27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jílek 21.11.2010 17:03

Hoďte mu na hlavu mokrej hadr...

....a ledovat...ledovat ...ledovat

J. Kratochvíl 21.11.2010 11:05

Pryč s Hájkem a dalšími takovými "bojovníky" za svobodu.

S pánem Hájkem zásadně nesouhlasím a chci raději žít v "nesvobodě" pod Bruselským diktátem než pod vůdci typu pana Hájka a Klause. Pan Hájek nemá žádné morální právo kritizovat a tím méně bojovat za svobodu, kde zrovna byl, když  jsme byli opravdu nesvobodní a bylo třeba pro  tuto svobodu něco udělat a něco obětovat? Myslím, že dnešní problém zní jinak. Máme svobodu a nikdo nám ji nebere. Jak míníme tuto svobodu naplnit? Jakou máme vizi našeho života a vývoje ve společnosti.? To co nám tady pravice v čele s panem Klausem a jeho poradci typu pana Hájka za dvacet let předvedla já nechci a nejsem sám. Běda nám když nás reprezentuje Klaus s takovým poradci. Navrhuji bojovat za osvobození se od hlouposti a nabubřelosti  Hajků a Klausů. To by mohl být první cíl naší společnosti. Pryč s Hájky v našem životě.!!!

Š. Hašek 21.11.2010 11:27

Re: Pryč s Hájkem a dalšími takovými "bojovníky" za svobodu.

Pryč se zrádci všemi!

Z tónu Vašeho příspěvku je jasné, že dle Vás je každý jiný názor již na popravu.

Nastiňte pane Kratochvíle, aspoň krátce a místo nadávek, copak to koaliční vlády a parlament několikrát zvolený konečně po 55 letech fašismu a bolševismu vlastně tak zkoniiy. Hlavně, že můžete volně nadávat na co chcete.A křičet pryč s někým.

Pryč s někým - to byl a je stále typický začátek proslovu fašisty či bolševika.

V článku pana Hájka byl jen nástin možných budoucích problémů a již tedy pryč s ním. Odkopal jste se.

J. Kratochvíl 21.11.2010 12:05

Re: Pryč s Hájkem a dalšími takovými "bojovníky" za svobodu.

Pane Hašek, nemám problém s tím, že má někdo jiný názor než je ten můj, ale moje právo ve svobodné společnosti je řící svobodně o tomto názoru co si o něm myslím a to je něco jiného než je ve vašem příspěvku. Ano, mám právo ve svobodné společnosti, a na tomto stavu nemá Hájek s Klausem nejmenší zásluhy, říci, že hlásají hlouposti již dvacet let a je to čím dál horší. Vy si uvědomte, že to jsou čelní představitele české pravice  a to je to nejsmutnější, protože právě pravice má největší zodpovědnost za celý polistopadový vývoj. A dnes vidíme, kdo byl v jejím čele. Dnes se většina národa za Klause s takovými poradci stydí a všichni čekají včetně v zahraničí kdy zase sdělí světu další objev. Já to typuji, příští objev pana Hájka bude sdělení, že země je placatá nebo že země je středem vesmíru a podobně, protože to jsou zajímavá témata pro oba naše velké myslitele, protože globání oteplování již tolik nezabírá, nic přízemního, jako je korupční prostředí ve státě, je pochopitelně nezajímá, pochopitelně, když nám na tento problém tady zadělali.

S. Ševeček 21.11.2010 13:30

Re: Pryč s Hájkem a dalšími takovými "bojovníky" za svobodu.

Pane Kratochvíle, to Vaše ""chci raději žít v "nesvobodě" pod Bruselským diktátem"" si nechte pro sebe, prosím, a neotravuje ty, kteří chtějí opravdovou osobní svobodu, spojenou (pochopitelně) s osobní odpovědností.

Nejlepší na Vašem "projevu" je, že Vy, eurohujer a levičák s Nervem na Klauza tady rozumujete o pravici. 

Ať už pan Hájek "příště objeví" cokoliv, určitě to nebude Vaše hlupství - to vidí každej.

J. Kratochvíl 21.11.2010 15:07

Re: Pryč s Hájkem a dalšími takovými "bojovníky" za svobodu.

Pane Ševčeku, já se nestydím, za to, že jsem podle vás "eurohujer a levičák" tím mne nemůžete vůbec urazit i když se o to snažíte. Dokonce vám mohu říci, že mi to dokonce lichotí a dává jistotu, že nestojím v jedné řadě s Vámi s Hájky, Klausi a jinými exoty Vám podobným. Mám rád společnost inteligentní, vzdělanou a moudrou, což ve vaší společnosti nehrozí, že bych se s něčím podobným setkal. 

