2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan 18.5.2006 23:27

Komunistická normalizace pod "demokratickými" kulisami na postupu: Česká televize dnes v Brně zabavovala v předvolebním pořadu Václava Moravce SPECIÁL kandidátům jediné skutečné opoziční politické strany Pravý Blok - strana za ODVOLATELNOST politiků,

Komunistická normalizace pod "demokratickými" kulisami na postupu: Česká televize dnes v Brně zabavovala v předvolebním pořadu Václava Moravce SPECIÁL kandidátům jediné skutečné opoziční politické strany Pravý Blok - strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii WWW.CIBULKA.NET, kandidujícím v těchto parlamentních volbách se svým tradičním programem švýcarské a americké PŘÍMÉ demokracie "NEVĚŘÍTE POLITIKŮM A JEJICH NOVINÁŘŮM, NO KONEČNĚ! VĚŘME SAMI SOBĚ!!!", cedulky s volebním číslem 14!!! Jak je vidět, "veřejnoprávní" Česká televize tak plní svoji základní povinnost - dostat znovu do parlamentu celé to kriminální parlamentní panoptikum, které rozkradlo a vytunelovalo naši zemi a ještě nás zadlužilo na mnoho generací!!! Stačí si přečíst: http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2005051108

Kmotr@vlada.cz 18.5.2006 22:44

Premiér Paroubek(ČSSD)nepřímo podporuje korupci ve fotbale

Vláda daruje z peněz daňových poplatníků 1 lmd.na "Národní stadion"!

1.Odměna za korupční aféry v českém fotbale!

2.Odměna výtržníkům!

3.Populistický krok pro získání hlasů fotbalových fanoušků,kteří pro korupci mají žaludek.A jistota,že do budoucna jim korupce na vládní úrovni nebude vadit!

4.Peníze budou utraceny jen v Praze.Tedy další zajímavá investiční pobídka pupku světa.

stachanov 18.5.2006 14:58

Paroubek je jak kytka

když na něj nebude namířeno světlo reflektorů, tak zvadne. On prožil většinu své politické kariéry v ústraní v opozici a teď by se tam měl po roce vládnutí zase vrátit. To by pro něj asi bylo příliš silné kafe. Proto jak krysa zahnaná do kouta volí bezhlavý útok. Pravda je, že socdem vytáhl ze dna, na druhou stranu z těch sraček už nevedla jiná cesta než nahoru. Já v minulých volbách socdem volil, těď už jim fakt hlas nedám. Přijdou mi s Rathem a Jandákem jako cynická parta, co přijdou na tribunu, postraší ODS, bezcitným kapitalismem, vyličí sociální stát a lid je ja to zvolí, a oni si pak zajdou k Rathovi do jeho odborářské vily zapít to drahým sektem. Tyto technology moci prostě volit nemůžu.

AeroKarel 18.5.2006 17:31

Re: Paroubek je jak kytka

To už jsou od Zemana, konec konců Gross nebyl o nic přitažlivější než Paroubek, ale dobře že jste je prohlédl alespoň teď.

troll 18.5.2006 14:13

fóglgrippe

Slyšel jsem, že modrej pták dostal ptačí chřipku. Tak raději od něho dál.

Vtánolump 18.5.2006 16:09

Re: fóglgrippe

Troll nebo trotll?

Pete Brich 18.5.2006 13:00

"Drtivé vítězství Jiřího Paroubka (dostal 92% hlasů) i zvolení nového místopředsedy Škromacha 89 procenty trochu připomíná komunistické časy, stejně jako to, že v obou případech kandidoval na funkci jediný člověk."

Drtivá většina "přátel" ve starých zlatých časech bafuňařila v KSČ, Národní frontě nebo SSM, případně hlídala jejich vedoucí roli v StB, takže s demokratickým centralizmem nemají žádný problém.

Kupředu levá, ...(Y)

PS:  Pro dvě komunistické strany je tato země malá.

PB

kamil 18.5.2006 12:53

pane doležale-pořád stejná písěň-ptákům to stejně nepomůže

czenda 18.5.2006 13:06

Re: pane doležale-pořád stejná písěň-ptákům to stejně nepomůže

Ano, brilantní rozbor článku....:-/

Malý Aston 18.5.2006 11:04

Já se domnívám,že Paroubek nemá pravdu!

