2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Vládne arogance

Za necelé tři měsíce nás čekají parlamentní volby. Když jste ve volbách kandidoval, často jste označoval volby za zásadní moment, v němž jde o charakter naší demokracie. O co jde podle vás v nadcházejících volbách?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jelínek 7.8.2017 9:30

Re: Voliči jsou vyspělí pouze v době, kde se to hodí

Někomu nezbyde, než se na tom opasku oběsit.

J. Jelínek 7.8.2017 9:20

Re: Arogance je dnes malo

Myslím, že nedal. Veškerou práci odvedl už veliký a moudrý VK. Stačilo jen opsat.

D. Polanský 7.8.2017 9:19

Re: Voliči jsou vyspělí pouze v době, kde se to hodí

Kurwa ne jazyky, ale opasky. Ale držet jazyk za zuby také mohou.

D. Polanský 7.8.2017 9:18

Voliči jsou vyspělí pouze v době, kde se to hodí

obvykle při revolucích, vedení válek, kdykoliv, když si je potřeba takzvaně utáhnout jazyky. Ovšem v míru a v pohodě, jsou zcela blbí, tedy podle politiků.

Jinak je dobře, že pan Klaus nic zásadního nečeká, přece tak to má být, my demokraté, jsme totiž zastánci evolučního vývoje, ne žádného divočení. Nebo je tomu jinak?

P. Lenc 7.8.2017 9:08

Re: Předseda ODS je obklopen neviditelnými osobnostmi

Dělá co může, možná jste si toho pouze nevšiml.

D. Stirský 7.8.2017 9:03

To, že někteří voliči nejsou kompetentní

volit, slýchám již řadu let a od lidí nejrůznějších politických názorů. Často i od těch, které s V. K. souhlasí skoro ve všem. Ovšem je to stejné, jako Werichova rádoby hlubokomyslná a vtipná moudra o bl-cích. Líbí se nám, leč každý si myslí, že bl-ec je ten druhý a on sám ne. Stejně tak nikdo neřekne: Já patřím mezi ty, kteří by volit neměli, neb na to mentálně nemám. Ovšem o druhých to budu s gustem tvrdit.

M. Prokop 7.8.2017 8:38

Re: Klaus - echt arogant kritizuje aroganci.

Kolik toho světa jste prochodil?

M. Prokop 7.8.2017 8:37

Re: Arogance je dnes malo

Ale dal si s tím práci .... :-P

M. Prokop 7.8.2017 8:36

Re: Předseda ODS je obklopen neviditelnými osobnostmi

A co dělá synek pro to, aby byl on i ODS vidět, slyšet a hlavně, správně vidět a slyšet?

M. Prokop 7.8.2017 8:35

Re: Pan exprezident má často pravdu.

Socani i Bureš, dokonce i kostelní socani.

M. Prokop 7.8.2017 8:34

"My od vás autore taky ne"

Vy Hujeři?

M. Hoblík 7.8.2017 8:34

Pan exprezident má často pravdu.

Jenom tentokrát se mýlí, do takové byrokratické společnosti nás nezavlekli socani, nýbrž Babiš. Jen se mistrně skryl za Sobotku a jeho spolustranická trdla. Ve skutečnosti vládl po celou dobu babiš se svými koupenými kumpány. Náš volič je vůl.

P. Rudolf 7.8.2017 8:33

Senil nebo nesenil?

"Nic ZÁSADNÍHO - a troufnu si říct ani NEZÁSADNÍHO - od nich (podzimních voleb) neočekávám." BOMBA! My od vás autore taky ne.

P. Švejnoch 7.8.2017 8:32

Re: Arogance je dnes malo

Hmm.

P. Lenc 7.8.2017 8:08

Re: Je zapotřebí zdůraznit,

Naprosto přesné pane Bočku, lépe to napsat nešlo!

P. Lenc 7.8.2017 8:06

Re: Předseda ODS je obklopen neviditelnými osobnostmi

A co dál pane Jansky?

P. Jansky 7.8.2017 7:49

Předseda ODS je obklopen neviditelnými osobnostmi

a mym synkem na 3. miste kandidatky v praze..

