29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

SVĚT: Staňme se suverénní demokratickou zemí

Referendum o vystoupení z Evropské unie by nám mohlo vrátit naději na vládu odpovědnou svým voličům a občanskou společnost podílející se s důvěrou na správě naší země.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Šťastný 23.11.2015 7:00

Re: Bože, Bože, už i na Psu

namáhal jste se analyzovat obsah toho co pan Svoboda říká? Asi moc ne, že ne. Mluví velice rozumně, to, že je komunista na tom nic nemění.

K. Křivan 23.11.2015 6:51

Vlády v EU se zmocnila komunistická verbež.

http://neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-ek-je-zase-plna-komunistu-dof-/p_zahranici.aspx?c=A141105_154805_p_zahranici_wag

Nikým nevolená, levičácká, antidemokratická, islamofilní, multikulturácká pakáž.  V Německu neexistuje svoboda slova, všude vládne cenzura, diskuzní příspěvky musí být schváleny redakcí. Co je to za diskuzi, když na schválení čekáte až několik hodin ?

J. Fridrich 23.11.2015 6:26

Základní myšlenka Otců Zakladatelů

Základní myšlenka Otců Zakladatelů - spolupracující země Evropy - je samozřejmě správná. Spolupráce ekonomická, obranná, politická - to vše narýsovali Zakladatelé správně. Nemohli ovšem předpokládat, že za 50-60 let přijdou do čela ( bohužel svobodně zvolení stádem nemyslících ovcí-občanů evropských zemí ) do čela hlavních zemí Evropy nerealističtí, pseudohumánní slaboši, kteří při prvních krizových zkouškách - Ruská agrese v Evropě a agresívní Islám pochodující do Evropy - totálně selžou. Angela ( a nejen ona ) by měla být po jejích krocích v posledním období přemístěna do klecového lůžka kvalitní psychiatrické kliniky.

L. Šarina 23.11.2015 6:23

Staňme se suverení zemí

pod vedením KSČ(M)????? Apríl bude až v Dubnu :-)))))

F. Rákos 23.11.2015 5:36

Já zírám, jak se Pružinskému

rozbřesklo v lebedě. Jako hlava státu podělal co mohl, a po skončení prezidentské funkce obrátil a mluví celkem rozumně.  Napadá mě jediné vysvětlení, že politická  moc zatemňuje rozum.

S. Kalužík 23.11.2015 0:59

Bože, Bože, už i na Psu

musím číst komančské žgryndy, hrůza. A to si dovolí přirovnání:"Po přijetí Lisabonské smlouvy je naše politická reprezentace v pozici

ministra Františka Chvalkovského, kterého při projednávání mnichovské

dohody nechali sedět a čekat na verdikt v temné místnosti."

Kdyby měl kouska charakteru (ale co člověk může čekat od komanče), mluvil by snad o "Košickém vládním programu" nebo o návratu "hrdinného" soudruha Svobody z Moskvy v roce 1968, no ale - jednou komanč, navždy komanč, že se vlastně divím!