Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

SITUACE: Pár úvah k teorii vítězství Ruska

Válka na Ukrajině je válkou opotřebovávací. V případě vytrvalé podpory západu ji Rusko nemůže vyhrát. Je tu ale jedno velké ALE. Ta podpora západu má svá úskalí a může velmi rychle skončit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z té dva roky trvající války NATO s Ruskem lze dovodit, že pomoc USA Sovětskému svazu v boji proti Německem sjednocené Evropě nebyla tak významná a nepřispěla k vítězství nad nacizmem, jak se nám tu pár posledních desetiletí snaží liberálové přepsat historii. Nyní vše co koza má, poslal na Ukrajinu a nic. Už nad připravuji na porážku Ukrajiny. K vítězství nestačí jen zbraně a dolary, ale nutné, nezbytně nutné je odhodlání obyvatel k obraně. To u Ukrajinců není. Proč? Těžko říct. Svou vládu zřejmě nepokládají za svou vládu. Miliony Ukrajinců před válkou utekly místo toho, aby bojovaly za zájmy oligarchů a... Black rocku. U nás "ukrajinská" propaganda jede v míře srovnatelné snad jen s protektorátním "nadšením" nad přesunem vojsk do předem připravených pozic. Co s tím? Nevím.

0 0
možnosti
LH

A vy si dovedete představit, jak vyrážíte ze zákopu před kulomety s voláním: Za Fialu, za Lejnovou, za Bidena hurááááááá!

0 0
možnosti
VN

Hamlet by k tomu řekl "slova, slova, slova".

Přitom Ukrajině stačilo už od devadesátých let těch slov jen pár: Vojenská neutralita, rozvoj tržního hospodářství, tj. nenahrazování frustrace z korupce a bídy pěstováním nepřátelství k Rusům za hranicemi i doma, nediskriminování jiných národů (ať si někdo představí, že Slováci by na československých úřadech museli mluvit česky!), spolupráce na všechny strany.

Že utopie? Opravdu si někdo myslí, že RF budovala NSI a NSII jen proto, aby nás porobila?

Utopie to nebyla, ale zlý sen pro vládce za Atlantikem!

0 0
možnosti
DS

Moc dlouhé mudrování.

0 0
možnosti
JN

Rusko ma vice obyvatel a tedy i vice vojaku.

V opotrebovavaci valce tudiz ma velke sance vyhrat.

0 0
možnosti
Foto

Rusko nás vyzvalo na souboj. Jestli se budeme dál tvářit, že jsme si toho nevšimli a válka na Ukrajině se nás netýká, budeme tu mít ten obludný ruský svět, než se nadějeme.

Jestliže necháme kapitulovat Ukrajinu, znamená to nejen, že budeme mít ozbrojené ruské hordy na svých hranicích, ale také to, že Rusko bude posíleno o ukrajinské zdroje a použije ukrajinské muže do první linie proti nám.

0 0
možnosti
Foto

Jestli Ukrajina kapituluje, tak určitě Rusko na svých hranicích mít nebudeme! Stačí se podívat do mapy.

0 0
možnosti
JN

Od pana Bílého už jsem četl nějaké neuvěřitelně hloupé úvahy o tom, jak bude Rusko poraženo. Už z toho couvá. Stejně jen bláboly nestojící za čtení.

0 0
možnosti
MK

Tak proč k těm blábolům přidáváte další?

0 0
možnosti

To jsou věci... Ukrajina přece porazí Rusko

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz