18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jap 2.1.2008 3:25

Re: Jedna pani povidala

5/ Osobni napadani Topolanka,, ktery nekandiduje, je hloupe a zbytecne a pri tradicnim shovivavem pohledem Cechu na soukromy zivot, to Svejnarovi vubec nepomohlo.

6/ Protoze je Klaus tak vyznamnym odpurcem teorie oteplovani planey, mohla se do nej obout v tom smyslu, ze paleni fosilnich paliv neni urcite dobre pro nase plice a asi take ne pro planetu a ze by prezident mel lepe pecovat o lesy, vody a strane / jako to bude delat jeji manzel / a ne je posuzovat jen jako ekonomicky zdroj / jak to dela zly Klaus /.

7/ Take mohla tvrdit, ze jeji muz ma lepsi ekonomickou kvalifikaci, ze ma americke vzdelani a americky trening, ze je v USA uznavanym odbornike, zatim co Klaus je socialisticky bankovni urednicek.

8/ Mela take pripomenout Masaryka a jeho rodinne vztahy k Americe / pokud to neudelala,

 Proste, na prvni pohled, to pani Svejnarova manzelovi spise pohnojila. Myslim , ze cela rodina neni ani politcky schopna a pripravena kandidovat na nizsi verejny urad a uz vubec ne na prezidentstvi CR. Podeziram, ze to Svejnar bere tak, ze sice nema narok, ale bude to zajimava zminka na jeho zivotopisu, dobra pro jeho karieru.

ZW 2.1.2008 5:42

Re: Re: Jedna pani povidala

Nevím, co pí Švejnarová měla nebo neměla dělat, protože na rozdíl od pana Doležala a bulváru jsou mi její názory naprosto ukradené, stejně jako názory pí Klausové, Topolánkové (Talmanové), Paroubkové (č. 1 i č. 2), Čunkové i Bursíkové (je-li nějaká). Je to pro mě stejně relevantní informace, jako to, že politik nosí růžové spoďáry, nesnáší koprovku a miluje ratlíky.

Je zajímavé, z čeho všeho se dá vykřesat téma ke krvavému stranickému sporu, zvláště když jde o kandidaturu dvou téměř stejných pravicových liberálních ekonomů na post prezidenta.

Ivan Nový 2.1.2008 6:12

ZW,

Švejnara by volil jen pravicový poslanecký sebevrah.

kocour 2.1.2008 7:16

Re: Re: Re: Jedna pani povidala

Dvou pravicových ekonomů? Dal jsem si trochu práce a našel jsem si, jakou "reformu" nám to chtěl Švejnar zkraje 90. let naordinovat - nic jiného než další verzi socialismu s lidskou tváří.

kocour 2.1.2008 7:21

Re: Re: Re: Re: Jedna pani povidala

P.S.: Krapet se zapomíná, o čem byl snad vůbec první zásadní polistopadový politický spor: byl o tom, jestli se bude pokračovat tam, kde se v 1968 skončilo (Dubček, Havel a zjevně zdálky i  Švejnar) nebo jestli se pojede úplně jinak (Klaus). Vyhrál Klaus a to je ten hlavní a skutečný důvod, proč Havla a všechny levičáky tak strašně a nekonečně sere.

jiný franta 2.1.2008 7:59

Re: Re: Re: Re: Re: Jedna pani povidala

R^R^R^

AJ 2.1.2008 20:24

Re: Re: Re: Re: Re: Jedna pani povidala

R^R^R^!!

s.p. 2.1.2008 7:30

Re: Re: Re: Jedna pani povidala

Zuzano, ale ze je to "Fidlovacka"? Neniliz pravda? :-D:-D

exalted 2.1.2008 2:33

Dekret!

Kdo je pro nucené odsunutí všech osob americké národnosti z území Čech a Moravy? Pan Klaus to může vydat jako dekret!!!

derik 2.1.2008 6:47

Re: Dekret!

Co blbnete?

Sibi 4.1.2008 8:24

Re: Re: Dekret!

Takových blbů je víc, zv láště mezi těma jednoduššíma lidma.

Klára Lohniská, milenka VK 2.1.2008 2:22

S Petrou Bednářovou, novou milenkou voláme: Klaus je OCHRÁNCE svátosti manželství

Pana lrádoby liberála a cizoložníka Klause nemáme rády jenom my, letušky, ale i komunistické poslankyně jako Zuzka Rujbrová, jedna z těch, co se už veřejně, hrdě, národu svěřila, že pro něj už posledně hlasovala.

U flanďáků si Klaus pochvaloval, jak si s nimi rozumí, tedy jeho veto zákona o registrovaném partnerství. Jasněže se jim, nebo baronce Thatcherové, nebude vytahovat s cizoložstvím.

Pragmatické materialistce Lívii, navíc ekonomce, jeho cizoložství nevadí. Těší se, jak i Taylorka říká, se nejlepšími přáteli ženy, diamanty, kterých má pětimiliónovou sbírku.

