2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kars 1.12.2008 7:57

Vlastík Tlustý říká pravdu své ODS

Vlastík není a nikdy nebyl můj kůň.Musím ale ocenit, že byl jediný, který ač Topolánkovi udělal a prosazoval program ODS, se ozval, že se lže při jeho roubování do toho slepence programu Topoljulínkovskonečasovskolangerovské skupiny. A tehdy se ozval chlab s gulema a začal jmenovitě Tlustého ve všem svém hulvátství napadat jako vyvrhela. Vždyť cauza Morava, to přešel nejdřív jako nerozvážnost mládí a hned Tlustého obvinil jako příčinu. Je mně špatně od žaludku  z Topolánka, který se sice snaží o slušné chování teď před kongresem dá mu to moc práce,ale naprosto nesebekriticky označuje ty dva vánky ve volbách(tsunami)za vinu Tlustého a všech, kdo ho neopěvují. Měl by odejít a nečekat na další vánky.

jirkammm 1.12.2008 7:49

Re: Náhrada

Topolánek kandidoval v krajských nebo senátních volbách? Toť novoty...

Ale na někoho se ty naše průsery hodit musí, že?

jirkammm 1.12.2008 7:46

v podstatě

s diskutujícími souhlasím, Tlustý byl pro mě vždy jedním z důvodů, proč nevolit ODS

ale dovolím si jeden jazykový dloubanec, s panem Tlustým nebyli ve vaně žádní výři (teda aspoň o žádných nevím), ale lepá děva (prý figurantka - až příště navštívím vykřičený dům, tak budu vědět, že zaměstnankyním se nyní říká figurantky) a hlavně vodní VÍR, kdyby vám to nešlo do hlavy, můžete použít krásný český neologismus whirlpool nebo cizokrajně znějící jacuzzi (ovšem nepoplést s japonskou mafií, ta naše nám docela stačí, ne?)

hamar 1.12.2008 7:34

Morální odpad ...

... a ještě si troufá dávat rozhovory. Na to je třeba mít tlustou "hroší" kůži ...

BohouB 1.12.2008 7:17

Re: Náhrada

Martine, se stejnou logikou, jakou i vy používáte o Tošenovském, mohu i já tvrdit o Topolánkovi pomocí vašich slov toto: "Topolánek je absolutně neúspěšný předseda strany, projel krajské a senátní volby o deset koňských délek. Pokud je dobrý, proč prohrál? V tom není jen zdravotnictví, v tom jsou i 2 roky katastrofického vládnutí v republice se vší žumpou, co z toho vyplývá." Zkuste se nad tím prosím zamyslet.

ja 1.12.2008 7:15

Soudruh Tlustý je prostě hvězda!

A všichni ostatní mu strašně ubližují, že , autore?

hons 1.12.2008 7:11

originální nápad

To si Vlastík myslí, že doktoři budou vybírat peníze a odvádět je zdravotním pojišťovnám? Místo věnování se pacientům bodu úřadovat, aby si úředníci ZP mastili kapsy, jak tomu bylo za bývalé madam ředitelky VZP Musílkové ? Opravu tlustý nápad !

PAv el 1.12.2008 7:11

Je v tom kus odvahy a žádná sebereflexe ........

pane Tlustý. Nezlobte se na mne, ale po tom co jste exeloval ve výřivce a kdalšám Vaším  vyjádřením, bych se zamyslel na sebou a svojm   charakterem (pokud nějaký máta, a je vidět , že jste ho moc nepobral) a s politikou bych skončil.

Petr1 1.12.2008 7:05

Re: Náhrada

Tak se za to nestyď, že jste se nechali koupit za třicet kaček.

Tx 1.12.2008 7:00

Re: Náhrada

No, p. Zahradníka považovalo za dobrého hejtmana 80% Jihočechů a přesto to prohrál, protože lidi holt hlasovali stranicky a ne o osobách (spíš o těch 30 Kč...).

jvr 1.12.2008 6:03

Už proboha skonči, Tlustý,

nebo se vrať do výřivky. Typy jako ty zamořily svým bezprecedentním kariérizmem a nestoudností politickou scénu. Jsi roven Rathovi, a to je co říct. Nechutné.

martin 1.12.2008 5:11

Náhrada

To si Tlustý myslí, že za porážku může 30ti korunový poplatek? To nás má za bl.bce.A nahradit Topola Tošákem. Tošák je absolutně neúspěšný hejtman, projel krajské volby o deset koňských délek. Pokud je dobrý, proč prohrál. V tom není jen zdravotnictví, v tom je 8 let katastrofického vládnutí v krajích se vší žumpou co z toho vyplývá.

Mejla 1.12.2008 5:09

Petřík, jeden z velkoměstských spratků, který na pořádnou práci nesáhl a chce řídit svět.

.

pavpek 1.12.2008 2:29

Čtu články pana Petříka

se stejným pocitem, jako bych držel v ruce posraný papír a zvedal se mi z něj žaludek.

A je li obsahen článku rozhovor s Tlustým, mám pocit, jako bycgh ten posraný papír držel v obou rukách.Jak může bezcharakterní darebák, který vymyslel tu vářivkovou aféru kohokoliv poučovat o čemkoéliv???????Možná je to tím,jak sám říká , že byl členem KSČ.Už to samo by mi stačilo, abych se na toho roztomilého člověka jen podíval a vyzvrátil mu obsah svého žaludku na obuv.

Vlastíku, ty jsi prostě hnus fialovej.A Petřík mu zdatně sekunduje.

Fuj oběma.

Olin 1.12.2008 1:11

wc

Tento člověk, dosud nepochopitelně poslanec, se před celým národem předvedl jako hajzl všeho schopný. Vím, že ho nikdo nemůže odposlancovat. Ale neumím si představit jiný důvod, než prachy, proč s ním někdo "dělá" píár. Nevím, kdo je tento Petřík. Jistě bude ze stejné keramiky.

xxx 1.12.2008 0:28

Kdyby raději ráčil odejít Tlustý

O kolik mandátů v roce 2006 asi připravilo ODS jeho umístění na prvním místě středočeské kandidátky?