Hodnocení sjezdu považuji za korektní.Cíl jeden,Paroubek jako předseda,aby s ním vlastně někdo chtěl diskutovat,postavit soc.dem.do jednoho šiku a v případě prohry aspoň ten poslanecký plat.Jasný pragmatický postoj a postup.Když je plný sál,všichni nadšeně řičí,jak jsou dobří,tak je chápu,že jsou spokojeni.Nejlépe se cítí člověk,když je mezi svými.Dopadnout to jinak nemohlo a nikoho to nepřekvapilo.Jenže sjezd zkončil,delegáti vyšli na ulici a potkají živnostníka nebo hoteliéra,který je za jejich nebo naše peníze krmil,obsluhoval a tiskl  jim podklady a toho se již neptají,koho bude volit.On ten živnostník je pěkně rozčilený,že musí koupit registrační pokladnu aby byl pod kontrolou.A těch živnostníků je hodně,je i hodně těch,kteří jim již nevěří.Takže je rozdíl mezi budováním hubou v sále a zajištěním živobytí na ulici. Ale je dobře že se sjednotili,je dobře,že jasně uvedli s kým ano a s kým ne. A volič rozhodně,zda radostná nálada jim vydrží i po volbách,kdy budou muset uklidit ministerské kanceláře,odejít z funkcí náměstků a budou jim zastaveny kohoutky,ze kterých do jejich kapes kapkaly naše daně.Ale jistě jim zůstanou aspoň poslanecké platy a zase budeme svědky,jak bojují za naše lepší zítřky.Takže oni vyhrají i když prohrají.

VladaPing 18.5.2006 12:21

Re: ....že jasně uvedli s kým ano a s kým ne.

Jó?

Jasně?

BTW : S komunisty nekdy nebudeme v koalici! Ale spolupracovat s nimi, to je něco jiného, že? No, a ještě jsou tu v záloze malí zelení mužíčci s Marsu.....

elf 18.5.2006 14:01

Re: Re: ....že jasně uvedli s kým ano a s kým ne.

Nechápete princip demokracie. Pokud někdo předloží zákon, který souhlasí s programem jeho strany, mohou všichni poslanci podle svého svědomí hlasovat pro nebo proti, atˇjsou to komunisti, odesáci, lidovci atd. Jakékoliv poplašené  a ublížené kvokání o "spolupráci" je naprosto mimo mísu. Mimochodem : Zelení jsou naopak dceřiná společnost ODS. a na pokyn Topolánka to směšně maskují.

Malý Aston 18.5.2006 14:20

Máte pravdu

Já s Vámi plně souhlasím a nejsme v rozporu.Jesliže programy ČSSD a KSČM jsou v souladu,hlasují společně.Když jsou v souladu,proč máme mít na levici dvě strany? Ať se spojí a udělají jednu pořádnou levici.Na to mají právo a já jim ho neberu. Když udělají po volbách koalici,aby mohli být pověřeni sestavením vlády,tak mají zásadní zákony projednat v koalici a pak jednotně jako koalice hlasovat. Ale vy dobře víte,že to tak není. Před volbami poslanci za ČSSD hlasovali dle příkazu Paroubka,který by je ihned vyhodil  kdyby hlasovali jinak -převálcujeme prezidenta- to je jeho výraz. a jen za pomoci bolševiků mají zatím možnost vše přehlasovat. Já se domnívám,že jim to uškodí.

Haf 18.5.2006 21:55

Re: Já se domnívám, že tam Potroubek brzy nebude !

Živnostníka neser.. jen reg. pokladny - je spousta věcí, které živnostníky ubíjejí - všelicí kontroloři, výkazy, účetnictví, dlouhodobé odpisy - investice,  pojistné se zvýšilo od r.90 na čtyrnásobek, platby nemocenského za zaměstnance atd.

petrs51 18.5.2006 10:36

Veký duce rozhodl miliarda na fotbal.

