19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. John 20.11.2010 15:12

6ádná vulgarita pane matoušku, jen trošku legrace na Váš účet, když jste si o to tak hezky řekl.

Určitě mě vrátíte měrou vrchovatou, zasmějeme se a život jde dál, né ? Jinak k těm argumentům, jak chcete argumentovat k hovadinám zhrzeného marxisty, co absolvoval rychlokurz kapitalismu od týchž filutů, co přednášeli "Dějiny komunismu". Neblbněte.

J. Matuška 20.11.2010 14:58

Re: Vymývání mozků ? Nebojte, Vy jste již mimo. kde nic není, ani media neberou.

Vulgarita není žádný argument, takže  něco k věci byste neměl?

M. Varadinková 20.11.2010 14:45

Re: Nad tou snůškou kravin, co jste zplodila ,

O Vaší neschopnosti porozumět tomu, co znamená svoboda, svědčí výraz: "svobodu čekáte od...." (a je fuk, koho tam napíšete). Svobodu totiž nelze od nikoho čekat, nikdo Vám ji nedá, nikdo ji za Vás nevybojuje, nikdo Vás neosvobodí, pokud  Vy sám nejste a nebudete vnitřně svobodný člověk, pokud jste svým myšlením otrok.  A Vy jste právě prokázal, že ten otrok jste. Otrok mediální propagandy.  A z toho pak plynou i ty hlouposti, co píšete.

R. John 20.11.2010 14:44

Zákonité, kdo jiný by to mohl dělat ?

R. John 20.11.2010 14:42

Vymývání mozků ? Nebojte, Vy jste již mimo. kde nic není, ani media neberou.

Víte jak jsem to poznal ? ......no podle té Vaší hrdosti na tu "partičku". :-))))

R. John 20.11.2010 14:33

Nad tou snůškou kravin, co jste zplodila ,

se ani nepozastvím, jen tři věci, vážená, ani nevíte, že jste převzala bolševickou lež o "německých fašistech", nic takového neexistuje, víme?.... nevíme, jak vidět. A že čekáte svobodu od bolševika Hájka,  tak to je krásný, něco tak pitomého jsem již dlouho nečetl. Ještě jste zapomenula napsat, že Havel byl tak rafinovanej marxista, že se za bolševika nechal zavírat proto, aby ohloupil masy a mohl je zatáhnout do spárů fašistů , bolševiků a do nesvobody EU. Ale se soudruhem Hájkem jste ho společně prokoukli, pacholka jednoho. Do okovů nás chtěl Havel zatáhnout, ale ještě že mu to profesorisimus, Vy a Hájek zatrhli. :-))

R. John 20.11.2010 14:22

Praha 1, Malá Strana, Hradčany.

Jenom asi v "šumu" zaniklo oznámení, že z toho udělali cvokhaus, pro obvzláště těžko léčitelné  chronické případy. Po potlačení záchvatů medikamenty a v rámci moderní terapie,je s. Hájek pouštěn na vycházky, které tráví na své chatě vyvěšováním různých vlajek, což je činnost uklidňující, neškodná a má blahodárný vliv na psychiku  ne-opičáka Hájka. Pokud však s. Hájek trpí záchvaty perzekučních obsesí, kde ho "pronásledují  opíčí zločinci EU", naopak vlajku EU schovává a nedovoluje vyvěsit. Sám profesor na Hradčanech by jí rád vyvěsil, ale říká, " nemohu, s Hájkem by to zase seklo" . Nedávno zemřelý psychiatr a externí konzultant Plzák, vynesl z chorobopisu Hájka , jak bylo jeho "dobrým" zvykem po celou dobu jeho profesní kariery , jen adresát byl snad jiný,   Hájkův návrh na odebrání pěněz pavilonu lidoopů v ZOO, a ušetřené finanční prostředky přidělit pavilonu volů, krav,  a svińuch.  

J. Matuška 20.11.2010 14:10

"Vlastenectví je v podstatě totéž,

 co je loajalita k rodině. Je to jenom větší rodina, je trochu jinak organizovaná." A pár vět, které v textu následují, srozumitelně odpovídají na otázku tazatele. Takové vysvětlení beru, moc se mi líbí. Na ironisovanou "hradní partičku" jsem hrdý.

Vymývání mozku médii je obtížnější, protože naštěstí existuje INTERNET!

M. Varadinková 20.11.2010 13:50

Re: Je to neslýchaná drzost, nebo jen hloupost a přetvářka,

Zato Havel je zase synek z prominentní rodiny, která kolaborovala s fašisty. Ale zároveň dodávám: ani jeden, ani druhý, přece nemohou za to, co dělali jejich rodiče či příbuzní.

Podstatné totiž je, co dělají a hlásají oni sami. Havel hlásá elitářství a chtěl od počátku jen jinou verzi socialismu, kde by komunisty u moci vystřídali havlovší elitáři. Opravdová parlamentní demokracie (a její nezbytná součást, tj. politické strany) mu vždycky byla spíš na obtíž. Brojil proti ní stejnými slovy jako Hitler v Mein Kampfu.

