21.5.2024 | Svátek má Monika


Diskuse k článku

SITUACE: Vláda to má spočítané

Miroslav Kalousek neprošel kvůli odporu Markéty Pekarové Adamové a Alexandra Vondry do eurovoleb a CVVM uveřejnil poslední výsledek podpory ústavních institucí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Netolická 22.12.2023 11:11

Hnutí ANO už se nemůže dočkat, až opět zasedne ve vládě. Je to příkaz Andreje, musí dělat stojky i Medůza. Jde o miliardy a tak byl této vládě vyhlášen džihád. Ve Snemovně je nejvíce patrný, ale je vidět všude. Jejich výkřiky, že Fiala lže, že je vláda neschopná, nejhorší atd., to je také součást džihádu, diskuse plné babišových placených trollů a bohužel, naskakují na to i novináři. Potraviny jsou drahé, protože to je politický boj také. Velcí jsou domluveni, potřebují opět dotace k velkým od malých a středních a tak vysoké ceny jim jednak mastní kapsy a jednak jim rostou preference, protože za to může Fiala. Jj, takto se vždy dral oligarcha ke kořisti a nedíval se napravo nalevo. Dnes to zde máme opět jenom v jiné podobě než je zaklekávání. Lidi, mějte rozum, Babiš vám lepší budoucnost nezajistí. Sobě ano, ale i kdyby krátkodobě opět rozdal peníze, tak nastartuje inflaci, která nám je opět i s úroky vezme a situace se bude opakovat. Jenomže, potom už půjde stát k bankrotu. A to bude fičák, to si pamatujme. Nevolit oligarchy, kteří si jdou do politiky obstarat své soukromé věci na úkor nás všech. Tato vláda není populární, protože její konání neustále lživě přehlušuje opozice, ale vězte, že jdeme správným směrem. Příští úklid po Babišovi už by nás bolel mnohem mnohem mnohem více.

V. Čermák 22.12.2023 13:02

Tak ten Úklid po Babišovi spočíval v tom, že 5kolka se mu snažila dělat různé naschvály, zejména ve snaze ho ožebračit, ale neuspěla. Akorát zrušení EET teď chybí ve výběru daní. Zisk Agrofertu byl letos vyšší než loni, ale ne z Čs potravin, ale ze zahraničí. Jestli někdo bude Uklízet, bude to právě Babiš a sice po Fialovi a jeho přiškrcené, pokud ovšem přímo nezadřené ekonomice. Už jednou úspěšně Uklízel zadřenou ekonomiku po Kalouskovi..;-D

L. Netolická 22.12.2023 16:25

Babiš vložením majetku do svěřenských fondů nic nevyřešil a EU mu to dvakrát jasně sdělila. Čili, on nedodržoval zákon o střetu zájmů. Nebo si opravdu myslíte, že když si vybral svěřenské fondy, že najednou MF Dnes na titulkách psala o jeho průšvizích?! Divím se vám, p. Čermáku, že i když víte o Babišově minulosti a musel jste pozorovat i jeho charakter když vládl, brutální pokrytectví a lhaní, že se toho velkopodnikatele v politice zastáváte a volíte ho. Po Kalouskovi uklidil tak, že rozpustil i rezervy. A to se mu to vládlo, když nastoupil do rozjíždějící se ekonomiky a celosvětová konjunktura to jistila. A rozhodil mezi lidi spoustu peněz a nastartoval inflaci. Krom nedokončeného EET neudělal žádnou reformu a tak naše země dopředu nepokročila. Hlupákům to nevysvětlím. Nechci zkrátka, aby můj život určoval takový člověk, který šel do politiky, aby se všude, kde potřebuje, napojil na stát a příště opět přenastavil směr dotací k velkým a budete hledět, jak si zde udělá monopoly v potravinách a budete platit a platit. Dobře vám.

L. Netolická 22.12.2023 16:36

Ještě dodatek - jakéže ceny nasadil oligarcha u hnojiv, že měl 1400 % zisku?

J. Kulheim 22.12.2023 17:22

R^R^