27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek 19.7.2006 13:26

Re: Dobrý rozhovor,

Clovece to nejni spatna myslenka. To by potom napr. Zeleni, kteri potrebovali na jedno kreslo 2x vice volicu nez velke strany vyuzili tuto podivnost volebniho systemu, Lidovci zrovna tak, a porazka socialistu by byla drtiva.

bubu 19.7.2006 7:26

o mandátech

Tato vláda má mandát daný bývalým parlamentem, t.j. posledním funkčním. Tento mandát má např. i pan prezident, podle Topolánkovy logiky by tedy i on měl odstupovat? Pro odstoupení vlády jsou jasná pravidla. Čí mandát by měla vláda Topolánkova ? Kde je psáno, že ve vládě nesmí být členové neparlamentní politické strany? Jde o typickou topolánkovštinu, jedu jak autíčko na setrvačník vpřed, nekoukám na strany, do všeho vrážím - jinak se tom utaké říká slon v porcelánu.  

Vodák 19.7.2006 8:48

Re: o mandátech

Když něčemu nerozumíte, tak se k tomu prosím nevyjadřujte.

bubu 19.7.2006 9:41

Re: Re: o mandátech

Díky za názor, ale asi jste si spletl adresu. Já nejsem p.Topolánek.

kryštof 19.7.2006 11:50

Re: Re: o mandátech

Tam nám prosím vysvětlete, co je špatně. Asi ten nesouhlas s Topolánkem.  

alfa27 19.7.2006 14:45

Re: o mandátech

Když pominu, že jste poněkud účelově jednostranný, ta Vás musím opravit v tom,že zkrátka presidenta parlament volí na pět let a jeho mandát tudíž vyprší za pět let.Váš imbecilní výklad by znamenal,že president již dva roky přesluhuje,protože se mezitím obměnil senát.Možná vám to ušlo,ale president je volen i senátem.Zkrátka je to tak zařízeno,že vláda je závislá ze zákona na sněmovně a jejím složení, protože potřebuje důvěru této sněmovny,zatímco president(ale také spousta jiných funkcí) ne.takže topolákovštinou trpíte vy.

bubu 19.7.2006 15:58

Re: Re: o mandátech

Drahý příteli, vládu schvaluje parlament do té doby, než podá demisi - ať již proto, že dostane nedůvěru, nebo odstoupí sama - a prezident ji přijme. Ne proto, že se to nelíbí předsedovi strany, která po volbách získala nejvíce hlasů. Žádný větší mandát zatím Topolánek nemá. Vláda dostala důvěru ve sněmovně minulé, žádná dalšíé sněmovna jí nedůvěru nevyslovila, ani neodstoupila sama. Tudíž vládne dále. Že je prezident volen i senátem mi samozřejmě neušlo. Imbecilní výklad kladete do souvislosti s topolánkovštinou - zas natolik bych vůči p.Topolánkovi kritický nebyl. Pouze jsem nahlížel na jeho výroky ze strany opačné.   

BuBu 19.7.2006 6:55

Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

. . . nejde a nepůjde o nic jiného, než o to, kterou cestou se vydá ČR dál ? Jestli to bude s Paroubkovou komunistickou koalicí směrem k Minsku, či Pekingu ? Nebo jestli to bude s tím zbytkem, co je proti -  jestli to bude směr do civilizované Evropy, západního typu ?

Já nestojím o to, aby mně vnoučata proklela, že musela emigrovat na západ, protože jejich děda byl takový vůl, že dopustil nový "únor 48" !

levap 19.7.2006 7:16

Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Kde berete onu jistotu s Minskem atd.. Důvěřovat ODS a jejich experimentům, je přinejmenším krátkozraké.

banah 19.7.2006 7:48

Re: Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Proboha co žvaníš. Jaké experimenty, podpora středního stavu jsou experimenty? Tak tento experiment táhl a táhne celý ekonomický západ. Jsou to strašidýlka pro malé české hlupáčky, co zde budou papouškovat to co jim předhodí v novinách na levicovou objednávku. Malý, český, ubohý vystrašený trpaslík, to je realita Česka.