J. Jílek 21.11.2010 17:04

Re: Pryč s Hájkem a dalšími takovými "bojovníky" za svobodu.

vy se zrádci, váš chráněnec s radikálními marxisty.....že TOHO jste si nepodal?

I. Hil 21.11.2010 2:17

Bože to je snůška blábolů

U nás v hospodě se dozvíte další alternativy tohoto plácání....

E. Hávová 20.11.2010 23:15

moje přání

je aby se ten pán mýlil. Nechci aby se EU rozpadlo, a to i navzdor tomu, co stále propagují euroskeptici. Peníze z EU nám hodně pomáhají a je lépe být v Evropě než satelitem Rusů. Toho jsme si už užili dost.Nechápu, proč stále bojujete za rozpad EU. Zatím nám nic špatného neudělali.

S. Ševeček 21.11.2010 8:34

Re: moje přání

1. Paní Hávová, nejste, náhodou, dalším klonem paní Dubanové?

2. Odkud myslíte, paní Hávová, že jsou ty "Peníze z EU"?

Š. Hašek 21.11.2010 11:33

Re: moje přání

Jest to marno pane Ševečku.

Je stále hodně obyčejných lidí, kteří Vám a mně budou vysvětlovat, že peníze vytváří buď ministr financí, nebo ouřada v Bruselu. Neb kterýkoliv lidový politik se sociálním cítěním.

Hlavně aby těch peněz bylo dost pro obyčejný lidi!

Přeji Vám klidný den.

J. Jílek 21.11.2010 17:05

Re: moje přání

a nejste vy oním v seznamech registrovaným S.Ševečkem?

Š. Hašek 20.11.2010 19:38

Myslím, že pan Hájek

to má v hlavě docela dobře srovnané.

Není nutno samozřejmě souhlasit na 100%. No někdo umí ale v diskusi na NP jen nadávat. Napadlo mě, zda si podobné otázky pokládá Jiří Paroubek (lidi to nezajímá) neb možná budoucí premiér Sobotka (není to primárně o zdrojích na sociální společnost). Ti mají horizont uvažování opravdu omezen jen na ty čtyři roky.

No, uvidíme.

J. Jílek 21.11.2010 17:07

Re: Myslím, že pan Hájek

Pan Hájek nadává do radikálních marxistů bez toho, že byste si toho jakkoliv všiml...

J. Matuška 20.11.2010 14:10

"Vlastenectví je v podstatě totéž,

 co je loajalita k rodině. Je to jenom větší rodina, je trochu jinak organizovaná." A pár vět, které v textu následují, srozumitelně odpovídají na otázku tazatele. Takové vysvětlení beru, moc se mi líbí. Na ironisovanou "hradní partičku" jsem hrdý.

Vymývání mozku médii je obtížnější, protože naštěstí existuje INTERNET!

R. John 20.11.2010 14:42

Vymývání mozků ? Nebojte, Vy jste již mimo. kde nic není, ani media neberou.

Víte jak jsem to poznal ? ......no podle té Vaší hrdosti na tu "partičku". :-))))

J. Matuška 20.11.2010 14:58

Re: Vymývání mozků ? Nebojte, Vy jste již mimo. kde nic není, ani media neberou.

Vulgarita není žádný argument, takže  něco k věci byste neměl?

R. John 20.11.2010 15:12

6ádná vulgarita pane matoušku, jen trošku legrace na Váš účet, když jste si o to tak hezky řekl.

Určitě mě vrátíte měrou vrchovatou, zasmějeme se a život jde dál, né ? Jinak k těm argumentům, jak chcete argumentovat k hovadinám zhrzeného marxisty, co absolvoval rychlokurz kapitalismu od týchž filutů, co přednášeli "Dějiny komunismu". Neblbněte.

S. Ševeček 20.11.2010 18:13

Re: "Vlastenectví je v podstatě totéž,

Pane Matuško, připojuji se k Vám.

Klidně riskuji označení za pitomce.

R. John 20.11.2010 18:52

Děkuji, ušetřil jste mě pane Ševečku práci. :-)))))

V. Batala 20.11.2010 19:39

Re: "Vlastenectví je v podstatě totéž,

Já taky

J. Kanioková 20.11.2010 21:19

A já taky

S. Netzer 20.11.2010 12:39

Je to neslýchaná drzost, nebo jen hloupost a přetvářka,

když synek z prominentní bolševické rodiny prohlásí o Václavu Havlovi, že je marxista? Přikláním se druhé možnosti, protože říct, že neokonzervatismus má levicové kořeny může skutečně říct jen omezenec. Hloupější už je snad jenom novinář, který se ptá, jestli by naší bezpečnosti a ubránění suverenity nepomohla vlastní jaderná zbraň.

