. Švrček 28.5.2014 8:29

Re: :)))))))))))))) Vážení soudruzi i ex, klídek

Přeji klídek i vám, snad máte nezávistivé sousedy, žijete vzorový a doložitelný život, nemáte nepřátele v práci ani v lásce a vůbec , že jste drobný, nedůležitý člověk, který nikomu nestojí ani za ten anonym... V opačném případě bych v dnešní praštěné době tak klidný nebyl.

V. Ondys 28.5.2014 8:48

Re: :)))))))))))))) Vážení soudruzi i ex, klídek

:))))))))) Tohle s dobou nemá nic společného, pane Švrček, u nás to tak běžně funguje od minulosti, kdy naši společensky příkladní pacholci ještě chovali kozy a místo dvou i více vlastních usilovali o :)))))))))))) beznadějně chcíplou souseda!

V. Ondys 28.5.2014 8:55

Re: :)))))))))))))) Vážení soudruzi i ex, klídek

...pane Švrčku,

J. Boleslav 28.5.2014 8:06

To, co ve věci expremiéra Nečase

předvádějí OČTR a mnohá media, je k blití. Dle mého názoru byla a dosud je cílem všech těchto nechutností diskreditace parlamentního politického systému a jeho náhrada prezidentským, což se Ovarovi a jeho kumpánům bohudík zatím nezdařilo. Dalším krokem mělo být připojení k rusákům nebo alespoň podstatné zlepšení vztahů s nimi. Stíhat za korupci Nečase, který s ní jako vůbec první premiér začal skutečně bojovat, je víc než odporné.

J. Svoboda 28.5.2014 14:14

Re: To, co ve věci expremiéra Nečase

Pane Boleslave přečtěte si schválně, co jste napsal. Možná se zasmějete sám sobě a udělá to všem dobře.

L. Hrušková 28.5.2014 17:33

Re: To, co ve věci expremiéra Nečase

S p. Boleslavem souhlasím a to co napsal není ani trochu k smíchu.

J. Jurax 28.5.2014 21:41

Re: To, co ve věci expremiéra Nečase

"Stíhat za korupci Nečase, který s ní jako vůbec první premiér začal skutečně bojovat" ... a za co myslíte, že ho ve skutečnosti stíhají? Ne za korupci, ale za boj proti korupci ... to se neodpouští, tady jde o prachy a to je ohne sranda ...

P. Lenc 28.5.2014 7:51

A kde jste celou dobu

pane Doležale byl?O tom, že došlo a nadále dochází pod záminkou "boje proti korupci" k otevřenému útoku na parlamentní demokracii píší zde na psu mnozí, včetně mne, již celé měsíce. To že Urválkovská Ištvanova Olomoucká partička za pomoci masmédií a tiché podpory p.Bradáčové a p.Zemana dokázala zlikvidovat pod směšnou záminkou vládu a dodnes tito st. zástupci nejsou schopni "vyšetřování"dovést do konce a vymýšlí a hledají další a další obvinění za pomoci cílených úniků "informací" se ví také měsíce.To, že "vymysleli" něco tak obludného, jako je "sabotáž" státního zřízení a masmedia to berou bez jakéhokoliv protestu svědčí pouze o jednom.Dostáváme se do fáze naprostého rozkladu demokratického parlamentarismu a nástupu babišiády.A proto se znovu pane Doležale ptám, kde jste celou dobu byl?

J. Vyhnalík 28.5.2014 14:43

Re: A kde jste celou dobu

Pan Doležal o tom od samého začátku psal a píše. Otázka je spíš, kde jste byl Vy, že jste si toho nevšiml? ;-)