1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Kalousek to zařídí?

Vyjednávání mezi "rebely" a poslaneckým klubem ODS zjevně skončilo ve slepé uličce. "Rebelové" odmítli (skoro se chce říci naštěstí) premiérův kompromisní návrh, a premiér (taky naštěstí) zaujal, aspoň prozatím, tvrdé a nekompromisní stanovisko: předčasné volby nejsou konec světa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Kudrnová 26.10.2012 15:39

Víme všichni velmi dobře že Kalousek je žába na prameni.

Pan  Kalousek - ministr financí  je ten, kdo musí jít pryč. Všechny rozbroje   dělají  TOP 09 a  nejvíce  pan Kalousek,  pan Gazdík, pan Swarzenberg, pan Drábek, Umrtvují podnikání, My jsme pro ně byli druhořadí lidé, nehodlali se s námi vůbec bavit. Jen kuli pikle,  podrážejí nohy všem, napřed VV pak si na svoji stranu naklonili paní Peak, nechci  vůbec uvažovat, kdo jí poslal na  účet  tolik peněz za barák. Víte, kolik to bylo, najděte si to na  internetu, těch 18 milionů byl doplatek. Dále pak všechno špatné  házejí na pana Nečase. Myslím si, že pan Nečas, ještě než budou volby v ODS,  měl  by vyhodit  pana Kalouska z vlády. Všichni víme,  to co si dovoluje pan Kalousek si nikdo  nikdy nedovolil a to budeme poslouchat neschopného  ministra financí, nebo že bych se mýlila a je všeho schopný?. Nebude pokoj,  dokud tam bude. Lidi toho mají plné zuby. To nám se zase budou vládnout  blbci, kteří tomu nerozumějí.  Kdo za ním stojí? Pan Kalousek vydíral pan Topolánka, potom pana Nečase a koho ještě. Na co se budeme dívat?

J. Randa 26.10.2012 16:13

Re: Víme všichni velmi dobře že Kalousek je žába na prameni.

  Naprostý souhlas - Nečas je bohužel pod tlakem a  ve vleku Kalouska a jeho experimentů. Rebelové kopou Nečasovi hrob a dostávají se tak na stranu barikády obsazené socany a komunisty.  Dělicí čára pravice - levice  mizí, např. ČSSD usiluje o nepřijetí balíčku, který má mimo jiné zvýšit daně bohatým ....   

J. Jurax 26.10.2012 22:26

Re: Víme všichni velmi dobře že Kalousek je žába na prameni.

Jojo - a víte o někom lepším než je Kalousek, aby mohl (a byl ochoten) nastoupit na Kalouskovo místo?

K. Plinta 28.10.2012 13:39

Re: Víme všichni velmi dobře že Kalousek je žába na prameni.

V podstatě s vámi mohu souhlasit. Pouze se mi nelíbí, že spacifikujete problémy a spojujete je pouze se členy TOP O9.A to není dobře. Za binec v politice a ekonomice mohou všechny strany koalice a taky všechny musejí odejít. Čím dříve tím lépe. Lépe pro tento stát a jeho obyvatelé.