6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Výroky členů SPD mě nezajímají

Má své kouzlo, když se v jedné větě objeví vedle sebe slova „ve stručnosti“ a „dlouholetou“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Janyška 10.9.2018 8:58

A co je to proces civilizace a spontánní řád lidského světa,

víte ? Ne ? Pak v IVK nevíte nic... Dzp.

V. Pokorný 10.9.2018 8:55

si myslím, že pan Jakl bude v Senátu nevyužitý. Pro mne by byl vhodnější pro exekutivní roli. S tou levičáckou, zdůrazňuji že současnou levičáckou, sebrankou je asi potřeba jednat jinak. Ale nejde jen o levičáky. I různé politické ziskové neziskovky jsou potřeba stopnout. Souhlas s referendem o vystoupení z EU i NATO. Naproti tomu ta zmiňovaná amnestie mi přišla jako prasárna.

Že kandiduje za stranu SPD je docela správné.Ale jak si myslím, podle mne by byl dobrý tam, kde něco rozhoduje. Pak by asi v Česku posluhové, kolaboranti i vítači si jen tak nevyskakovali.

O. Musil 10.9.2018 8:26

Abolice

Pan Jakl tvrdí, že se jeho amnestie a abolice "nijak nedotkla dluhů, škod a závazků". To ovšem není tak zcela pravda. Představa, že někdo bude v občansko-právním procesu sám žalovat například někoho z vedení H-Systému, je poněkud absurdní.

P. Kmoníček 10.9.2018 8:20

Pane Jákle,

prosím Vás nesrovnávejte naši zem se zavedenými demokraciemi jako jsou Švýcarsko a Norsko. Opravdu to zavání demagogií a Vy jste si toho určitě vědom, což o Vás také něco říká.

V. Halašta 10.9.2018 8:07

SPD

Co pan Jakl říká je vcelku rozumné, jen trochu mate. Kandidaturou s hlavičkou SPD nepodporuje jejich myšlenky ale především Tomiovu kasu.

J. Richter 10.9.2018 8:01

O Jakla strach nemám,

po osmiletém prodávání prezidentských milostí a odpouštění trestů(viď Láďo?), být finančně zabezpečený jako on, klidně bych vystupoval z EU a nějaké vyšší daně a cla by mě určitě nerozházela. A jak prohlásil vnouček Štefana Mištiny, fašistického likvidátora židovského majetku v Bratislavě za 2.s. Václav Klaus ml. třetinový pokles ekonomiky bych také unesl. A jak se mně nechtělo do EU, tak se mi dnes nechce ven. Důvod?

Když vidím kolem sebe, že po vystoupení nejvíc volá sebranka komunistická, banda primitivů z SPD, fanclub kapely Ortel a především celá ta plejáda milionů ,,lidí" v exekuci, nechce se mně jít s tímto tupým davem. Tihle jsou tady pro úplné dementy, pro ty, kteří umí jíst příborem a snad i číst je tu Andropovova parta z komunistického Prognostického ústavu a jejich povedení ,,zmetci", Robejšek s Realisty a Svobodní od Macha. Politické zadání z dílny Kamiťétu gasudárstvenoj bezapásnosti mají všichni stejné.

A moc se mně líbí, jak nejvíc řvou po vystoupení ti, co se už dnes hlady pomalu nedokážou vys..t. To je jediné, proč bych byl pro vystoupení z EU. Dívat se potom, jak tahle parta ,,vlastenců" a dementů končí na pracáku a ten jim už nemá z čeho dát dávky.

A chtěl jsem se ještě zeptat soudruzi, kde jste byli zalezlí celá ta léta, nebylo vás moc vidět až na malé občasné křeče při různých odborových manifestacích táty Falbra, ale od roku 2013(Volba Ovara) a hlavně 2014(ruská agrese na Ukr.) je vás všude plno?! No nic, jedu na kávu do hezké kavárny a budu se z okna dívat, jak se už nebude tlačit v těch tramvajích cestou do rachoty po exitu z EU. Čus soudruzi.

M. Mikulec 10.9.2018 6:58

Vyborne, pane Jakle

Preji Vam hodne uspechu ve volbach. Ja bych zase nevolila doktory, Ti uz nad nami ziskali az prilis moci. Jedine, co jim chybi, je politicka moc.