7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

SPOLEČNOST: Už nejde o dotační kauzy Babiše

Pakliže neobhájíme nestrannou policii, justici a svobodná média, ocitneme se po třiceti letech opět ve zlomovém bodě, v němž není ohrožena pouze vláda, ale právní stát, a tím pádem celý režim.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Hájková 5.12.2018 6:41

Re: Vysvětlí mi někdo

Protože se tato země - nedokázala vyrovnat při sametovém převratu s komunisty a podvodníky toho největšího kalibru- které dnes představuje slovenský komunista a fízl BABIŠ- BUREŠ!! Bylo by zajímavé znát - kolik zdejších žvanilu zná skutečnost, že tu žije od r. 1993 - kdy kdy s ukradnutým majetkem slov. PETRIMEXU přišel dělat do ČECH SVÉ PODVODNÉ REJDY.

V. Kotas 5.12.2018 6:35

Re: V mnoha státech vládnou místo

Kapitalista, který však vadí mnohým.

V. Hájková 5.12.2018 6:30

Re: Problemy nezacaly s Babisem, on je dusledkem predchozich...

Naprostý souhlas! Demagogie značky ŠURGOT NEMÁ STROP!

V. Hájková 5.12.2018 6:26

Re: V mnoha státech vládnou místo

Když melete o Německu a Francii- KDO PAK VLÁDNÉ - v Česku - vy odporný komunistický zmetku?

V. Kotas 5.12.2018 6:07

V mnoha státech vládnou místo

volených politiků nadnárodní korporace, přes natrčené politiky ( zvolené po patřičné mediální masáži ) - viz Francie. Sociální smír ( jak fungoval ve SRN, před sloučením Německa ) už neexistuje. Střední třída společnosti ( vůbec pracující ) je pomalu vymazávána a nůžky se ( mezi nejbohatšími a chudými ) rozevírají. Něco je v té demokracii ( současné ) i kapitalismu špatně.

T. Závodský 5.12.2018 5:12

Vysvětlí mi někdo

proč se u nás gangsterům a mafiánům říká podnikatel?

M. Šurgot 5.12.2018 3:14

Jediny, kdo byl skutecne a dusledne klepnut pres prsty, byl Dalik.... A to jeste existuje nazor, ze sedi za Topolanka a tehdejsi vedeni statu a ODS.

Gross je nepovedeny priklad. Sice byl “odejit” z politiky, ale obratem “dostal” jako naplast desitky milionu.....

Kdy si konecne uvedomi politici a verejnost, ze Vami zminena latka pripustneho chovani lezela uz davno pred Babisem na zemi....

J. Novak 5.12.2018 3:00

Re: Problemy nezacaly s Babisem, on je dusledkem predchozich...

Jak říkám .. mokrý hadr na čelo, Sedláku. A dýchej zhluboka ..

S. Sedlák 5.12.2018 2:51

Re: Problemy nezacaly s Babisem, on je dusledkem predchozich...

Babiš není důsledkem předchozí garnitury, protože i přes fauly nebyly ty útoky na samu podstatu demokracie a ovládnutí institucí právního státu. Nikdo si nemohl být jistý, že ho někdo neklepne přes prsty a odchod s hambou. Gross kvůli bytu, Kocourek kvůli odklonění peněz při rozvodu, atd. Nikdo demokracii nepokořil jako šmejd šmejdů Babiš a náprava bude trvat léta, protože laťka přípustného chování je hodně nízko.

M. Šurgot 5.12.2018 2:38

iDnes z roku 2010.... dokonala ilustrace, jak se v Ceske republice “ztracely hlasy volicu”... a takovych clanku se daji dohledat mraky....

M. Šurgot 5.12.2018 2:36

Staci si vyhledat stare clanky - Problém tkví v tom, že až teprve v letech, kdy Řebíček ministroval, Viamont "vyrostl". Z neziskové firmy se za Řebíčka stala "pěkně vykrmená nevěsta". V době, kdy byl Aleš Řebíček ministrem dopravy, dostala "bývalá" Řebíčkova firma Viamont obří stavební zakázky. Například od Ředitelství silnic a dálnic dostal Viamont zakázky za 2,2 miliardy a od Správy železniční a dopravní cesty dokonce za osm miliard. Zisk Viamontu byl přitom ještě v roce 2005 asi jen 40 milionů. Zatímco v roce 2007 se vyšplhal na téměř 200 milionů a o rok později skoro na 300 milionů korun. Nyní už firma zase tolik zakázek nemá. Loni, tedy poté, co Řebíček opustil vládu, firma Viamont utrpěla ztrátu 63 milionů korun.....

M. Šurgot 5.12.2018 2:22

Problemy nezacaly s Babisem, on je dusledkem predchozich...

Bylo by nosenim drivi do lesa vypocitavat vsechny hrichy proti demokracii, kterych se dopustily strany, bijici se dnes v prsa, jak jsou demokraticke a jejich vlady....

Demokracie byla prubezne znasilnovana podle toho, jak se to hodilo jednotlivym potentatum politickych stran, aby se udrzeli u vesla, anebo dokonce aby svym pobytem na ceskem politickem Olympu zbohatli. Krome demokracie byli prubezne znasilnovani i volici, bylo prijato mnoho zakonu, ktere volicum skodily a dodnes tahaji volicum z penezenek nemale castky... da se rict, ze kdyby byli volici v Ceske republice vice horkokrevni a odhodlani, francouzske hnuti zlutych vest by melo sve predchudce.

Byly to dnesni strany udajne “demokraticke opozice”, ktere zpusobily otupeni volicu a v podstate “vyprodukovaly” Babise a jeho hnuti ANO. Kolem mne je mnoho lidi, kteri kdysi volili ODS a nakonec pres volbu nejruznejsich pozdejsich verozvestu “jedine pravdy” doklopytali k volbe Babise.

A co je pro udajnou “demokratickou opozici” nejhorsi, dodnes Babise obhajuji a voli, protoze “demokraticka opozice” je natolik prazdna a neschopna tvorby konkurencniho programu, ze ji nema zatim smysl volit...

Ted se velmi bedlive sleduje, jak “dopadne” Piratska strana v Praze. Bude-li schopna vest Prahu, zrejme bude mit sanci vyhrat budouci volby.