25.6.2024 | Svátek má Ivan


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Mnichovanství a ostrůvky pozitivní deviace

Všechno je relativní. Uplynulých třiadvaceti letech to tu nebylo tak pěkné jako ve staré dobré Anglii, napříště to zase nebude tak zlé jako za totáče. Což je jen relativně malý důvod ke spokojenosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
E. Heusinger 16.10.2013 7:53

Re: Reflex je bulvár

Bulváru se žádné medium nevyhne. Záleží na kvantitě. Šafr šéfredaktoval bulváru a začal bulvarizovat MFD. Proto byl z ní vyhozen.

P. Čech 16.10.2013 7:33

Re: Reflex je bulvár

Naprosto všechna média u nás jsou bulvárními. To jste si ještě nevšiml? Mezi hlavními zprávami se můžeme dočíst zejména kolik toho dnes vypila Iveta Bartošová, jak se popral Rychtář s Macurou, kolik zubů ztratil Jaromír Jágr, kde se předváděla polonahá a s kým souložila Agáta Hanychová a vůbec co dělají naše podobné "celebrity". Takovéto lahůdky servírují našim lidem naši novinářiů. Měli by se stydět.

Z. Málek 16.10.2013 7:24

Re: Média, aspoň ta mainstreamová

Spíše jelita národa.

Z. Jaromír 16.10.2013 4:29

Re: Média, aspoň ta mainstreamová

Vidím, že vy už máte dobojováno.

Jinak bych jen řekl, že potlesk české politické reprezentace presidentovi Zemanovi na inauguraci, o němž se v článku pana Doležala mluví, byl mým nejstrašnějším zážitkem za třiadvacet let života ve svobodné české společnosti. Velmi mne tehdá zarmoutilo, že k potlesku poslanců a senátorů se připojili i zástupcové církví a různí hosté, elita národa.

E. Heusinger 16.10.2013 4:11

Reflex je bulvár

a Šafr je bulvární novinář. Toť vše.

M. Varadinková 16.10.2013 3:10

Média, aspoň ta mainstreamová

už dávno svobodu nehájí, naopak ji potlačují. Lhaním, manipulacemi, zatajováním nebo naopak zveličováním, překrucováním, vytvářením virtuální reality. Lidé, kteří působení médií podléhají, kteří jim věří,  jsou nesvobodné, zmanipulované ovce. Nesvobodnými  a zmanipulovanými ovcemi (užitečnými idioty) je i většina novinářů, kteří prostě opisují jeden od druhého a "vyjí s vlky". To přece není otázka tohoto roku, ale setrvalý jev. V roce 1989 se jen změnila garnitura, které většina médií slouží, z komunistické na havlistickou. A mediální manipulace se staly zákeřnějšími (protože hůře prokouknutelnými).

Válku nevyhlásil Zeman médiím, ale média jemu. A to ještě dříve, než byl zvolen - viz obludná kampaň mainstreamových médií pro Karla. Ale díky za ni - byla totiž tak přestřelená, že určitě pomohla mnoha lidem se od mediálního vlivu osvobodit.

Boj za svobodu musí totiž začít každý sám u sebe tím, že se těmi médii nenechá manipulovat.

D. Nowodny 16.10.2013 2:45

Mnichovanstvi

- upoutavka, aby to nekdo cetl   ?