Naproti tomu Hájek hlásá individuální svobodu. Proto jsou mi rozhodně bližší názory Hájka než názory Havla. Ano,  neokonzervativismus (narozdíl od původního konzervativismu), stejně jako havlismus ("humanitární bombardování"), stejně jako fašismus, stejně jako komunismus, stejně jako jakákoliv další ideologie, která chce brát lidem jejich svobodu (i když to v rámci newspeaku někdy nazývá "osvobozováním"),  a třeba i násilím jim vnucovat nějaké ty "jedině správné hodnoty", má levicové kořeny.  Není to nic jiného, než touha nějakých domýšlivých vyvolenců vládnout a diktovat ostatním lidem, jak mají žít. Touha ovládat celý svět.

S. Netzer 20.11.2010 13:46

Re: Rád Kajana poškádlím, trošičku popíchnu, aby se rozdováděl.

Myslím, že to platí též pro toho, co nepochází z opice. Jeho myšlenky se mi zdají být spřízněné s kajanovými. Oba dva též šlechtí jejich společná loyalita a oddanost vůči hlavě státu.

R. John 20.11.2010 13:37

Rád Kajana poškádlím, trošičku popíchnu, aby se rozdováděl.

Ale musím po pravdě říci, že Kajan je proti Hájkovi  hotovej gigant.

R. John 20.11.2010 13:33

Bezpočet nových národních států ?

To asi budou třeba Kalmycká a Baškirská lidově svobodná subjektivně- idividuální republika. Ale že to máš Kajane zmáknutý, ti Ti povím. Ale jseš veselá kopa, jeden fór za druhým sem dáváš, člověk se nasměje, až ho bolí břicho.

S. Netzer 20.11.2010 12:42

Re: Ten je bóží, něco takového hned tak nevidět, ale co dělá na hradě je u boha.

On nekolaboroval, on byl jeho součástí.

http://kinguv.blog.cz/0902/klausuv-petr-hajek-haleluja

http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=374

S. Netzer 20.11.2010 12:39

Je to neslýchaná drzost, nebo jen hloupost a přetvářka,

když synek z prominentní bolševické rodiny prohlásí o Václavu Havlovi, že je marxista? Přikláním se druhé možnosti, protože říct, že neokonzervatismus má levicové kořeny může skutečně říct jen omezenec. Hloupější už je snad jenom novinář, který se ptá, jestli by naší bezpečnosti a ubránění suverenity nepomohla vlastní jaderná zbraň.

Tento rozhovor je ale cennou dokumentací úrovně osob, které si v České republice říkají "pravičáci". Úrovně janyškovské.

R. John 20.11.2010 12:38

Ten je bóží, něco takového hned tak nevidět, ale co dělá na hradě je u boha.

Havel je marxista, říká pomlouvačně neopičí potomek co pilně a silně kolaboroval s bolševikem,  ale vzývá "evropský lid, aby povstal proti útlaku" ,nádhera,  "revoluce z Hradu", " proletáři spojte se " zní z úst prý pravičáka, "rozbijte okovy",  křičí pánbíčkář"  to tu ještě nebylo.   Jestli to nebude tím , že ti co nejsou z opice, nemají nějaké hlavní geny z prasete, popřípadě z družky onoho vepříka. Ale asi ne , jen spekuluji, protože prase je prý inteligentní, nebo se něco pokazilo.  Jaký hradní pán, takový kmán, to se to pěkně rýmuje. Akorát mě k tomu článku chyběl ještě hudební doprovod hradního loutnaře, který by hrábl do strun a vyloudil ty jediné správné  neEU tóny.  Třeba kozáčka. Takhle byl umělecký dojem jen poloviční.

M. Hanko 20.11.2010 10:11

exot

Takže podle pana Hájka je evoluce nesmysl založený na prokázanýc podvodech, prosazovaný celosvětovou klikou vědců, kteří se snaží svůj podvod všemožným způsobem zakrýt, konspirační teorie o 11. září jsou více méně pravdivé, a útok z 11. září je tak či onak Bushovým dílem, Havel je RADIKÁLNÍ Marxista ale nelze říct proč ...

Co k tomu říct víc, než - případ pro psychiatra? :)

Š. Šafránek 20.11.2010 9:24

Sympatický podivín,

ze kterého je pavilonu?

S. Netzer 20.11.2010 8:56

Re: V pomoic Boží nevěřím, ale ve spontánní sebepořádací a sebezáchovné řády ano !

Takové moudrosti Vám našeptává Hájek ze záhrobí? Asi jste stejný vizionář jako ten, co nepochází z opice.

K. Janyška 20.11.2010 8:40

V pomoic Boží nevěřím, ale ve spontánní sebepořádací a sebezáchovné řády ano !

A tam je všechno jasné !  Vidím před sebou bezpočet nových národních států se svobodnými individulaizovanými a subjektivizovanými lidmi ! Dzp.

J. Rybenský 20.11.2010 8:31

Autor výroku Stokrát opakovaná lež

je Voltaire a úspěšně to fungovalo už ve Francozské revoluci

M. Gavlák 20.11.2010 5:26

Není to zvláštní?

Klause obklopuje tolik podivných exotů...