22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Mach 1.12.2005 10:26

Re: Ale no tak pane autore,

Prosím, o jaké školení a jakého karikaturisty jde? Ostatní kauzy jsem pochopil a jsem opravdu rád, že alespoň prezident se snaží tu ústavu hlídat. Jinak by Rath klidně s Paroubkem ústavu porušili, o kvalitě soudců, natož téměř neplnoletých, nemluvě. Viděl a slyšel jste ty adepty?
baci 1.12.2005 10:16

proč to odnášeji pojištěnci

Pan ministr,perem svého nuceného správce neproplácí faktury pro nemocnice ve středočeském kraji,
můžete mně někdo vysvětli proč?
Pojistne snad necerpaji nemocnice, ale pacienti, coby prostredek na svoje leceni. Jak ministr muze rict, at nemocnice necerpaji pojistné, kdyz nechteji byt pod statni spravou? Na pojistné maji narok pacienti v techto nemocnicich. Z toho titulu, ze si pojisteni plati. To snad za lidi neplati vlada ani ministerstvo které by mohlo určit, kdo muze pacientum poskytovat sluzby a kdo ne.. ....Nějak mi z tohoto připravovaného zákona vypadává pacient, který si toto všechno platí. Nerozumím tomu, proč nějaký úředník bude rozhodovat o tom, zda budu za své peníze ošetřen či nebudu, který doktor mě může ošetřit a který ne. ......Kdo jednou sáhne zákonem na majetek krajů,ten dalším zákonem lehce sáhne na majetek osobní.
baci 1.12.2005 10:13

Re: Re: 2 Kuba

je to sice pravda o tom koho zastupuje,
ale pro veřejnost je to zastupce ,který byl zvolen lékaři
a on to hrdě vždy potvrzuje
Šedovous 1.12.2005 9:56

Ale no tak pane autore,

Klaus co by hlídací pes ústavního pořádku ...
To máte jistě na mysli návrhy soudců do Ústavního soudu nebo jmenování mladých soudců ?
Nebo školení jednoho karikaturisty ?
Nedej bože nebo dětská hřiště .
Občas blbnete.
divana 1.12.2005 9:44

je to podobné,

jako když nám je pýánovaný pozdější odchod do důchodu s tím, že přece na západě se taky odchází později do důchodu.
leč - oni celý život nejedli DDT, nepili těžké kovy ve vodě, nežili v tak znečištěném životním prostředí a hlavně za svoji práci si mohli dovolit dovolenou i víckrát do roka!
a ať mi zkusí někdo oponovat naší špatnou produktivitou práce. VÍM, opravdu vím, že jen v sousedním rakousku a německu se dělá mnohem pomaleji. jen ta práce se dělá plánovaně a v půlce se nezruší, že nějaký vykuk přijde s tím, že všechno bude jinak.
a ještě - ona ta produktivita se taky sčítá, kolik lidí celkem se na té práci podílí. například: já a jedno patro finančního úřadu, dvě patra ministerských úředníků a podúředníků, kus poslanců a senárorů s jejich sekretářkama a milenkama a milenci, a k tomu kousek české vlády, a nakonec kousek baráků s úředníky v bruselu. a kdyby to šlo, tak by mi odkrojili i kus za to, že svítí sluníčko a v noci je tma.
Stredocech 1.12.2005 9:42

Re: 2 Kuba

Pozor, Rath zastupuje de fakto pouze lékaře z nemocnic, kterých je ale víc, než lékařů ambulantních. Odtud jeho odpor k MUDr. Fouskové, která pro změnu kope za ambulantní lékaře.
divitel 1.12.2005 9:19

2 autor

Plně s Vámi souhlasím, ale neodvážil bych se to napsat pod vlastním jménem. Jsem holt srab.
Dejte příležitostně vědět, jak se k Vám chovají doktoři, VZP a tak. Taky nám sdělte, jakmile dostanete výhružný dopis nebo Vám unesou dítě.
Držím palce.
PeS 1.12.2005 8:43

2 Kuba

No to abyste opravdu nikdy nebyl nemocný - oni si ho jistým způsobem zvolili všichni. Každý felčar by si měl v pracovně vyvěsit cedulku: I mou zásluhou se Rath stal presidentem ČLK - aby to měl pěkně na očích. Dnes mi říkají něco o zmanipulovaných a ukřičených volbách - ale proč s tím něco nedělali tehdá?
Trucan 1.12.2005 8:40

Jsem rád

že věci a lidé jsou ještě označovány-popisovány pravým jménem. Jen se obávám, že to téměř nikoho nezajímá - bohužel.
Jan Krejjčí 1.12.2005 8:22

Kde končí politika

Tam kde je porušován zákon, končí i politika, a svým způsobem i odbornost. Není co řešit. Rath už v politice není, ale spousta lidí, i on sám, o tom ještě neví.
dulcibelka 1.12.2005 8:20

Souhlasím zcela, že Rath je odporná kreatura, ale

 s  výrokem, že "místopředseda vlády Martin Jahn a už několikrát vymáchaný bývalý eurokomisař Pavel Telička. Jenže ti nejsou dost odvážní, aby se nechali dehonestovat spojením s touto politickou stranou.."  souhlasit nemůžu - podle mě nejsou srabi, pouze nejsou natolik pitomí. A vůbec se jim nedivím.
dvd 1.12.2005 7:25

Inu politika

S těmi léky je pan doktor (sic) Rath opravdu spíše politikem. Těch co ocení Paralen, Ibalgin atp. zadarmo jsou miliony a budou nás (Rathy) volit. A těch, kterým ty léky zdražíme (potažmo jim je sebereme) zase tolik není a stejně dřív umřou, takže jako voliči už tak významní nejsou. Jistý Vovka Uljanov měl prohlásit, že kapitalisté jsou ochotni půjčit i na provaz, na němž je pak bolševici oběsí.--A český národ je zase ochoten fandit politikům, kteří mu umožní zkrátit cestu do krematoria.
Pavel 1.12.2005 6:38

Skřet Rath

Měl jsem to "štěstí", že jsem při zakládání ODS na Praze 6 seděl kousek od této ambiciosní "nuly". Bylo to v bývalém sále OVKSČ na Praze 6 - Jugoslávských partyzánů. Tento skřet se přímo "třásl" na funkci, naštěstí se na něho nedostalo. Tenkrát se hlavně byl za to, aby do ODS nemohli vstoupit bývalí komunisté. O pár let jeho názorům toto nevadí, vstoupí  za funkci i  do bolševické ČSSD a bude klidně spolupracovat i s komanči. a StBáky. Blb, křivák, podrazák, gauner a zloděj - konečně na "správném mistě - ministr" pod Pablbkem - kozel zahradníkem.  
Rpuť 1.12.2005 6:34

Vždyť to říkám, že si koupí krematorium. S tou euthanasií to bude ještě lukrativnější.

Kuba 1.12.2005 6:19

Modlitba

Dej Bůh, ahych se nedostal do spárů takového odborníka aniž i odborníků, kteří si tohoto odborníka zvolili do čela ČLK.
JiVo 1.12.2005 1:01

Alespoň, že ta euthanasie bude snad dostupnější

kirast 1.12.2005 0:41

Pane Kovanici,

právě jste se zapsal na seznam věčných čekatelů na cokoliv ve zdravotnictví. Vy snad by jste měl mít právo ani neplatit nemocenskou. Vám snad už nelze přát nic jiného než opravdu pevné zdraví.