27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lea 19.4.2007 10:32

pravdivé

kdyby to nebylo k pláči,je to k smíchu.

Xury 19.4.2007 10:27

Re: Re: Re: Pane Doležale

Pletete si pojmy "bohatý" a "spadající do nejvyšší daňové sazby". Mezi těmito množinami je jen velmi malý průnik.

Von 19.4.2007 10:24

Re: Re: Re: Pane Doležale

Souhlasím, jen s těmi procenty bych to tak nepřeháněl. Hlavně mám ale docela radost, že se k tomuto přispěvku vede solidní diskuse, i když si někdo prostě nemůže odpustit do pana D. rýpnout. Ale on je asi na to už zvyklý!

Von 19.4.2007 10:18

Re: Re: Pane Doležale

Záleží na tom, jak to kdo čte. Já prosím v článku žádné přání, které je otcem nyšlenky nevidím. Je to prostý popis tristní skutečnosti, jen tu klidnou sílu bych si já odpustil.

Von 19.4.2007 10:15

Re: Re: Pane Doležale

A jestli se nepletu, tak ta Leninova cesta vedla pře pražský LIDOVÝ DŮM!!

Buvol 19.4.2007 9:19

Re: Re: Pane Doležale

.... pokud vím, tak toho Lenina vezli Němci nebo to aspoň umožnili ze Švýcarska v zaplombovaném voze přes Německo do Finska, odkud se pak dostal do Ruska. Celé to vymyslel německý generální štáb jako podvratnou akci. A ještě jedna zajímavost: Lenin se prý ve Švýcarsku nakazil tzv. francouzkou nemocí (syfilis) udajně ze stejného zdroje jako Mussolini, který tam byl v té době také v exilu ..... Jinak k té KSČM za posledních sedmnáct let se do ničeho nenamočila, nejspíš proto, že ji k ničemu nepustili a i když to není moje parketa, tak musím říct, že je reprezentují celkem sympatický lidi např. ten Dolejš nebo paní Rujbrová. Ještě poznámka k Paroubkovu "hysterickému projevu po volbách". Přímo to souviselo s Kubiceho zprávou, kterou autor taktně zamlčel, pamfletem zcela jistě zrežírovaným včetně toho uniknutí ODS těsně před volbami a který jí vyhrál volby! Paroubkovi se nedivím, kdyby mě někdo nařknul z pedofíilie, vyváděl bych asi daleko víc! No a dnešní situace krásně potvrzuje poučku, že "státy (a vlády) se udržují těmi principy, kterými vznikly".....

k.k. 19.4.2007 9:10

Re: Re: Pane Doležale

U nás žádná skutečná pravicová strana neexistuje. Ani současná reforma nepodpoří ty kdo pracují, ale jen nejbohatší a ve svém důsledku nažene ČSSD další voliče ze střední třídy. Vy dáváte rovnítko mezi bohatý a pracovitý. To, ale v naší zemi platí stěží z deseti procent. Zbytek tvoří úspěšné podvody, které se neřeší a řešit nebudou ať je u moci kdokoli.

jirka.s. 19.4.2007 8:56

Re: Něco se děje!

Zřejmě se blíží nějaká globální katastrofa! Septik neoznačil článek páně Doležala jenom za další výplod jeho chorého mozku! To je velmi na pováženou!

Malý Aston 19.4.2007 8:46

Re: Pane Doležale

Sice neuvádí pan Doležal své sudeťáky,což zklamal mé očekávání ale jinak souhlasím se vším co napsal.Musíme připustit,že část občanů je levicového zaměření a to následkem genů,které nelze odstranit.Tito občané voliči nebudou volit pravici ani jiné politické strany,které mají ve svém programu heslo,pracovat a pracovat.Vždy budou volit strany,které mají heslo,vše zadarmo,my se o Vás postaráme,hanba bohatým(pracovitým).ČSSD nemá svůj program,ten byl ukončen odchodem Zemana.Celá strana je řízena diktátorem a prozkumy veřejného mínění.Na levici zůstala jen KSČM.Jen se podívejte jak se drží stranou a vyčkává.Čekat na vhodnou dobu to je základní vlastnost komoušů.I ten jejich Lenin,co se načekal v Itálii,Francii než ho němci propašovali do Ruska.Čekal a dočkal se.:-D

Pavel41 19.4.2007 8:38

Re: Pane Doležale

Žasnu. Kde je vyhnání soukmenovců? A protože se vnucuje dojem o "přání otcem myšlenky", kam se to p. D. posouvá v hodnocení nové klidné síly?Rv

Rajman 19.4.2007 8:22

Pane Doležale

Pane Doležale,

                              velice si vážím  Vašich častých příspěvků, kterými doprovázíte dění na politické scéně. Vaše přirovnávání českých politiků k amatérům je mnohdy výstižné, ale přirovnávání komunistů k profesionálů je směšné. Neskončilo snad důsledné uplatňování jejich ideologie u pana Jakeše ?

 

Sk/epticus Maxi/mus 19.4.2007 8:07

Hlavně ať ČR nepomáhá "Bůh", stačí jak "pomáhá" v Polsku.

:-(((

hroch 19.4.2007 7:59

Demokracie

je krásná, bohužel nese sebou i takové průvodní jevy jako je tlachal Ďoležal....

Jeden byl darmošlap, druhý darmožrout, třetí taky politolog.....

anonymous 19.4.2007 6:19

Volby ... Paroubkovo hysterické vystoupení bezprostředně po nich ...

Zajímavé je, že panu politologovi nepřipadá hysterická reakce pana presidenta na ten Paroubkův projev. Není sám, z těch publikujících.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 19.4.2007 3:02

zase jeden "volebni patolog"