29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Babiš dostal přes nos...

Problém pana Babiše a „korunových dluhopisů“ se v médiích už propírá delší dobu. V posledních dnech však celá věc nabyla na obrátkách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Tichý 20.3.2017 8:06

Jestlize ma "obycejny clovek" problem pochopit pointu Babisova nakupu dluhopisu, pak:

1/pro nesvepravnost by mel byt zbaven volebniho prava

2/zkouska z matematika a logiky by mela byt povinna i pro nastupovani do MHD

J. Vintr 20.3.2017 7:57

Re: Obycejne nectu Dolezala

Pokud má někdo k dispozici miliardy, může si koupit kohokoliv. A když se někdo nedá koupit, tak ho lze odstranit z funkce, kde by mohl překážet ....

J. Fridrich 20.3.2017 7:45

Úspěch - a dokonce bohatství se v České kotlině

Úspěch - a dokonce bohatství se v České kotlině neodpouští - a to, že to není u Babiše handicap rozzuřuje socdemáky a všechny další tak zvané politiky u nás více, jak španělského býka rudá muleta..

To neustálé podpásové napadání vašeho koaličního partnera je zcela nefér a nechutné. Před třemi roky vám nevadilo že má předseda ANO pan Babiš AGRAOFERT a Mafru ? Nevadilo, že - vadí vám to nyní před blížícími se volbami a proto ho napadáte. A korunu tomu nasazuješ dolejzáním za komunisty - asi jste zapomněli, že vás, socdemáky už jednou, před cca 70 roky " zařízli ". Oni se také nezřekli své zrůdné a nenávistné ideologie - to také nevadí ? Hlavně se udržet u moci, třeba s čertem.

V. Kotas 20.3.2017 6:55

Zda dostane Babiš přes nos, rozhodnou volby.

A ČT musíme bránit, ale před tím, co jí dnes vládne a jak si ji privatizovali její zaměstnanci. Aby se vrátila k tomu, co je její zadání = veřejnoprávní médium, pravdivě a nestranně informující a kultivující společnost.

A. Bocek 20.3.2017 6:46

Babiš není nový !

Byl tady s námi celá devadesátá léta a v okamžiku, kdy úplatní politikové z obou stran přestali plnit jeho požadavky založil si svou vlastní stranu, aby rozhodoval sám a pro sebe. ANO bude líp, ale jen těm v ANO !

K. Pavlik 20.3.2017 4:00

Re: Obycejne nectu Dolezala

Pokud nekdo neco ukradl tak na to jsou v kazde zemi ,ktera si rika demokraticka, jasna pravidla.Osobne si myslim ze pokud mate dukazy ze neco nekdo ukradl tak je muzete predat policii - osobne to nebudu pokladat za udavacstvi. V nekterych zemich dokonce za to muzete dostat penize od dobrocinne spolecnosti ktera tez zajisti ze vase jmeno se nikde neobjevi. Skoro kazdy se snazi ziskat penize kde se da - to je napriklad me danove priznani - proc by mel byt Babis jiny?

Stale se mne vraci udalost z meho mladi kdy predseda americkeho senatu a predseda nejvyssiho soudu sli zatknout obcana Spojenych statu americkych Richarda Nixona - to ze byl prezidentem na veci nic nemenilo.

Mozna ze v demokraticke zemi by jste mohl mit problem s pomluvou. Nebojite se toho v Cesku?

To ze si Cesko zvolilo po sametove revoluci netrestat komunistickoestebacke bastardy neni problem obcana Ceske republiky Babise. Ja jsem to napriklad Havlovi neradil - vy ano?

P. Schon 20.3.2017 3:29

Re: Obycejne nectu Dolezala

Správně, volit jedině komunistickoestébáckého bastarda Babiše.

Již vrátil Bureš těch 50 melounů co ukradl na Čapí hnízdo? Ano používá rozum. Všichni živnostníci kradnů.

K. Pavlik 20.3.2017 0:52

Obycejne nectu Dolezala

Obycejne nectu pana Dolezala ale titulek mne navnadil.

Samozrejme se vsechny strany snazi zbavit se Babise - je velice smutna pravda (a to zduraznuji velice smutna pravda), ze je to jediny politik ktery v Cesku pouziva rozum. Je samozrejme nutne se ho zbavit za kazdou cenu - vzdyt by to volici mohli pozadovat i po ostatnich politicich a to by samozrejme byla naprosta katastrofa a to si Cesko nemuze dovolit.

P. Götze 20.3.2017 0:42

RE

z clanku "bylo by absurdní, kdyby byla ČT trestána, že upozornila na něco, čím se nyní i na základě práce jejích reportérů se vší vážností zabývá nejvyšší zákonodárný sbor ČR."

Pane Dolezal, probuh. Kdyby se takovymi vecmi zakonodarny sbor se vsi vaznosti zabyval, zadne takove legislativni paskvily by v zakonech vubec nebyly nemyslite? Nebo snad chcete tvrdit, ze az se Babis "vyresi", tak bude po problemu? Ze tyto optimalizacni hity roku 2012 (viz Vaclav Moravec ve svem poradu) vlastne nikomu nevadi, vadi to jen u Babise a ty zakony jsou vlastne v poradku? To nemyslite vazne, ze ne.