P. Rychetsky 7.8.2017 7:19

Re: Arogance je dnes malo

Sobotkova demokracie sla tak do leva, ze ji volit rozhodne nemuzu, protoze vlevo od nas je Nemecko, nepritel ztelesnujici EU a zdroj jazyka pro havlovskeho sluhu Schwarzenberga. Rusko, jedina zeme drzici hraz civilizace, je na mape vpravo. Moje ODS byla tak vzdy vyrazne pravicova. Tu ale take volit nebudu, protoze muj syn tam neni, opakuji neni, predseda.

Pristi tyden dostanu Jagellonskou cenu. To je hezky nazev pro cenu pro opravdu hezkeho statnika. Velice me mrzi, ze Jagellonci se nedozili soucasne doby, protoze by se jim jiste libilo obdrzet cenu Vaclava Klause. Ta ma mnohem hezci nazev. A navic ne tak nicotne stredoevropsky, ale svetovy, jelikoz jsem napsal knihu Moje, nikoli tvoje planeta, Havle. Rozhodne by si melo koupit vic lidi nez prvni dil, Báťuškova, nikoliv baťůžková planeta.

Opravdu si vazim sveho nazoru na Topolovu knihu, kterou za zadnou cenu nemuzu cist. Precist knihu totiz znamena se neco dozvedet o myslenkovych pochodech bezmezne arogantniho autora, coz je v pripade prazskeho kavarnika nejen falesne ale hlavne nebezpecne. Kavarnik s privlastkem jeste teto planete neprinesl nic dobreho.

P. Rychetsky 7.8.2017 7:13

Arogance je dnes malo

Myslim, ze volby, ktere se netykaji moji, vyrazne vyrazne a hluboke osoby, nemaji v podstate zadny vyznam. Takove volby by se nemely, opakuji nemely, vubec, opakuji vubec, konat. K zadnemu zvratu nedojde ani pred volbami ani po volbach, jelikoz financovani z Mauricia se nemuze opakovat, protoze Mauricius uz je pod vodou diky globalnimu oteplovani, ktere zpusobil Vaclav Havel, jak jsem spravne predvidal ve sve knize Putinova, nikoliv batuzkova planeta. Abyste rozumeli, batuzkari jsou problem, batuska je reseni. Vsichni novinari, kteri tvrdi opak uz zmizeli, jelikoz ani ja ani Vladimir Vladimirovic nechapeme ale opravdu nechapeme, proc by meli psat zbytecne informace, ktere jsou v protikladu nasim nazorum.

Liberalni demokracie neni muj termin. V IVK jsem zalozil komisi, ktera zajisti vymazani vsech terminu, ktere nejsou moje. Neni to ani termin Ladislava Jakla, protoze ten mu vubec ale vubec nerozumi. Demokracie musi byt bez privlastku, podmetu a pateho padu, jinak demokracie timto konci. Vytvoril jsem taky meziparlamentni komisi s Jakuninem a Zirinovsky, jejiz cilem je odstrelovat jakekoli privlastky tanky, a po obsazeni armada vyhlasit referendum o nejlepsi bezprivlastkovou demokracii. Uvazujeme o odstraneni “d” a ponechani pouze emokracie, jez nejlepe vystihuje silne emocni vztahy Vladimira Vladimirovice ke vsem jeho vlastem vychodni Evropy, s jejichz anexi mu pomaham.

Babisovo ANO urcite volit nebudu. Je sice pro me symbolem dobra, protoze v cele kazde zeme by mel byt silny KGB/StBak, schopen zajistit kontinuitu. Takhle jsem navrhl stridani Medvedeva a Putina, a u nas jsem prosadil model stridani Babis/Kocher. Nicmene, od Petra Hajka jsem se dozvedel, ze Babis neni ja, takze mu svuj hlas nedam, protoze by to byl hlas vyhozeny. Vyhozene hlasy, to je neco co mi v soucasne demokracii nahani strach.

A. Bocek 7.8.2017 6:34

Je zapotřebí zdůraznit,

že Andrej Babiš jako ministr financí této vlády se aktivně podílel na 1. omezování podnikatelského prostředí a nárůstu byrokracie, 2. nárůstu sociálního státu, 3. růstu vlivu neziskovek a 4.odevzdání podílu moci do Brusele. Babiš není opozice Babiš je spolutvůrce.

P. Maleček 7.8.2017 4:48

Klaus - echt arogant kritizuje aroganci.

No nejspíš se západní politici tu aroganci naučili právě u Klauze. Něco tak arogantního jako Klaus se totiž po světě jen tak nepotká.