4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Léto v Buranistánu

Letošní okurková sezóna v naší vlasti, zpustošené Velkou protikorupční revolucí, nese s sebou tu a tam i nějakou zajímavou, byť i lehce odpudivou událost.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kohoutek 15.7.2014 8:26

Re: daňové ráje

A můžete nám sdělit PROČ?

Z. Bureš 15.7.2014 8:55

Re: daňové ráje

Kohoute - spíše byste se měl zaměřit na otázku.....jak odstranit bolševiky a socialistická Vemena všeho druhu.....když ne ze světa, tak aspoň z Evropy !!!

Nebyl by to póóódstatně užitečnější .....a šlechetnější záměr, než odstraňování daňových rájů ???

A nebo těm chytrým.....také závidíte ???

J. Kalina 15.7.2014 10:51

Re: daňové ráje

nejvíce firem z ČR, ale i odjinud z Evropy je registrováno v Holandsku, což je jeden ze šesti "původních států EU" !!!!. Holandsko je hlavně mix daňového a právního ráje a tato kombinace se firmám vyplácí. Holandsku to prochází, moc se o něm nemluví. Obecně lze daňové ráje zrušit tím, že se zavedou všude resp. zruší se daňová pekla.

P. Lenc 15.7.2014 7:55

Huml?

Nedělejme si iluze, ten pouze vyjádřil pocity 30% ovčanů této země, kteří jsou přece neustále "okrádáni" a jsou přesvědčováni, že všichni ti zbohatlíci by měli do koruny odevzdat své lehce nabyté výdělky.Vždyť je o tom přesvědčují nejen soudružka Semelová, ale i Bohouš Sobotka, nebo takový velikán jako soudruh Mládek a spol.Vždyť bohatství přece patří všem, že soudruzi?Samozřejmně to neplatí pro vaše majetky, dle socialistické zásady co je tvoje to  je moje a co je moje , potom ti nic není.

Š. Hašek 15.7.2014 14:03

Re: Huml?

Samozřejmě!

Pokud by se nejednalo o Kvitovou, ale výrobce čehokoliv, který má daňové sídlo v "normální daňové zemi", nikoliv v polokomunistickém odírání, začali by ječet skoro všichni. Rozhodně všichni zleva od Sobotky až po lidovce. A Babiš by sichr mlčel. Ten trošku ví vo co gou.

Každá koruna dobrá, kterou člověk nedá do ruky Sobotkovi a jeho budovatelům. O Dienstbierovi/Marksovce ani nemluvě!

Z. Bureš 15.7.2014 7:04

Stanislav Huml (.....co má jen VUML)..........

.....který není NIKDY schopen překročit svůj stín bolševicko-Husákovského esenbáka, jehož jedinou pracovní náplní byla závist, nenávist a buzerace těch, kteří "vyčnívali z davu" - tak tato komunistická Špína.....mi nestojí ani za psí lejno na podrážce !!!

Co však upřímně nechápu - jak se mohl takovýto post-bolševický závistivý Hnusák.....dostat až do nejvyšších pater politiky !!! To se může stát pouze v té naší malé, středoevropské, post-bolševické zemičce, kde si lid s vymytými mozkovnami od bolševiků.....již zítra nepamatuje, co bylo včera !!!

F. Matousek 15.7.2014 8:11

Re: Stanislav Huml (.....co má jen VUML)..........

no vidíte jak rychle jste pochopil co je to  " póvl ".  Bývá také jeste jiné podobne výstizné slovo a sice " lúza ".

P. Kmoníček 15.7.2014 15:14

Re: Stanislav Huml (.....co má jen VUML)..........

To Humlo se tam nejen dostalo,ale k neštěstí všech trochu rozumných tam zůstane.Bohužel.

F. Žůrek 15.7.2014 3:54

Komunisté byli nejlepší, neboť ty lepší likvidovali

Komunismus je postaven na závisti a nenávisti. Proč on? Proč v tomto případě ona? A proč já ne! A tak se do toho vložíme - revoluce a naše vítězství!!!

Pan Huml nedělá nic jiného, než co se ve své rodné politické straně naučil.

P. Kmoníček 15.7.2014 15:16

Re: Komunisté byli nejlepší, neboť ty lepší likvidovali

U Vás to je pan Huml?Je to jen a jen to Humlo.

R. Brzák 15.7.2014 0:16

asi budu nosit dříví do lesa

ale i kdyby tomu bylo tak, že Petra Kvitová se "vytrénovala" za peníze svých chudších spoluobčanů, pak platí

za prvé - že to byl státní aparát, jenž přerozděloval peníze, které sebral (a nazval to daní) svým produktivním občanům, kdo takto nezodpovědně neuzavřel s Petrou Kvitovou smlouvu o nutnosti vrátit investované prostředky

za druhé - že ty prachy byly, oproti miliardám jiným, investovány alespoň trochu smysluplně a udělali prostřednictvím skvělého tenisu Petry Kvitové berní okrádaným poplatníkům aspoň chvilku radost.