7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Babišáci útočí

V pátek zahájily Babišovy Lidové noviny frontální předvolební útok proti svým hlavním politickým konkurentům z ČSSD. Je to vlastně druhá fáze velkého „protikorupčního“ tažení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Krejčů 27.7.2016 12:55

Pro mne

je ČSSD nevolitelná odjakživa, ale doufám, že to, jak si bez jakýchkoliv ohledů uzurpovala vliv na policii otevře oči jejím dosavadním voličům (a i voličům ODS či KDU, kteří se opatrně připojili). Babiš se choval zřetelně a konzistentně. Sobotkovci jeksi nepochopili, že republika není jejich dědičné léno s kterým si mohou dělat co chtějí. Jsou pouze správci na dobu omezenou, placení daňovými poplatníky. A těm by měli být schopni své kroky kdykoliv vysvětlit, což se jim tedy jaksi nedařilo, že? Lhali, jak když Rudé právo tiskne, jak se dříve říkalo. Prostě tam něco velmi páchne. Pan Doležal je asi placený od řádků, jinak by se nad tak dlouhým a nicneříkajícím článkem tak nenamáhal - ještě v tomhle horku.

M. Prokop 27.7.2016 13:52

Re: Pro mne

Bureš nebo Sralbotka, ČSSD nebo ANO, jedna verbež.

V. Pavelka 27.7.2016 18:14

Re: Pro mne

Nemine týdne,aby sociálně dem. ministr, nevyzval Babiše ke zvýšení mezd komukoliv a kdykolivěk , to je prachsprosté kupování si voličů . žádná snaha o ůspory .