11.5.2024 | Svátek má Svatava


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Ústava je víc než evropská směrnice.

Pakliže chce stát omezit někomu přístup ke službám, musí to stanovit zákon. Ministr netvoří zákony, ale musí je poslouchat. Naši ministři zdravotnictví nezvládají učivo občanské nauky základní školy, když tento vztah mezi moci výkonnou a zákonodárnou neznají.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Nevrkla 7.7.2021 10:33

Británie prý očekává až sto tisíc nakažených mutací delta denně. A to mají dvě třetiny lidí dvakrát naočkovaných. To nevypadá na tečku, vakcinam zrejme nevěří. A důvěra ve vakcinaci se pak bude přirozeně propadat.

J. Nevrkla 7.7.2021 10:29

R^R^[>-]

I. Pávek 7.7.2021 9:59

Výživné, souhlas. Napadly mě ale přímo destrukční otázky - můžu se opít z dechu opilého? Nebo si přivodit rakovinu plic polibkem od kuřačky? :-/

P. Vychodil 7.7.2021 8:46

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/308653...

můžete si dohledat i další zdroje...hlavně se probuďte a přiznejte sim že vláda nás oblbuje...

P. Vychodil 7.7.2021 8:43

samozřejmě je asi zbytečné snažit se argumenty přesvědčit zaryté očkovance, že jejich poznání je veskrze falešné...

"The Israeli government has now confirmed that 50% of those infected had been fully vaccinated (2 shots). What this suggests is that Pfizer’s mRNA vaccine is not only conducive to deaths and injuries, it has also resulted in an increase in Covid positive cases.

Moreover, reports confirm that those vaccinated have contributed to the spread of the virus to those who have not received the mRNA vaccine. "

ale faktem zůstává, že člověk velice nerad přiznává, že se fatálně mýlil, a ještě hůře přiznává, že jej někdo (v tomto případě vláda a tzv "odborníci" jen prostě a jednoduše oblbují...a to dokonce na úkor jeho vlastního zdraví...

J. David 7.7.2021 7:47

Už neblbněte, "nedostatečnej" jste Vy. "Na straně druhý dostatečnej počet antivaxů v podstatě zaručuje jeho existenci se vším všudy". Vaxoval jsem se na rabies (píchy píchy do pupku) ale na Covid se vaxovat nebudu, žádná vakcína nejeví sufienci. A fousy shoďte co kdyby je napadly filcky (Pthirus pubis), místo do pubického ochlupení mohou nalézti i do fousů.

S. Zemitý 7.7.2021 7:31

Na kterém konspiračním webu jste našel, že i očkovaný může být nositelem nákazy ? Jste toho názoru, že TBC, záškrt, tetan, obrna, hepatitida atd by vymizely tak nějak samy od sebe i bez očkování, že celá hygiena je blbost a zákon 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví + prováděcí vyhláška č. 537/2006 jsou zastaralé a měly by být bez náhrady zrušeny ?

R. Langer 7.7.2021 6:44

Nemachrujte s cizími termity a uvědomte si, že vás ta vakcína podle vašich vlastních slov před ničím nechrání, takže je úplně jedno, od koho se nakazíte, ať už je, nebo není očkovaný. Nebo to tak není, a vakcína očkované chrání, takže se nemusí zdravých neočkovaných obávat? Vyberte si už prosím jednu verzi, protože tady pořád melete nesmysly jako v té pohádce o královně Koloběžce první.

Aha, podle vás ta vakcína funguje, jenom tehdy, když bude naočkováno 100 % populace na zeměkouli, co? Tak to vás už dopředu lituji. Kromě toho, na novou mutaci to stejně fungovat nebude a tu také dostanete. Jako kdokoliv jiný. ;-D

R. Langer 7.7.2021 6:36

Ano, víme, že je mnohem pravděpodobnější, že vás může nakazit infikovaný naočkovaný, než zdravý nenaočkovaný. ;-D

S. Zemitý 7.7.2021 6:15

Pokud chci přejít frekventovanou ulici, použiji raději označený přechod, než abych přecházel, kde zrovna pocítím potřebu. Je pravda, že mne na přechodu může srazit feťák za volantem a právě tak je pravda, že ulici mohu přejít ve zdraví i mimo něj. Za cenu pomačkaných plechů několika aut, jejichž řidiči museli zoufale brzdit. S vakcínou jsem na zebře, bez vakcíny mimo ni, avšak s důsledkem, že ač sám nepoškozen, mohu poškodit jiné. Už víme, jak je to s tou "zbytečností" ?

P. Jirkovský 7.7.2021 6:11

Váš problém ovšem je fatální intelektuální insuficience. Vysoká míra očkovanosti v populaci omezuje šíření viru a tím i jeho mutace. Na straně druhý dostatečnej počet antivaxů v podstatě zaručuje jeho existenci se vším všudy.

R. Langer 7.7.2021 5:53

To je ale váš problém, že jste se nechal, tedy podle vašich vlastních slov, zcela zbytečně očkovat, pokud vás to tedy nijak nechrání, a s ostatními to pochopitelně vůbec nijak nesouvisí. :-P

P. Baum 7.7.2021 2:18

Věta "Neočkovaní očkované neohrožují. " je nepravdová.

Jak p. Koudelka sám o pár odstavců níž říká "protože samotní výrobci vakcín uvádějí, že nejsou 100% účinné" (samozřejmě, to snad ví dnes každý).

Podotýkám, že já sám jsem plně očkovaný Astrou Zeneca. Hlavní důvod, proč jsem na to šel je, abych byl na straně těch, kteří se snaží potlačit epidemii a ne na straně těch, kteří se snaží chránit vražedný virus před eliminací.