Kobylka Lajda 19.7.2006 8:16

Re: Re: Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Jo, trpaslík, ale s bradavicí! Pryč s vládou KSČSSD!  Střední stav a drobný podnikatel a živnostník tento stát uživil a uživí i v budoucnu, jen mu dát šanci. 

jirka.s. 19.7.2006 9:02

Re: Re: Re: Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Jaká bradavice. To je tvrdý vřed.

alfa27 19.7.2006 14:56

Re: Re: Re: Re: Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

jaký tvrdý vřed? To je mozek.

jirka.s 19.7.2006 16:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Nerozumíš. Kdepak se to asi tak dělají tvrdé vředy?

Freimos 19.7.2006 9:25

Re: Re: Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Třeba zrovna rovná daň celý západ moc netáhne milý Pane. ;-D

franta 19.7.2006 8:07

Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Kde berete tu jistotu, že s ODS "to bude směr do civilizované Evropy, západního typu" ? Je to právě ODS, která západní Evropu označuje soustavně za socialistickou a EU přirovnává k RVHP. A Paroubek je kritizován za poklonkování Bruselu a nikoliv Minsku. Máte to asi nějaké popletené   

levap 19.7.2006 9:22

Re: Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Děkuji za podporu. S modrými fanatiky je diskuse problém.

                                                                      levap

Ladislav N. :-))) 19.7.2006 11:36

Re: Re: Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Vy jste toho tedy svými nadávkami moc nenadiskutoval... ;-P

Leo 19.7.2006 12:10

Re: Re: Re: Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Od voleb poslouchám nářky a nadávky jedněch na druhé. Za co mohou ODS, ČSSD, voliči z jedné části ČR nebo naopak z té druhé. Podle mého názoru udělali chybu, díky které je dnešní stav jaký je, všechny parlamentní strany. Předseda KDU má máslo na hlavě a vede KDU do voleb, o p. Tlustém z ODS platí to samé, ke kolotočářům (volil jsem je) se ani vyjadřovat nebudu. Pokud by kandidátku ODS nevedli jejich esa Langer, Tlustý a Němcová (a skončili v propadlišti dějin)předseda ODS Topolánk je nevýrazný, ale víc prostoru dostalo duo Bém - Gandalovič, nebyl bych ani náhodou volil ČSSD. Všechno je o důvěryhodnosti kandidátů a ti z ODS byli důvěrohodní stejně málo jako ti z ČSSD. Tak proč měnit. A ještě k touze p. Paroubka vládnout. Nechápu údiv. Proč se asi chová celou dobu tak jak se chová? Že by jeho snem bylo pochrupávat v parlamentní lavici?

levap 19.7.2006 19:38

Re: Re: Re: Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Jsi hňup! O žádné nadávky nešlo.

Dena 19.7.2006 10:35

Re: Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Vážený pane Franto,nevím v jakých sférách se pohybujete,ale to co dohodla Soc.vláda při vstupu do EU je hrozné,vlastně nás prodali a přijímali zákony daleko tvrdší než jsou v EU.Pak když uvedou tyto zákony v platnost zjistí,že vlastně není problém při každé jakékoliv kontrole v jakémkoliv oboru dotyčného zlikvidovat a uložit takové pokuty,že z celkem žijícího člověka udělají bezdomovce.To se  Vám líbí ?Poslední je dopravní zákon.Všichni vědí,že 80 % obyvatel pracuje za nižší mzdu než je průměr,ale stanoví takové pokuty za drobné přestupky,které jsou pro mnoho lidí finačně likvidační.Tak se zamyslete nad všemi činy socanů ,jejich vyproduktovanými dluhy.prožranými penězi a td

helman 19.7.2006 11:03

Re: Re: Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Deno, Deno, rozesmál jste mě. 80% lidí má podprůměrnou mzdu - jednak je to blbost a pak jen pro příklad z obecné školy: Pokud 80% lidí bude mít mzdu menší než je průměr o 1Kč a zbývajících 20% každý o 4Kč větší než je průměr, tak mají všichni prakticky stejně, ale 80% lidí má podprůměrnou mzdu!! A pokuty se týkají majitelů smradlavých aut, kteří často jezdí jako vrazi, o jaké finančně likvidační jednání se tedy jedná?