Fotbalový fenomén.text

jarda 18.5.2006 10:44

Re: Veký duce rozhodl miliarda na fotbal.

ukazuje, že tady bude i po volbách a tak slibuje peníze, které ještě nemá pod palcem. To bude kapříků.

p.Tácek 18.5.2006 10:57

Re: Veký duce rozhodl miliarda na fotbal.

a i to je důvod, proč by se měli podpořit i mladí politici... to je pořád tolik žen, tolik menšin... ale proč nevyrovnat parlament i věkově? Já osobně podpořím Jana Hamáčka!

Ať se ukáže někdo nový.....

jeff 18.5.2006 12:58

Re: Veký duce rozhodl miliarda na fotbal.

tak to dopadne vždy kdy se spáří socdemácká korupce s fotbalovou.

Pete Brich 18.5.2006 13:04

Re: Veký duce rozhodl miliarda na fotbal.

Ovar pracuje s miliardami všimného, takže s kapříky bude jak ryba ve vodě.

PB

Haf 18.5.2006 21:47

Re: Veký duce rozhodl miliarda na fotbal.

Pokud to dává ze svejch, tak ať se snaží. Taky policie - jako premiér si snad tolik nevydělal. A pokud ze společnýho, tak doufám, že za tři tejdny bude zase všechno jinak

Zoran 18.5.2006 8:59

Neříkám ani tak, ani tak,

ale na moje slova dojde.

Saša 18.5.2006 8:54

Führerprinzip

je jedním ze tří rozpoznávacích znaků nacismu.

VLK 18.5.2006 9:42

Re: Führerprinzip

Ac paroubka jeste radeji jak osinu v zadku, musim s vami nesouhlasit.

Dystem s jednou charismatickou vudci osobnosti, ktere se vsechno podrizuje, je velmi dobre fungujici a casty ridici system. Velmi uspesny je hlavne 1. v malych spolecenstvich, 2. ve chvilich krizoveho rozhodovani, 3. v kratkodobych projektech a 4. pri medialni praci s masami.

Paroubek je ten ctvrty priklad, castecne zacal jako ten druhy pripad a doufam, ze skonci jako ten treti. Uz kvuli soc dem, byl bych nerad bych, aby skoncila jako ten prvni pripad

jarda 18.5.2006 10:27

Re: Re: Führerprinzip

perfektní - díky

jeff 18.5.2006 12:55

Re: Re: Führerprinzip

OK. Domníváte se však, že strana která má na kandidátce 40% komunistů (byť polepšených a momentálně bez rudé knížky), je ještě sociální demokracie?

czenda 18.5.2006 13:00

Re: Re: Re: Führerprinzip

Bývalý komunista je to samé jako bývalý černoch (byť jedna vyjímka existuje. ;-P)

elf 18.5.2006 13:50

Re: Re: Re: Re: Führerprinzip

Asi myslíte tou vyjímkou soudruha Tlustého. Nepřipadá vám, že ten který podle situace mění své krédo, je větší hajzlík, než ten který tvrdošíjně na své  přesvědčení trvá?

czenda 18.5.2006 14:45

Re: Re: Re: Re: Re: Führerprinzip

Nezlobte se, ale na blbou otázku blbá odpověď - jen tupec neumí přiznat chybu a změnit názor. A jistě vám bude z mého vyjádření jasné, že jsem příznivec V.Tlustého... Zklamu vás nejsem, stejně tak nejsem příznivec žádného jiného soudruha, a té hordy v ČSSD už vůbec ne - mimochodem, na jejich seznam by vám pravděpodobně nestačil prostor na Psu

czenda 18.5.2006 14:49

Re: Re: Re: Re: Re: Führerprinzip

Mimochodem, těm kteří se chovají jak vy říkáte říkala moje učitelka matematiky - "blbej, ale charakter" - takže si můžete vybrat co je lepší. Já to nevím, nicméně podle vašeho vyjádření to vy víte

czenda 18.5.2006 15:04

Re: Re: Re: Re: Re: Führerprinzip

Jeee, já až teď pochopil - ne tou vyjímkou jsem mysle Michala Džeksna - jinak žádnou neznám - a to ani p.Tlustého, ani p.Tenkého