Slava 2.1.2008 2:08

To se panu Doležalovi zase moc nepovedlo

Paní Švejnarová říká to, co si myslí hodně lidí, kteří jsou ochotni o těchhle věcech uvažovat. Že s komunisty mluví všichni od komunální až po parlamentní úroveň je prostě snad doložitelná, byť pro pana D. a ODS nepříjemná  pravda. V tom se paní ŠVejnarová orientuje velmi dobře. A morální profil našich politiků? Ti žádnou morálku nemají a netýká se to jen Paroubka.  Profil Topolánkův nebo Čunkův, Kalouskovův nebo Langerův, Julínkův nebo  nebo Bendův etc. etc. nemá s morálkou už vůbec co dělat. Tak v čem se paní Š. plete? O  Klausovi a jeho bludech ani nemluvě. Opravdu si pan D. myslí, že "co čtenář, to blbec"?

Klára Lohniská, milenka VK 2.1.2008 2:16

S Petrou Bed nářovou, novou milenkou voláme: Klaus je OCHRÁNCE tradičních hodnot, svátosti manželství

Lívie na nás, stejně jako na Lucinku Blbinku Vůdcovu Fanynku Bílou nežárlí: My se snažíme dělat s panem profesorem to, co ikdyby mohl s ní už dělat nemůže. Lívie má své "best friends" ja říká Taylorka, diamanty za několik miliónů..

Pan Klaus teď flaňďáky ujišťoval, že jim "rozumí", tedy že vetoval zákon o RP. Své cizoložství pochopitelně jim, nebo baronce Thatcherové předvádět nebude.

Klaus je náš, tedy taky komunistických poslankyň jako Zuzka Rujbrová, která je jednou z těch, co se už veřejně z hlasování pro "liberála" Klause, údajný "ideologický protipól" komunistů, vyznaly..

badaxe 2.1.2008 7:05

Re: S Petrou Bed nářovou, novou milenkou voláme: Klaus je OCHRÁNCE tradičních hodnot, svátosti manželství

No trošku vám v tom skřípe to že Švejnar jako jediný z polistopadových kandidátů oficiálně řekl že chce komunisty pozvat do vlády, takže bláboly jeho ženy jsou celkově mimo, jediný kdo se snaží vlézt komoušovi do análu je právě Švejnar, on se totiž nemá šanci jinak vůbec někam dostat (doufejme že v tom análu zůstane).

Jensina 4.1.2008 17:31

Re: Re: S Petrou Bed nářovou, novou milenkou voláme: Klaus je OCHRÁNCE tradičních hodnot, svátosti manželství

 V žvotopise švejnara mi chbí rodinná anamnésa, jeho rodiče. Jak se podařilo v 70 tých létech jen tak odjet celé rodině do Ameriky?

Mia 2.1.2008 1:59

Ja mam stejny nazor jako ona ohledne manzelskych deti.

Souhlasi s nazorem pani Svejnarove, Topolanek by na zapade nemel sanci byt predsedou vlady. V CR mate divne smysleni. Muj muz nekandiduje, ale i tak souhlasim,ze pestovat mnohozensktvi jako Topolanek je v rozporu se slusnosti. No a o te jeho konkubine to plati tez. Rozvraci manzelstvi a letela by  take. Rekla nazor ,ktery je platny v USA, nikoliv proto, aby vyzdvihovala toho tlustocha Paroubka. Lide v Americe vyznavaji jine hodnoty, nezli v CR. V CR se poslanci mrnouskuji mezi sebou o sro sest, ci chlastaji jak duhy, jsou vulgarni jak dlazdici a povazuji to za normalni. Je to velky upadek.

Klára Lohniská, milenka VK 2.1.2008 2:30

Když jí uklradli část sbírky šperků (za 4 mil) Lívii Klaus přemluvil: NEEMIGRUJ!

I komunistkami tak oblíbený echte konzerva Klaus, pro kterého Rujbrová atd. - jak teď národu sdělily - hlasovaly, by se s cizoložstvím na Západě v politice moc daleko nedostal anebo neudržel.

I proto jsme my, jeho "letušky" rády, že nám a národu k radosti u nás zůstal. Že pragmaticky, ekonomicky přemluvil Lívii, která potom, když jí z jedné z jejich rezidencí ukradli část sbírky šperků skoro za 5 mil Kč, se PRÁVU atd. svěřila, že chce emigrovat, aby neblbla. Kde jinde by se měli tak dobře, tak snadno a stále, celý svůj dospelý život, skoro půl století, vždy žijíc z kapes nebohých daňových poplatníků, ikdyž po Sametu hlavně Václav skloňuje neviditelnou ruku a trh ve všech pádech.

badaxe 2.1.2008 7:12

Re: Ja mam stejny nazor jako ona ohledne manzelskych deti.

