21.5.2024 | Svátek má Monika


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Antibabiš je pozitivní program!

Bohuslav Sobotka poskytl v pátek 17. 2. velký rozhovor Hospodářským novinám. Největší pozornost vzbudil jeho záměr „nechat vyhasnout“ Bohumínské usnesení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Bocek 23.2.2017 6:20

Je to nějaké divné,

4 roky spolu vládnou a teď se vymezuje, společně chyceni společně pověšeni , můj hlas dostane ten kdo představí smysluplný program pravicový ,jednoduchý, reálný.

J. Fridrich 23.2.2017 6:13

Bohoušku, Bohoušku, co si počneš, až tě přestane

Bohoušku, Bohoušku, co si počneš, až tě přestane živit náš stát-tedy my ?? Že končíš, to snad víš, ne ? Že bys zkusil nějakou NEZISKOVKU a vozil nám třeba ty muslimské, nepřátelské barbary do naší země ? Ty neziskovky prý dělají docela dobré rauty za ty jim přidělované penízky - to by se ti mohlo docela líbit - i když jak v Bruselu u Junckera, nebo v Berlíně u Makrely to nebude - ale pracovat nebudeš muset - a o to přece jde , ne ?? Komouši tu opravdu nejsou z vůle rovnátkového Bohouška, ti jsou tady z vůle čecháčků, které polámaly soužky učitelky na základkách ( a že jich tady máme dost a dost.. ) - ale lísat se k nim a nabízet jim spolupráci ho snad nikdo NENUTÍ... Myslím, že jste si mohl všimnout, že k rudochům dolejzá jen on a oni ho ani moc nechtějí...