30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Výroky členů SPD mě nezajímají

Má své kouzlo, když se v jedné větě objeví vedle sebe slova „ve stručnosti“ a „dlouholetou“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Mikulec 10.9.2018 11:53

Re: Jakl je nebezpečný, fuj !!!

Mezitím tu už vyrostla nová generace voličů, vy demagogu Kratochvíle. Jako bychom měli referenda častěji než za 14 let!

S. Donát 10.9.2018 12:02

Re: Jakl je nebezpečný, fuj !!!

Každý rok :-)

Pobavil jste :)

R. Langer 10.9.2018 12:08

Re: Jakl je nebezpečný, fuj !!!

On ho chce někdo dělat každý rok, demagogu Kratochvíle?

P. Grigar 10.9.2018 20:43

Re: Jakl je nebezpečný, fuj !!!

.. jak račte, prosím. Ostatní se zachovají také podle vlastních priorit a výsledek... na ten si budeme muset počkat. Je jisté, že zcela spokojeni nemohou být všichni. Stejně tak je jisté, že někteří i přes svou nespokojenost budou výsledek volby akceptovat, jiní se postaví vehementně proti. Ti první přijímají demokratické principy takové, jaké jsou. Ti druzí pouze demokracii zneužívají.

K. Janyška 10.9.2018 8:58

A co je to proces civilizace a spontánní řád lidského světa,

víte ? Ne ? Pak v IVK nevíte nic... Dzp.

V. Vlach 10.9.2018 10:18

Re: A co je to proces civilizace a spontánní řád lidského světa,

Třesky plesky v kostele. Umíte mluvit konkrátně?

K. Janyška 10.9.2018 20:43

Re: A co je to proces civilizace a spontánní řád lidského světa,

Ano, velmi. Není nic praktičtějšího, než platná teorie. Všichni myslíme, a vždy, zásadně v teoriích... Dzp.

V. Pokorný 10.9.2018 8:55

si myslím, že pan Jakl bude v Senátu nevyužitý. Pro mne by byl vhodnější pro exekutivní roli. S tou levičáckou, zdůrazňuji že současnou levičáckou, sebrankou je asi potřeba jednat jinak. Ale nejde jen o levičáky. I různé politické ziskové neziskovky jsou potřeba stopnout. Souhlas s referendem o vystoupení z EU i NATO. Naproti tomu ta zmiňovaná amnestie mi přišla jako prasárna.

Že kandiduje za stranu SPD je docela správné.Ale jak si myslím, podle mne by byl dobrý tam, kde něco rozhoduje. Pak by asi v Česku posluhové, kolaboranti i vítači si jen tak nevyskakovali.

J. Svoboda 10.9.2018 10:49

Re: Já

Pryč s posluhy a kolaboranty - kdo by zbyl na Hradě?

Pěkný den.

R. Langer 10.9.2018 20:38

Re: Já

No kdo, schválně?

O. Musil 10.9.2018 8:26

Abolice

Pan Jakl tvrdí, že se jeho amnestie a abolice "nijak nedotkla dluhů, škod a závazků". To ovšem není tak zcela pravda. Představa, že někdo bude v občansko-právním procesu sám žalovat například někoho z vedení H-Systému, je poněkud absurdní.

R. Woloszczuk 10.9.2018 9:53

Re: Abolice

Tušíte vůbec koho se abolice ohledně H-Systému týkala? Hlavní viník byl dávno potrestán, abolice se týkala několika lidí o kterých státní zástupce tvrdil, že "museli" vědět o Smetkově nezákonném jednání, ale během řady let se nepodařilo prokázat, že by o Smekově konání věděli, nebo z něj měli prospěch. V tomto konkrétním případě abolice NIJAK nemohla ovlivnit vyrovnání s poškozenými...

O. Musil 10.9.2018 11:06

Re: Abolice

Sice jsem použil H-System jen jako příklad, ale ani u něj nemáte pravdu. Oni tři manažeři už byli odsouzeni vrchním soudem v roce 2011, ale nejvyšší státní zástupce podal dovolání s tím, že jsou tresty příliš nízké. Kauza se tedy vrátila k pražskému soudu, který už ale nestihl rozhodnout.

R. Woloszczuk 10.9.2018 11:58

Re: Abolice

Pokud by třeba byli nakonec odsouzeni jak by se to dotklo "dluhů, škod a závazků"? Kde berete jistotu, že by byli odsouzeni? Kolikrát a kolik let si jejich spor jednotlivé soudy přeahazovaly aniž by dospěly k jednoznačnému závěru? Jediné co je jisté, že po finálním rozsudku (ať už by zněl jakkoli) by měly velkou šanci získat odškodnění za nepřiměřenou délku soudu. Abolice nebyla o vinně či nevinně, ale o tom, že soud musí být schopen rozhodovat v přiměřeném čase a že pokud soudy nejsou schopny rozhodnout během 8mi let je velmi malá pravděpodobnost, že později dojsou ke spravedlivému rozsudku.

Jenom perlička nakonec - prakticky všichni ministři spravedlnosti, kteří byly ve funkci za Klausova presidentování po něm amnestii chtěli...

R. Woloszczuk 10.9.2018 13:03

Re: Abolice

Ještě dodám, že v dnešní IDnes je článek o UnionBance a o tom, jak obviněná v této kazue abolici odmítla a následně byla sproštěna viny.

