4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Dialog na Rhodu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Větší vlastenec 30.10.2009 12:20

Zkušenost 1989-2009 nám stačila !!!

Přátelé a soudruzi ! Pravicový exponent Doležal se zoufale a směšně staví do cesty pokroku, staví se před lokomotivu dějin ! Je jasné co se ním stane, co se stane se všemi jemu podobnými zpátečníky : budou smeteni neúprosnou logikou dějinného vývoje !

Přátelé a soudruzi, my pokrokoví, levicově založení lidé víme, že socialismus je budoucností celého lidstva. Věda věd, marxismus-leninismus-stalinismus, nám denně přináší nové důkazy o správnosti naší cesty, nové argumenty k diskuzi s dosud nerozhodnutými voliči, nové zbraně pro boj s tyrany a zrádci všemi.

A my, občané naší těžce zkoušené republiky nacházíme pádné argumenty pro návrat socialismu doslova na každém kroku : naše kdysi kvetoucí vlast je spálená dvaceti roky bezuzdného řádění kapitalismu a demokracie, náš lid nelidsky trpí. Za panování vykořisťovatelského režimu jsme přišli o všechno : o národní podniky, o JZD a státní statky, o naše skvělé námořní loďstvo, o nádherné Slovensko, o Vedoucí roli Strany. V místech, kde branami továren před šestou hodinou ranní proudily masy pracujících pod zářícími rudými hvězdami, jsou dnes tržnice, prodejny koberců, nábytku, elektroniky, zahradního nářadí, aut, prodejny všemožných pracujícímu lidu zcela nepotřebných kapitalistických zbytečností. HNUS !  To se musí změnit !  A my to změníme !

Přátelé a soudruzi ! Po našem volebním vítězství zajistíme plnou zaměstnanost, plné sociální zaopatření všem potřebným. Zajistíme tradiční socialistickou výstavbu státních bytů pro mladé, zajistíme dostatek základních potravin i základního spotřebního zboží. Zajistíme dostatek kulturního vyžití pro všechny občany, zejména pak tvorbu nových a skvělých televizních seriálů. Naše vlast bude opět vzkvétat, bory budou opět šumět po lučinách, v sadě opět skvít se bude jara květ. A pak se bude tančit všude !

Volte obnovu socialismu se všemi jeho výdobytky !    Volte ČSSD a KSČM !

Ben 30.10.2009 12:25

Re: Zkušenost 1989-2009 nám stačila !!!

Ano!!! Vyhrnem si rukávy, lehneme si do trávy!!!;-D

Bizon 30.10.2009 12:56

Re: Zkušenost 1989-2009 nám stačila !!!

Nejspíš si myslíte, jak jste vtipný ... to jediné je na tom asi srandovní ....

Větší vlastenec 30.10.2009 13:38

Nejsme jako vy, pane Bizone !

No tak podívejte se, pane Bizone. "Srandovní" jsou v této souvislosti především lidé, nechápající smysl a směr dějinného vývoje.  :-)  Moji příbuzní mi vyprávěli o "skvělých" inteligentech, kteří se smáli představě, že by v Československu mohl někdy zvítězit sovětský typ socialismu. Smáli se, smáli, až do 24.února 1948. Pak je smích přešel. Pak jsme se smáli my.

Pane Bizone, Vy očividně nenávidíte mír a socialismus. Tak prosím, klidně dál nenáviďte pokrok, spravedlnost, solidaritu, prosperitu a jistoty pro všechny. Máme tu "slavnou" demokracii, takže můžete svoji nenávist vyjadřovat i veřejně.

Ale po našem vítězství budete mít utrum. To si zapište za uši, pane Bizone ! My opravdu nejsme jako vy, vy pravičáci. My nejsme hloupí. My s vámi zatočíme, tak jako s vámi zatočili naši otcové a dědové po Vítězném Únoru. Ne, ještě lépe : zatočíme s vámi po vzoru sovětských soudruhů. Protože naši starší soudruzi byli neleninsky shovívaví, nechali řadu příslušníků vykořisťovatelských tříd bez trestu. Takže se po letech objevili havlové, schwarzenberci a jiní podobní.  (Y)  To se v SSSR, tedy v Ruské federaci stát nemůže. I proto se v RF socialismus obnovil dříve, i proto my musíme s potomky buržoustů a feudálů hlavní bitvu teprve vybojovat.

Ale nikdo z nás pokrokových, levicově založených lidí nepochybuje, že to bude bitva vítězná, že na jejím konci zavlaje nad celou naší vlastí rudá vlajka čistá, to avantgardní lidské znamení. A pak se bude tančit všude !

Pod vedením prvního leninovce, přítele předsedy Paroubka, vpřed ke konečnému vítězství socialismu !  >-  Volte ČSSD a KSČM !

hunebelle 30.10.2009 15:21

Re: Nejsme jako vy, pane Bizone !

Vám chybí sex apetito,protože tak může psát jen magor.

Jakub S. 30.10.2009 16:56

Re: Nejsme jako vy, pane Bizone !

Hune, jsi jen blb, nebo navíc i bývalý? A hlavně postrádáš smysl pro ironii a srandu, a třeba velice vážnou, na úrovni. Očividně úroveň je pro tebe neznámá veličina. Čest, souhu!

S takovými taky zatočíme! Zatočíme, zatočíme, zatočíme - !

libero 30.10.2009 16:04

Re: Zkušenost 1989-2009 nám stačila !!!

Že by si dělal srandu z něčeho, co vy píšete vážně?