29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

SVĚT: Proč museli odejít Cain a Samková

Jestli je někdo, kdo dokonale ilustruje nový rasistický přístup neomarxistické levice (v Čechách je Marx pořád ještě tabu, takže se používá nálepka "pravda a láska"), je to Herman Cain.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Bilkova 12.5.2014 22:57

Re: Nechápu,

Pane Krajíčku,vůbec nejde o rasismus!Je mi lhostejné jakou barvu má paní Samková,ale vadí mi její nevychovanost a hloupost.

P. Jansky 12.5.2014 8:08

samkova oceni

ze se hampl zajima o jeji pohlavi.. ale to je asi tak vsechno

J. Plzák 12.5.2014 7:50

Pokud je pravda, že

...Podle výzkumů měla našlápnuto do Evropského parlamentu, kde měla působit ve Faragově sekci Europe for Freedom and Democracy..., pak jsem se stal fandou Kláry Samkové.

Je to nesmírné svinstvo. Eurohujeři všech zemí se spojili a očerňují politiky tím, že je nazývají populisty. To je zcela nesmyslné. Ještě žádný populista nenutil voliče ke svému zvolení s pistolí v ruce.

Nikdo! Ani Strach v Rakousku, Wilders v Holandsku, Le Pen otec, ani dcera Marie ve Francii, ani Lucke v Německu a už vůbec ne Nigel Farage ve Velké Británii. Prostě když se někde někdo staví vůči EU kriticky, je to populista.

Přitom populista říká to, co si lid myslí. Co je na tom špatného?

K. Křivan 12.5.2014 8:41

Re: Co je na tom špatného?

Lid nemá myslet. Lid má pochodovat v sevřených řadách za svými soudruhy vůdci, neboť pouze oni jsou vševědoucí, osvícení, pokrokoví, uvědomělí, marxisticky vzdělaní,....

J. Boleslav 12.5.2014 11:25

Re: Co je na tom špatného?

Máte pravdu, v Rusku už to zase perfektně funguje.

D. Nowodny 12.5.2014 7:38

Blekoty

blekoty !

V. Heidlerová 12.5.2014 7:28

Paní Samková

je mně, obyčejnému voliči z provincie spíš nečitelná, nerozlišuju, zda je černá nebo bílá, vidím jen, že je špatně učesaná. Ale její názory a politická zařazení mne matou - jednou hájí nepřizpůsobivé, teď zas chce omezit jejich příliv do ČR. Slyšela jsem její rozhovor v TV (asi Prima) a byla jsem úplně dezorientována. Její slovní projev v češtině není nijak brilantní, jak si poradí s nějakým cizím jazykem, nevím. Obsah byl spíše blábolivý a jak jsem zjistila, kandiduje za Úsvit.  To u mne rozhoduje víc, než nepodložené zprávy z novin.

P. Jansky 12.5.2014 8:09

Re: Paní Samková

pisete to dobře..

J. Boleslav 12.5.2014 11:24

Re: Paní Samková

Úsviťáci jsou ještě horší verbež než ANOnisti.

K. Křivan 12.5.2014 7:13

Samková je persona non grata

už od té doby, co obrala Ústí nad Labem o takřka milion Kč ve prospěch Červeńákových.

P. Scheck 12.5.2014 3:24

Vlk není pes

Je mi líto, pane Hample, ale opět se ukázalo, že z vlka psa neuděláš. Kdo může pochopit, pochop...

J. Sinnreich 12.5.2014 2:32

Nespravna barva pleti

V USA nesmela prednest projev na Rutgers University (New Jersey) Condoleezza Rice. (zena, heterosexualni,cernoska). Jeji jedinou vadou bylo, bylo ze je to republikanka, ktera byla Secretary of State za Bushovy administrativy. Duvod: skupina asi 100 marxisticko-levicovych studentu protestovala (universita ma nekolik tisic posluchacu) a obvinila tuto velice uspesnou politicku z valecnych zlocinu.

J. Plzák 12.5.2014 7:56

Re: Nespravna barva pleti

C. Rice studovala u Korbela, otce naší pravdaláska Madlénky. Tak aspoň vidíte, za co tyhle klany stojí, když pak s Bushem dělala jeho "zavržení hodnou" politiku.