JH 19.7.2006 14:28

Re: Re: Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Konečně snad dochází na tu t.zv. "střední vrstvu" zlodějů "podnikatelů" a na vrahy ze silnic- to se Vám nelíbí, že !!! Ukazuje se, že zloděje a vrahy je nutno tvrdě zničit "likvidačními" pokutami a tvrdým právním postihem! Jinak to nejde - pak se nejedná o demokracii ale diktaturu profesní nebo finanční!

Kobylka Lajda 19.7.2006 8:13

Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

R^R^R^

Radek 19.7.2006 12:59

Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

ODS do civilizované Evropy západního typu? Právě  toho se Klaus a ODS bojí jako čert kříže.V civilizované Evropě platí nejen zákony,ale i porušení daného slova znamená pro politika konečnou ve veřejném životě.Europoslanci ze ODS jsou v EU vlastně pátou kolonou,Klaus jezdí po světě a přednáší své protievropské fantasmagorie,nikdo ho vážně nebere a nikde o něho nestojí.V Bílém domě se nesmí ukázat ani ve vrátnici.V ODS se bez Klausova kývnutí nic neuděje,Topolánek je loutkou na hradní niti,Tlustý a ostatní šíbři ODS jedou podle Klausových povelů.Takže do civilizované Evropy by nás ODS těžko dovedla. 

mak 19.7.2006 15:11

paroubek se svemu cestnemu prohlaseni presidentovi jen vysmal, ze je to kus papiru

rath se snezi obchazet zakony kde to jde, paroubek zorganizuje kontrolu tajneho hlasovani, paroubek ma prednost pred restituenty stejne jako palas i mladek na nakup pozemku, cssd odmita zaplatit svemu pravnikovi, ktery jim vyhral lidovy dum ............ opravdova ucta k zakonum od spicek cssd

Šoumen 19.7.2006 14:24

Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

No alespoň odejdou hned, nebudou muset lézt přes dráty. Kdo chce jít ať jde, ale dnes jim řeknou jste demokratická země / chlubíme se s tím / takže žádné výhody politického emigranta.

stary 19.7.2006 3:44

Kdo je vlastně drzoun

je s podivem, jak Ti kteří celé roky hlásali a důsledně prováděli tzv.nulovou toleranci najednou skučí a sočují jiné. V současné době se ukazuje neschopnost pana Topolánka činit správná politická rozhodnutí a kroky. Je nad slunce jasné že je pod vlivem kalouska, který by se stal skutečným premierem pokud by tuto funkci obsadil de jure Topolánek. Podmínky za kterých se v současné době stal volební pat vymyslela kdysi ODS a nyní sklízí plody toho co zaseli. Nejsem volič ČSSD, ale při vší úctě jsou nyní jediní, kteří se chovají jako profesionální politici. Rádobykoalice se chová jen tak aby nikdo neztratil svoje hračky (rovná daň apod). Z této koalice nemůže vzejít nic dobrého. Jsou tam ti samí, kteří se podíleli na spackané privatizaci spoustě i když oficiálně neprokázaných podvodů atd,atd. A´t si vezmou do hrobu svého Kubice a jiné podvraťáky a řídí svoji modro a černo strany. Lidi o tyto moresy nestojí. Co asi na Kubiceho vytáhli, že byl ochoten udělat to co udělal.

Říman 19.7.2006 6:35

Re: Kdo je vlastně drzoun

"Lidé o tyto moresy nestojí". A tebe ty pitomče pověřili (zřejmě ve volbách), abys mluvil za ně. Nejsi náhodou Paroubek?

levap 19.7.2006 7:03

Re: Kdo je vlastně drzoun

Souhlasím, že modro, černo, zelená koalice je slátanina nejvyššího kalibru. To si zřejmě uvědomuje ČSSD.