30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Čas kameny rozhazovat

Základní nebezpečí, které dnes české společnosti hrozí, spočívá v tom, že výsledkem VPKR (Velké protikorupční revoluce) bude politické uspořádání, které připomíná orwellovskou hospodu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Kersch 1.7.2015 20:47

Ani Hitler ani Gottwald

To je jenom taková demagogická blafáž. Hitlerova SA si uměla na volebních mítincích jiných stran poradit, přečtěte si o tom třeba: Ian Kershaw - Hitler (I.díl)

A Gottwald v roce 1946 byl jiný Gottwald než ten z roku 1948. Zeptejte se dodnes žijících svědků.

J. Jurax 1.7.2015 19:45

Re: k čemu to je

No, demokraticky byli zvoleni i Hitler a Gottwald ...

B. Rybák 1.7.2015 19:15

Pan Doležal se musí rozhodnout

Obrana demokracie u nás a podpora naší integrace do EU se totiž vzájemně vylučují! Nezabráníme-li našemu pohlcování nadnárodní (především Německem řízené) říší, nemáme žádnou šanci ani jako národ, ani jako stát (a už vůbec ne jako stát demokratický)!

T. Kohout 1.7.2015 18:33

Re: k čemu to je

Problém je v tom, že některým se líbí systém "Majdan" (tj zvůle davu). Mě ne: Radši vydržím ty 1-4 roky pod nějakým podivným, ale demokratickým "vůdcem", než abych ho šel svrhávat na nějaké náměstí. Ta možnost volby/voleb přece nebyla zrušená. To by pak opravdu byl důvod na nějaké to náměstí vylézt.

J. Kanioková 1.7.2015 18:31

I já říkám, že - č. 2, a to neskonale víc, než 1.

Tahle země není pro muslimy - část I. - http://jdem.cz/bsg8g7

T. Kohout 1.7.2015 18:26

konec žertování:

Co je hroznější nebezpečí t.č.:

1) Rusko - dle Vás

2) islámští teroristi - dle jiných/mnohých, vč. mě.

?

K. Vyšata 1.7.2015 16:54

Ano pane autore, republika je v maléru.

Otázka je co je to malér, neschopní politici? Podivná rádoby demokracie? Soudy které se téměř omlouvají viníkům že jim musí dát mírňoučký trest (exhygienik Vít)?Je toho pořádný ranec malých malérů, v součtu malér obrovský. Není se co divit, že voliči se pokouší z té propadené demokracie vyvléci pomocí Babiše.

P. Kersch 1.7.2015 12:44

k čemu to je

K čemu jsou uveřejněné články tohoto druhu? K exhibici autora? K přátelskému podebatování nad morální bídou poslanců a ministrů mezi dvěma partiemi petangu? Způsobí četba takového textu snížení počtu bezdomovců? Zmenší se tím nouze rodin s více dětmi, které opustil nezodpovědný "otec"? Zlepší se tím úroveň vzdělání dospívající generace? Bude zdravotnický personál ohleduplnější k pacientům? Budou soudní jednání zahajována včasněji? Přestane se v Česku míň chlastat a žrát? - Tak to nečtěte! - napíšou tady známí kecalové. To by se vám tak hodilo. - Babiš? Byl zvolen většinou voličů? Demokratickou volbou? Jestli ne - proč jste nevyšli do ulic s protesty? Jestli ano - tak  zkuste to spolknout, tu demokratickou pilulku s "vedlejšími účinky".

K. Janyška 1.7.2015 11:12

Ano, hon na čarodějnice je honem na čarodějnice.

Honí je však čarodějové a čarodějnice daleko většího řádu... Dzp.

Z. Švrček 1.7.2015 8:07

Jistě, bible má citáty k použití.

Jeden z podobných je, že je čas setí a čas sklízení. My si v minulých 25 letech něco naseli a nyní jsme to holt sklidili. Mnohým se to přestalo líbit a posledními parlamentními volbami se pokoušejí o něco "nového" v (blahé) naději, že jim na českém políčku místo tradičních brambor vyroste nějaká superplodina. Experiment na vlastní půdě. Problémem je, zda se rozhodnout tu " dnešní sklizeň" dál používat jako setbu. V každém případě bychom však neměli na políčko zanevřít a začít obnovovat osev něčím tradičním, ale zdravějším. Mnozí na to rezignovali tím, že nechodí k volbám. To je ovšem tragická chyba. Tak nezasejí a tak jim - ale s nimi i nám - nic nevyroste. Chybami se člověk učí, vida, další citát a tak přidám další, kdo nic nedělá nic nezkazí. Takže mne docela potěšilo, že v preferencích se už čertovo kvítko Bureš setkal s dalším takovým přešlechtěným semínkem- Sobotkou. Že by do toho do příštích voleb ještě zapršelo? Snad nám to mezitím nesežerou kobylky ze středního východu a Afriky.