Tento rozhovor je ale cennou dokumentací úrovně osob, které si v České republice říkají "pravičáci". Úrovně janyškovské.

R. John 20.11.2010 13:37

Rád Kajana poškádlím, trošičku popíchnu, aby se rozdováděl.

Ale musím po pravdě říci, že Kajan je proti Hájkovi  hotovej gigant.

S. Netzer 20.11.2010 13:46

Re: Rád Kajana poškádlím, trošičku popíchnu, aby se rozdováděl.

Myslím, že to platí též pro toho, co nepochází z opice. Jeho myšlenky se mi zdají být spřízněné s kajanovými. Oba dva též šlechtí jejich společná loyalita a oddanost vůči hlavě státu.

M. Varadinková 20.11.2010 13:50

Re: Je to neslýchaná drzost, nebo jen hloupost a přetvářka,

Zato Havel je zase synek z prominentní rodiny, která kolaborovala s fašisty. Ale zároveň dodávám: ani jeden, ani druhý, přece nemohou za to, co dělali jejich rodiče či příbuzní.

Podstatné totiž je, co dělají a hlásají oni sami. Havel hlásá elitářství a chtěl od počátku jen jinou verzi socialismu, kde by komunisty u moci vystřídali havlovší elitáři. Opravdová parlamentní demokracie (a její nezbytná součást, tj. politické strany) mu vždycky byla spíš na obtíž. Brojil proti ní stejnými slovy jako Hitler v Mein Kampfu.

Naproti tomu Hájek hlásá individuální svobodu. Proto jsou mi rozhodně bližší názory Hájka než názory Havla. Ano,  neokonzervativismus (narozdíl od původního konzervativismu), stejně jako havlismus ("humanitární bombardování"), stejně jako fašismus, stejně jako komunismus, stejně jako jakákoliv další ideologie, která chce brát lidem jejich svobodu (i když to v rámci newspeaku někdy nazývá "osvobozováním"),  a třeba i násilím jim vnucovat nějaké ty "jedině správné hodnoty", má levicové kořeny.  Není to nic jiného, než touha nějakých domýšlivých vyvolenců vládnout a diktovat ostatním lidem, jak mají žít. Touha ovládat celý svět.

R. John 20.11.2010 14:33

Nad tou snůškou kravin, co jste zplodila ,

se ani nepozastvím, jen tři věci, vážená, ani nevíte, že jste převzala bolševickou lež o "německých fašistech", nic takového neexistuje, víme?.... nevíme, jak vidět. A že čekáte svobodu od bolševika Hájka,  tak to je krásný, něco tak pitomého jsem již dlouho nečetl. Ještě jste zapomenula napsat, že Havel byl tak rafinovanej marxista, že se za bolševika nechal zavírat proto, aby ohloupil masy a mohl je zatáhnout do spárů fašistů , bolševiků a do nesvobody EU. Ale se soudruhem Hájkem jste ho společně prokoukli, pacholka jednoho. Do okovů nás chtěl Havel zatáhnout, ale ještě že mu to profesorisimus, Vy a Hájek zatrhli. :-))

M. Varadinková 20.11.2010 14:45

Re: Nad tou snůškou kravin, co jste zplodila ,

O Vaší neschopnosti porozumět tomu, co znamená svoboda, svědčí výraz: "svobodu čekáte od...." (a je fuk, koho tam napíšete). Svobodu totiž nelze od nikoho čekat, nikdo Vám ji nedá, nikdo ji za Vás nevybojuje, nikdo Vás neosvobodí, pokud  Vy sám nejste a nebudete vnitřně svobodný člověk, pokud jste svým myšlením otrok.  A Vy jste právě prokázal, že ten otrok jste. Otrok mediální propagandy.  A z toho pak plynou i ty hlouposti, co píšete.

R. John 20.11.2010 16:20

jen malou otázečku, jak jste se osvobodila ze "světové socialistické soustavy" co tak vychvaloval Hájek ?

Řekněte mě to , ať mohu  Vašeho příkladu využít a rozbít "Okovy té proradné EU" .Prosím, moc, porad´te mě otroku, kterému tak hezky hraje hradní pištec do kroku.  Dejte tu radu k nezaplacení.

M. Varadinková 20.11.2010 18:29

Re: jen malou otázečku, jak jste se osvobodila ze "světové socialistické soustavy" co tak vychvaloval Hájek ?

Chcete radu, máte ji mí: Začněte používat vlastní mozek a vlastní paměť.  Nežerte všechno to, co vám předkládají k sežrání mainstreamová média.