2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Svatopluk 6.10.2009 4:50

Samozřejmě, že jen pravicový

Proč odsuzovat levicový, ten tu jen 40 let dělal peklo a jeho pohrobci dělají dosud. To ale lidem, jako Vy nevadí, ten byl totiž váš.

RomanL 6.10.2009 11:53

Re: Samozřejmě, že jen pravicový

Já furt dodneška nevím, co je ten pravicový extremismus je, ale z definice pravice by to znamenalo zřejmě vydělávat co nejvíc peněz a státu dávat co nejmíň, pokud možno nic. Je ovšem naprosto jasné, že takový pravicový extrémismus je pro naši komunistickou společnost a soudruhy ze všech stran včetně ODS naprosto nepřípustný... ;-D;-D;-D

Marek 8.10.2009 12:16

No vidíte jaký jste šikula a odpověděl s sám

Takže já budu vydělávat co nejvíc - třeba prodám zbraně na černém trhu, obohacený uran teroristům. Nebo abych to změkčil, prodám zbraně komukoliv i těm na černé listině (nebo těm v podezření, že je přeprodají), podobně s chemikáliemi a podobnými strategickými surovinami a výrobky. Ty podezřelé obchody budu maskovat a nebudu odvádět daně. Už Vám došla Vaše myšlenka?

No a jako základní ukázku pravicového extremismu bych bral třeba gardy v Maďarsku proti Slovensku.

Vy prostě jste jen hodný chlapec co pěkně poslouchá a nemyslí, a tak vidí jen rudé nebezpečí.

Sven Australan 8.10.2009 10:26

Re: Samozřejmě, že jen pravicový

 Vojenské zpravodajství, tedy Kontráši, jak bylo zvané za mého mládí a dob bolševika, by v současné svobodné České republice mělo mít obrannou podobu.  I když je Č.R. členem NATO, ofensivní zpravodajství, by mělo být doménou "starších partnerů".  Zato by se mělo věnovat hlavně "levicovému extremismu" v různých podobách a nechovat se, jako jeho civilní partneři v BIS, kteří jsou stále zaplněni bývalými StBáky a moskevskými vystudovanci, což se před pár lety ukázalo, když sprostě pronásledovali kpt. Hučína.  Pakliže vojenská rozvědka nemá ve své náplni boj, nebo aspon sledování "levice", je v celém státu něco smrdutého a zasloužili byste vykopnout z NATO !

Mistr Jan Hus 8.10.2009 13:36

Re: Samozřejmě, že jen pravicový

Hučín, to je ten terorista? ;-D

jon 6.10.2009 0:21

co na to

ekspert Szandor?;-)