P. Kmoníček 10.9.2018 8:20

Pane Jákle,

prosím Vás nesrovnávejte naši zem se zavedenými demokraciemi jako jsou Švýcarsko a Norsko. Opravdu to zavání demagogií a Vy jste si toho určitě vědom, což o Vás také něco říká.

V. Vlach 10.9.2018 10:22

Re: Pane Jákle,

Odkláníte to jinam, to vy zaséváte svým nemocným vnímáním demagogii. Jste jejím stvořitelem.

J. Svoboda 10.9.2018 10:50

Re: Pane Jákle,

Jste v křeči, že blábolíte o stvořiteli ...

Pěkný den.

R. Langer 10.9.2018 12:13

Re: Pane Jákle,

A jakpak tam asi tu demokracii zaváděli, smím-li se zeptat?

V. Halašta 10.9.2018 8:07

SPD

Co pan Jakl říká je vcelku rozumné, jen trochu mate. Kandidaturou s hlavičkou SPD nepodporuje jejich myšlenky ale především Tomiovu kasu.

S. Donát 10.9.2018 11:30

Re: SPD

Kde pan Jakl píše, že by chtěl podporovat myšlenky SPD? Říká jen, že jsou mi blízká dvě důležitá témata, proto si tento subjekt vybral.

J. Richter 10.9.2018 8:01

O Jakla strach nemám,

po osmiletém prodávání prezidentských milostí a odpouštění trestů(viď Láďo?), být finančně zabezpečený jako on, klidně bych vystupoval z EU a nějaké vyšší daně a cla by mě určitě nerozházela. A jak prohlásil vnouček Štefana Mištiny, fašistického likvidátora židovského majetku v Bratislavě za 2.s. Václav Klaus ml. třetinový pokles ekonomiky bych také unesl. A jak se mně nechtělo do EU, tak se mi dnes nechce ven. Důvod?

Když vidím kolem sebe, že po vystoupení nejvíc volá sebranka komunistická, banda primitivů z SPD, fanclub kapely Ortel a především celá ta plejáda milionů ,,lidí" v exekuci, nechce se mně jít s tímto tupým davem. Tihle jsou tady pro úplné dementy, pro ty, kteří umí jíst příborem a snad i číst je tu Andropovova parta z komunistického Prognostického ústavu a jejich povedení ,,zmetci", Robejšek s Realisty a Svobodní od Macha. Politické zadání z dílny Kamiťétu gasudárstvenoj bezapásnosti mají všichni stejné.

A moc se mně líbí, jak nejvíc řvou po vystoupení ti, co se už dnes hlady pomalu nedokážou vys..t. To je jediné, proč bych byl pro vystoupení z EU. Dívat se potom, jak tahle parta ,,vlastenců" a dementů končí na pracáku a ten jim už nemá z čeho dát dávky.

A chtěl jsem se ještě zeptat soudruzi, kde jste byli zalezlí celá ta léta, nebylo vás moc vidět až na malé občasné křeče při různých odborových manifestacích táty Falbra, ale od roku 2013(Volba Ovara) a hlavně 2014(ruská agrese na Ukr.) je vás všude plno?! No nic, jedu na kávu do hezké kavárny a budu se z okna dívat, jak se už nebude tlačit v těch tramvajích cestou do rachoty po exitu z EU. Čus soudruzi.

V. Vokacek 10.9.2018 10:30

Re: O Jakla strach nemám,

Ja take ne. IVK uz umira na ubyte, ty jejich vypotky nikdo necte, tak si Jakl hleda novy flek za malo prace hodne penez.

Provadi pravy politicky marketing, dnes leti vystoupeni z EU a uprchlici no tak na co cekat, ti hlupaci ho budou volit, zadne vyssi ideje ani konzistentni politicke nazory za tim nehledejte, chran buh nejake vize do budoucnosti.

Kdyz je den volna tak byt krestan bude slavit i ramadan

S. Donát 10.9.2018 12:03

Re: O Jakla strach nemám,

Lžete.

R. Langer 10.9.2018 12:18

Re: O Jakla strach nemám,

Opět soudruzi z Brusele nadávají soudruhům z Moskvy. Vtipné je, jak jsou všichni stejní. :-D

S. Donát 10.9.2018 12:24

Re: O Jakla strach nemám,

Pane Richtere, prosím vás, když se vám udělá nevolno a máte potřebu se vyzvracet, mohl byste to udělat někde v soukromí a neobtěžovat s tím jiné lidi?

J. Richter 10.9.2018 14:43

Re: O Jakla strach nemám,

nejspíš vám nedokážu vyhovět Donáte. S radosti zvracím na takové proruské filcky, jako je Jakl, Pitomio a jejich fanclub.

R. Langer 10.9.2018 20:41

Re: O Jakla strach nemám,

Probruselská filcka se právě vyzvracela. Blé. :-P

S. Donát 10.9.2018 23:20

Re: O Jakla strach nemám,

S radostí zvrací jen zvrácený člověk. Který v sobě nic, než zvratky nenajde. Kdybyste se alespoň pokusil o nějaký argument vůči článku, ale tohle byl skutečně jen výblitek proti skupině lidí. Asi jste člen Hate Free? Nenávist zdarma?

Spěte blaze.

M. Mikulec 10.9.2018 6:58

Vyborne, pane Jakle

Preji Vam hodne uspechu ve volbach. Ja bych zase nevolila doktory, Ti uz nad nami ziskali az prilis moci. Jedine, co jim chybi, je politicka moc.