2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Drobné poznámky

Soudní maraton „korupční chobotnice“ pokračuje větví „případ Nagyová“. Je to celé velmi smutná záležitost.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Rychlý 13.5.2015 19:35

Klausovi pohrobci.

Proč tedy Vaškovi ti jeho pohrobci odmítli vstoupit do jeho koalice, zaštítěné Bobo ?? Asi to zase takoví pohrobci nejsou. Klausovy ekonomické názory jsou v pořádku a pokud je někdo sdílí, je spíše rozumný, než pohrobek. Čtu autora docela rád, ale nelze se vším souhlasit.  Autor by si měl přečíst program Svobodných. Je totiž v pořádku, jenže je v tomhle moři rovnostářství a socialismu nerealizovatelný a Svobodní působí jako Jakobíni. A že Klaus má podobné názory? To je nějaké stigma ? Odteď musí mít všichni levičácké názory, aby náhodou nespadli do Klausova pekla a nestali se automaticky jeho pohrobky?

Od jinak solidního glosátora je to špinavý poklesek. Asi úlitba čtenářstvu. Takové rozkročení, které tedy klidně snesu, pokud tedy bude psát o něčem jiném, než že nemá rád Klause. To já sice od určité doby taky nemusím, ale démon to není a kdo chce myšlenku v jeho projevu najde. Souhlasit s ním třeba nemusím, ale myšlenka tam bývá. Zrovna tak i v textech Doležalových.

Co ovšem pana Doležala vůbec nezdobí je absence humoru. Ta recese je docela dobrá a vtipná. Zato pokus o vtip s Kauflandem je ubohý, možná by prošel u BD název Disiländchen, nebo přímo BoDoLände ? Hm, je to stejně ubohý vtip, jako ten jeho.

P. Urban 13.5.2015 13:15

Pokud je pro elity této země nedůležité

že se tajné služby České republiky používají k soukromým účelům, pak se nesmí divit, že lid posílá na Hrad Zemana a do vlády Babiše.

J. Laták 13.5.2015 16:56

Re: Pokud je pro elity této země nedůležité

Elity buď došly, nebo se z nich staly shrbené trosky, které v Moskvě klečí před Putinem. Jako významnou třešničku na dort, který jsme po sametovém listopadu upekli sami sobě pozvaly k jednání jednatele firmy Lukoil Aviation Czech Martina Nejedlého, aby tomu divadlu dodal patřičný lesk a váhu.

Jó, jó, v životě lidském nastávají chvíle, kdy i dobytek pláče.

R. Hroza 13.5.2015 12:02

Populárnímu "klausobijci" BD už opravdu hrabe.

Ani srandovní to není. To je prostě vášeň až posedlost velkého demokratátora.

Komunisty musíme nechat už teď vymřít. Bohužel, BDs také.

J. Sever 13.5.2015 8:55

Ale, ale, pane Doležale!

OREL MUCH NELAPÁ!

Co ten Váš nevlídný tón a hned "-ismus"???

Dle mého soudu je tento počin docela milá recese, která si zaslouží mnohem, mnohem vlídnější přijetí. Rozhodně mi připadá méně pitomá, než polévat se vodou, nebo fotit nejbizarnější selfíčka - proti nimž jste, tuším nic praviti neráčil. ONA BY TOTIŽ TAKOVÁTO RECESE MOHLA DOCELA KLIDNĚ NASTAVIT ZRCADLO NĚKTERÝM ZABĚHANÝM ZVYKLOSTEM ETABLOVANÝCH STÁTNÍCH ÚTVARŮ A JEJICH PRAKTIK. Tak například dle Vás - cit.: "... už jednoho (prezidenta) mají, je jím politik Svobodných Vít Jedlička. Dá se předpokládat, že volil sám sebe." CO VÁM VADÍ NA JEDNOMYSLNĚ ZVOLENÉM PREZIDENTOVI - BEZ JAKÉHOKOLI PŘÍJMU A REZIDENCÍ??? :-)

Ještě víc se divím tamějším zakazovatelům: prvním počinem tohoto nového státu by totiž muselo být vyhubení hmyzu tamtéž - což samozřejmě zase vyvolá odpor Novopříslušných ochránců HMYZU, ŽOUŽELE A RÁKOSÍ???

CO VE VAŠEM TEXTÍKU ZCELA POSTRÁDÁM ZŘETELNÉ SDĚLENÍ, V ČEM TENTO POČIN IRITUJE-OMEZUJE-POŠKOZUJE-UTLAČUJE VÁS OSOBNĚ, DOVOLÍTE-LI.

B. Mráz 13.5.2015 8:47

Se vší úctou

pane Doležale, dnes jste tam p.Klause našrouboval silně přes závit. Dovedu se vcítit, vím, jak vás musí štvát, že se stále více ukazuje, jak málokdy se Václav Klaus ve svých názorech mýlí..

J. Škodák 13.5.2015 19:33

Re: Se vší úctou

V Klaus st.se ve svých názorech často mýlí. Stačí si přečíst jeho písemná vyjádření např.o klimatických změnách. Plete se do věcí, kterým nerozumí a přitom si nepřipouští, že se může mýlit. Např.tvrdil, že pokles populace vyřeší jak jinak, než trh. To,že se nejvíce dětí rodí tam, kde je chudoba,to už nevidí. Na jedné straně uvažuje racionálně-ekonomicky (to co je užitečné,je správné=utilitarismus),ale na straně druhé je vedle jak ta jedle. Když se ho zeptáte na jeho mylné výroky,řekne že kladete špatné otázky, na které on přece neodpovídá a obrní se ignorancí. Člověk však nemá jen stránku rozumovou,ale také volní a citovou. Obávám se,že osobnost V Klause st.je v tomto směru hodně nevyvážená.

Z. Rychlý 13.5.2015 19:38

Re: Se vší úctou

Jenom jestli to VK opravdu řekl.

J. Škodák 13.5.2015 22:58

Re: Se vší úctou

Je to v knize planeta modrá,nebo zelená a těch nesmyslů tam tvrdí více. Svoje výroky staví na pochybných premisách, a to už potom i to nejlepší logické myšlení nemůže dojít k správnému závěru. Potom už nic jiného nezbývá, než použít vychytralé taktiky s notnou dávkou arogance!

Z. Rychlý 13.5.2015 23:21

Re: Se vší úctou

To o tom, že pokles populace vyřeší trh. To si možná nějaký zelený terorista buď přisadil, nebo zelený mozek čte něco jiného, než oči vidí. Chtělo by to citovat s uvedením stránky.