J. Anděl 12.5.2014 1:34

Ty vaše bulíky...

Tedy zdá se, že se téma autora nějak emotivně dotýká a je to na tom znát. Netvrdím, že mi to přijde dobré, ovšem mám pocit, že uvedené se děje každou chvíli. Akorát někdo to ustojí a někdo ne. Viz třeba Radek John a náhlé zjištění před volbami, že má nemanželské dítě, které tajil kdovíjak dlouho před manželkou. No - a sklouzlo to z něj jako z naolejovaného.

Je dokonce možné, že se s tím hůře vyrovnají ti čestní (aniž bych cokoliv věděl o konkrétním případě paní Samkové). Ale nemohu si pomoci, připadá mi, že tady pan Hampl vystavěl sci-fi příběh o Velkém Židovi (pardon marxistické pravdolásce) na vcelku běžném příkladě nečestného politického boje.

Pohled těch, kteří mají jednoho jednoznačného nepřítele, je vždycky příliš jednoduchý na to, aby mohl být reálný.

Možná by si ti plešatějící obtloustlí bílí heterosexuální muži měli přestat stěžovat a nadávat na pravdoláskaře a začít se sebou něco dělat.

J. Jílek 12.5.2014 0:34

autor netuší, o čem vlastně píše :-)

Klára nemá s Cainem nic společného, všude zdůrazňuje, že není ani cikánka, ani židovka...tedy se od ní v tomto směru nic neočekává. Navíc byla členkou ODS od jejího založení...

...a k tomu obvinění neuměla v prohlášení o 5300 znacích říct nic chytřejšího, než že je to útok na její kandidaturu. Nikoliv "já jsem žádné dluhy pro dlužníka neodkoupila"....je tedy možné, že se tu zbytečně blamujete, pane Hample :-)

J. Jílek 12.5.2014 0:50

Re: autor netuší, o čem vlastně píše :-)

a motivace odhalení? Velmi prozaická: "Netrvalo ani pár týdnů a dokumenty, které její lež odhalují, našly cestu ven z její kanceláře. V tuto chvíli je má Radiožurnál k dispozici. Dokumenty reportéři Radiožurnálu získali od blízkého spolupracovníka úspěšné právničky. Jeho identitu redakce zná"

http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/advokatka-klara-samkova-celi-vaznemu-podezreni-ze-obelhala-ceskou-sporitelnu--1347131

(JK): Vy jste koupila pohledávku za firmou Sublima od České spořitelny...Klára Samková (KS): Podívejte se, já vám řeknu velmi jednoduše jednu věc. Transakce, o které se zde bavíme, souvisí s výkonem mé advokátní činnosti. Jsem vázaná advokátním tajemstvím a nebudu se k němu dále vyjadřovat.

JK: Jenom abych to přesně pochopil: Vy jste při té transakci zastupovala...KS: Nebudu se k té věci dál vyjadřovat.

......a elá hop...Marek Pšeničný: Marek Pšeničný: „Informace o vazbách k dlužníkovi jsou součástí smluvní dokumentace.“ ...Marek Pšeničný: „Informace o vazbách k dlužníkovi jsou součástí smluvní dokumentace.“ Marek Pšeničný: „Informace o vazbách k dlužníkovi jsou součástí smluvní dokumentace.“.....někdo to potřebuje 3x, aby pochopil :-)))

J. Jílek 12.5.2014 0:53

Re: autor netuší, o čem vlastně píše :-)

....no a zbavit se dluhu 21 milionů za 9 milionů....nekupte to

J. Jílek 12.5.2014 0:55

Re: autor netuší, o čem vlastně píše :-)

....no a nebýt dlužníkem bankovního ústavu....to se zas můžou brzy vesele zaúvěrovat...

I. Dekyský 12.5.2014 1:01

Re: autor netuší, o čem vlastně píše :-)

http://www.plkosmonosy.cz/kontakty.php

J. Jílek 12.5.2014 7:30

Re: autor netuší, o čem vlastně píše :-)

copak, potřebujete zasklít certifikát?

http://1url.cz/C3kp

M. Stuchlik 12.5.2014 22:51

Re: autor netuší, o čem vlastně píše :-)

je to trouba, který neví co píše