19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Babiš se stará o uprchlíky

Při hlasování ve vládě nepodpořil odmítnutí kvót jenom ministr Pelikán, víceméně z taktických důvodů: Bojím se, že tvrdošíjným odmítáním kvót se dostáváme v rámci EU do nepříjemné izolace...

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Písařík 14.9.2015 18:38

Zastavit uprchlíky?

Vyslat povltavskou flotilu ozbrojenou kulomety a velkorážnými děly ( dodá armáda).

Hlídkovat u Lybie v exteritoriálních vodách.

Přetížené lodě eskortovat k pobřeží, tam je vyprázdnit, potom odtáhnout na šíré moře a potopit je jak nový ekologický útes. Pokud by se vzpouzela Lybie, zaútočit lodními zbraněmi a Gripeny.

Naše tanky poslat do Maďarska a uzavřít hranici.

¨Vám se to nelíbí? Mně taky ne.

B. Rameš 14.9.2015 11:39

Kvóty

na přerozdělení imigrantů jsou úplný nesmysl. Ti lidé nezůstanou tam, kde nechtějí být, ani o minutu déle, než budou nezbytně muset, a není možné na každého čtyřiadvacet hodin denně dohlížet. Jestli to v Bruselu neví, tak bych doporučoval ten spolek rozpustit, tohle už fakt nemá hlavy ni paty.

J. Schwarz 14.9.2015 21:08

Re: Kvóty

Ale zůstanou! Když maďaři zavřou hranice, začnou se jim migranti hromadit v Srbsku, to donutí i srby a makedonce udělat totéž. Pak konečně začne Řecko  vracet migranty do Turecka nebo si je může nechat na Lesbu  na semeno.

K. Janyška 14.9.2015 9:41

Babiš se stará v první řadě sám o sebe.

Čerti nám ho byli dlužni a kobliháři jimi určitě musejí být... Dzp.

M. Štěpánková 14.9.2015 9:30

:-D

Tak tohle fakt ne :-D popravdě po přečtení prvního odstavce se dost bavím :-D potápět lodě pašeráků bez imigrantů....že by to nešlo? To si fakt děláte bžundu ne? Pokud jsem si všimla, tak lodě plují plně naložené směrem k Evropě....tudíž za použití selského rozumu....co je topit cestou zpět? :-D a milým převozníkům bych dovolila i vystoupit, pokud by si tvrdošíjně trvali na tom, že zůstanou....podarovala bych jim plovací vesty :-D

Zbytek nemá ani cenu komentovat, protože je to pouze zaslepenost stárnoucího člověka, kterému se začíná vybavovat hlavně dávná minulost a již není schopen vidět jiné souvislosti.

P. Lenc 14.9.2015 10:58

Re: :-D

Vidím to stejně, včetně té zaslepenosti a stárnutí pana Doležala.

S. Rehulka 14.9.2015 8:06

Tak předně,

Armáda České Republiky (AČR) je součástí obranného společenství NATO, kdežto EU - tedy te zdegenerovaný "patvar", v současnosti šéfovaný marxistickými a maoistickými byrokraty, nemá co poroučet a kam posílat AČR ! Čím dříve se ten moloch rozpadne a rozhodování jednotlivých států se vrátí k jejich jednotlivým vládám, kdy obrana (či útok) je zastřešený právě velením NATO, nikoliv EU !

Z. Baldova 19.9.2015 16:30

Re: Tak předně,

Vy pane Rehulka v Australii urcite patrite k zelenym nebo  k tem labourum  Mel byste se vratit sem do Ceska a posilit komunisty a pak se vratit a zavest KSA  Komunistickou stranu Australie

S. Rehulka 22.9.2015 14:00

Re: Tak předně,

Paní Baldová, nespravedlivě mi křivdíte ! Předně, naši Socani se v Austrálii píší LABOR, na rozdíl od Socanů Britských - LABOUR. Zelené kterým tady říkáme Watermelons - tedy navrch zelení, uvnitř rudí. Ti se přiživují moderních výmyslech, jako je vina lidstva na všeobecné oteplování, vše podloženo theoriemi městských lidí, kteří vědi o přírodě lautr - víte co ? Do staré země jsem se vrátil až po tom sametovém podvodu, protože tam mám rodinu a dobré kamarády, ale žít bych tam už nemohl ! A co se týče komunistů, ti jsou pro mně totéž jako nacisté. Když jsem byl mladší, bojoval jsem proti nim se zbraní v ruce na dvou kontinentech.

Ale koukám, že Vy jste asi srandistka, nebo jste to myslela vážně ?

J. Schwarz 14.9.2015 7:47

Hm -

kdyby na nás arabové zaútočili vojensky, nejspíš bychom je odrazili. Jak je možné že když přicházejí beze zbraní, není s tím možné "nic dělat"? Nepřeháníme to s tím "humanismem" a "všelidskými hodnotami"?  A není konec konců většina "bojovníků islámského státu" arabské či pákistánské národnosti a islámského vyznání? Války na středním východě jsou důsledkem přelidnění, na kterém se silně podepsali   i evropští "dobroserové"  jak z "vyspělého západu", tak i z "tábora míru". O utečence by se měli postarat stoupenci těchto směrů - nejlépe přímo v Arábii, kam by se mohli přestěhovat. Howgh.

Z. Baldova 19.9.2015 16:33

Re: Hm -

Souhlas >>>>> Howgh == to ale nevim co znamena:):)