16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Zeman, Okamura, ČT, Babiš...

To, co Miloš Zeman vyvádí, je trapas. Říkat, že nedělám kampaň, a oblepit republiku billboardy, říkat, že nedělám kampaň, a oblepit republiku plakáty, říkat, že nedělám kampaň, a vypustit do oběhu knížky, říkat, že nedělám kampaň, a posílat do diskusí Ovčáčka. Trapas, je to nedůstojné prezidenta. Dál se mi o tom ani nechce mluvit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Khail 16.1.2018 13:01

Re: Co se delo ?

Takže u ženy kandidátky by vám vadilo, že se maluje? S těmi brýlemi je to u vás už obsese. Že p. Zeman má prostatu jako panic, že raději rozpustil své lékařské konzilium, že mu odešla cukrovka a vůbec je plný sil a těší se viditelně čím dál lepšímu zdraví, že je výborný běžkař a kapitán nafukovacího člunu, že při posledním projevu mžoural jedním okem s nakloněnou hlavou jako slepice vám nevadí, ale brýle p. Drahoše jsou problém, to je nepochybně charakterová vada. Prezident prostě nikoho neposlouchá jen se jezdí učit do Číny a brýle určitě nepotřebuje, vidí totiž jako mladý sokol. Každý holt to má jinak.

Š. Hašek 16.1.2018 15:21

Re: Co se delo ?

Vytrženo z kontextu/volně reaguji:

President Zeman nemusí nikam mžourat, neboť jest schopen pronést smysluplné věty bez papíru. To, že jeho slova vytáčí Moniku Pajerovou/Drahoše/Horáčka s Ferim - tím u mě získává (další) plusbody.

Uznávám, že brejle jsou moje obsese, dovoluji si upozornit, že slovo gentleman (použito tehdy volně v diskusi) jest také obsese. Ovšem zásadně a pouze u nečtenářů Ferdinanda Peroutky.

Važme si toho, že Vy i já máme na ten víkend stejnou váhu hlasu. Nebude možná napořád. Takový láskaHalík má jiný názor.