On je trochu rozdíl co si myslíte "na západě" a tím co si můžete dovolit když "na východě" chcete kandidovat, to se přes svou nadutost a hloupost asi budete muset zajímat jak to v dané zemi chodí. Já si také myslím že vyvěšování vlajky před domem je projevem spíše hlouposti než vlastenectví, ale nikdy bych si nedovolil za to třeba američany kritizovat, je to jejich země a jejich zvyk. Jestli se u nás s klidem díváme na to jak se lidé spolu mají rádi i mimo manželství je to naše věc. Jen tak mezi námi, Mio, čím to že v těch tak "mravných" USA je značná část narozených "afroameričanů" narozena mimo manželství? To je inseminací, nebo na jejich matky sestoupil duch svatý? Možná by stálo za to abyste si své názory nechala pro zemi odkud píšete

Mejla 2.1.2008 1:57

Autore, vidíte, že to jde i bez sudetských Němců.

.

Slava 2.1.2008 2:10

Re: Autore, vidíte, že to jde i bez sudetských Němců.

Jo jde to, otázka ale je kam.  To se kvůli cenzuře nedá napsat.

tony 2.1.2008 12:33

Re: Re: Autore, vidíte, že to jde i bez sudetských Němců.

Samotřejmě že ty sudeťáky musí nějaký exot připomenout. Nebo dva.

Bubik 2.1.2008 0:55

No ona paní Švejnarová nutně musí těžit z informací, které jí jsou podány, že

navíc je její získávání informací  omezeno neznalostí tuzemského jazyka.....takže se nelze obsahu jejího rozhovoru divit

Stejně tak by byl realitě poněkud vzdálen rozhovor kohokoliv z nás o situaci v Austrálii či v USA v novinách řekněme newyorských nebo jakýchkoliv australských......

Mia 2.1.2008 1:49

Re: No ona paní Švejnarová nutně musí těžit z informací, které jí jsou podány, že

Bubiku, naprosto souhlasim.  Alespon jeden rozumny nazor.

klaaarka 2.1.2008 12:14

Re: Re: No ona paní Švejnarová nutně musí těžit z informací, které jí jsou podány, že

No, jasne ze my nevime nic o zakulisi politiky v USA, Australii apod. Ale proto se do toho taky nes..eme, ze ano? ;-D  Pokud madam Svejnar musela nutne mluvit o vecech, kterym nerozumi, pak ji ta ostuda patri. Mohla pohovorit o tom, jak bude manzela podporovat a o tom, jak se tesi na petilety pobyt v Praze, protoze to je nejkrasnejsi mesto na svete ;-D a naklonila by si par lidi. Ale takhle? Zvanit o necem, cemu nerozumi, a omlouvat to tim, ze tomu nerozumi, to je ubohe...

Viktor 2.1.2008 1:53

Re: No ona paní Švejnarová nutně musí těžit z informací, které jí jsou podány, že

Mám obavu, že pokud její manžel kandiduje na preidenta tak se tahle paní na výše uvedené "problémy" vymlouvat nemůže a nesmí. Třeba ať drží ...eeech ... ústa poněkud přivřená. Dokud se nenaučí česky  natolik aby si aspoň základní informace mohla zjistit sama a na ty ostatní si nesežene přiměřený aparát tak by víc než "dobrý den" neměla říkat.

Je fakt, že můj rozhovor s většinou australských novin by musela být neobyčejné truchlivá záležitost - jenže je tu rozdíl, já totiž nechci strávit na australské půdě ani vteřinu a nechci ani vykonávat jakékoli práce pro libovolný australský subjekt. To se zrovna o výše jmenované říct nedá. Její manžel se sem cpe - i když místo kvalifikace má akorát soudružské pozvání od jednoho pučmelouna a drzé čelo k tomu. A ona ho nedrží a netahá zpátky, nemá tedy nárok na žádné zvláštní ohledy.

s.p. 2.1.2008 7:35

Re: Re: No ona paní Švejnarová nutně musí těžit z informací, které jí jsou podány, že

Souhlas! Nechapu co Svejnar vidi na statecku jako je CR , mezi vsevedy s ohromnym "ego" ale prach mizernymi vysledky!

Borek@exil 2.1.2008 8:20

Re: „Ti, kdo jsou teď u moci, jsou podporováni komunisty, na veřejnosti však předstírají, že s nimi nemluví.“

Co je na jejím výroku nesmyslného.......? Je to prosté vyjádření skutečnosti.

lerak 2.1.2008 8:48

Re: No ona paní Švejnarová nutně musí těžit z informací, které jí jsou podány, že

Tak ať do toho nemluví. Vyjadřuji se k tomu, čemu jakž takž alespoň rozumím.(Y)

fox 3.1.2008 9:45

Re: No ona paní Švejnarová nutně musí těžit z informací, které jí jsou podány, že

Hlavně je třeba vědět,kdo ji ty informace podával.Jistě nebyly moc objektivní.Podle nich se to dá skoro vystopovat,že?Panebože koho napadla ta hovadina s importovaným presidentem?A co Putin,ten taky končí a bude volný,soudruhu Paroubku.