29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Sešup ODS začal už dávno

Ale tak to přece vůbec není. To je dost nebezpečné zjednodušení, možná přímo překroucení toho, co se ve sněmovně odehrálo. Klaus přece nepřirovnal GDPR k transportům Židů. Mluvil o něčem úplně jiném, přirovnal sněmovnu k židovským výborům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Grigar 18.3.2019 11:11

Klaus ml. má z pekla štěstí..

.. v dobách dřívějších se z jiné strany vylučovalo a v těch ješte víc dřívějších se odpadlíci od pevné linie (zrádci..) na pokyn zahraničních poradců dokonce věšeli. Tak mě napadá.. má ODS, nedejbože, nějaké zahraniční poradce? Podle toho, jak si "veleúspěšně" vede v politice, bych to odhadoval na ".. nejmenované kruhy blízké Bruselu".

M. Němec 18.3.2019 11:10

Jára Cimrman zemřel na Václaváku

při spacákové revoluci ( J.Fištejn ).

A se smrtelně bledou a vyděšenou tváří to v rozhovoru s Jaklem opakuje funebrák Štěpánek. A nemá od té doby Cimrmana už vůbec rád. Nebesa se hroutí, Armageddon !!! Zachraňte svět !!! Povolejte Štěpánka se skorosenátorem Jaklem, kterému pomáhal v kampani i samotný Držka.

Chachachachachachachachacha, to by Jarda da Cimrman nevymyslel.

Největši sranda ovšem je, jak v tom rozhovoru, co si oba hrdinové natáčeli, Štěpánek furt strká svojí knihu na kameru, brečí a stěžuje si, že to nikdo nikde necituje. Chachachachacha, kolik ́s toho prodal, Štěpánek ? 5 kousků, nebo snad 10 kousků ? Vzalo něco IVK ?

J. Vlček 18.3.2019 11:08

Pane Štěpánku,...

...situaci ODS jste popsal velmi reálně. Své přešlapování na místě a svoji fialovošedivost ODS vydává za bůhví jakou přednost a úspěšnost své bezbarvé politiky. Jaký je předseda, takový je celkový obraz strany.

J. Kanioková 18.3.2019 17:49

1***, souhlas

K. Salajka 18.3.2019 11:05

Junior

je kontroverzní a v rámci ODS je pro něj málo místa.

V řadě věcí má pravdu. Neumí ale spojovat lidi, s otcem má společné jedno. Dvě mužstva se dohodnou, že koš neplatí, ale Klaus si dál stojí za tím, že koš byl.

Samozřejmě, že se politika dělala v kuchyni. Je to také na ní znát. Ale nemluví se o tom.

M. Němec 18.3.2019 11:00

Štěpánek je péro z gauče

To je zase snůška blbin.

Štěpánek , vodkuď víš, že neexistujou lidi, kteří kvůli Držkovi nevolili ODS ?

Proč by měli ti, kteří to tvrdí, chodit na koledu a je to blbost ?

Odkud to víš , šašku ?

Odkud víš a z jakých zdrojů, že Držka jezdil po republice a to je těch 5%, co přibylo ODS ? Odkud to herdekfilek víš ?Na koledu běž ty, péro z gauče.

P. Grigar 18.3.2019 11:14

Re: Štěpánek je péro z gauče

.. tož jste upustil páru, nic proti tomu, každý jinak řeší přetlak. A teď nějaké ty argumenty, máte-li jaké..

J. Vlček 18.3.2019 11:29

Re: Štěpánek je péro z gauče

Němče, neumíte-li se vyjadřovat jinak, než jako hovado, tak zavřete vaši uřvanou tlamu a mlčte.

M. Němec 18.3.2019 12:14

Re: Štěpánek je péro z gauče

Vy jste ňákej cimprlich, Vlček.

Znám spostu lidí - počínaje mojí ženou, která nevolila ODS kvůli Vašíkovi.Odkud ví vámi zbožňovaný Štěpánek , že takoví lidé neexistují ?Odkud to herdek filek ví ?

A jeho argumenty ? Ten, kdo to tvrdí, má jít na koledu a je to blbost.Odkud herdek filek ví Štěpánek, že takoví lidé neexistujou ?

Ví hovno a dojmy jsou jeho argumenty.Tak kdo je tady hovado, když ne Štěpánek.

A TEĎ ARGUMENTUJTE VY, OCHRÁNCI MORÁLKY A ČESTNÝCH FAKTŮ.

M. Němec 18.3.2019 12:16

Re: Štěpánek je péro z gauče

Znovu a ještě jednou naposledy - odkud váí Štěpánek, že neexistují lidé, kteří ODS nevolili kvůli mladými Klausovi.

ODKUD TO VÍ ? ZDROJ !!!!!!!!!!!

M. Němec 18.3.2019 12:17

Re: Štěpánek je péro z gauče

...odkud ví Štěpánek...

P. Grigar 18.3.2019 13:00

Re: Štěpánek je péro z gauče

.. můžete uvést věrohodný zdroj, který by doložil vaše tvrzení, že takoví lidé existují?

M. Klas 18.3.2019 13:22

Re: Štěpánek je péro z gauče

Třeba já existuji a bylo to tak, poprvé jsem v minulých volbách ODS nevolil kvůli VK juniorovi. Znám ve svém okolí více takových. Sice teď namítnete, že nejsem důvěryhodný, ale s tím se dá žít.

J. Kratochvíl 18.3.2019 10:54

Petr Fiala doposud opravdu nebyl výrazný politik

ale výhazovem Klause ml. z ODS se hodně pochlapil a udělal dobře. ODS je nyní také více čitelná. Konečně nebyl politicky korektní. ODS to určitě pomůže. Klausové mají již v genech rozbíjet a ničit, nic více. Je to dobrá zpráva pro celou ČR.

J. Kanioková 18.3.2019 17:55

Ano, je víc fialově "čitelná.. eurohujerská

NEpravicová

Ś. Svobodová 18.3.2019 10:28

Myslím, že už to jiné nebude.

Opět se nastolil bolševický systém - politici ve shodě s vymývači mozků a policií ovládají systém. Byl by zázrak, aby vznikla, udržela se a prosperovala pravicová strana. Někde jsem četla hezký příměr o dnešní situaci voličů. Je to jako vybírat autíčko na závodní autodráze. Můžete volit barvu a karosérii, ale jízdní dráha a směr jízdy jsou dané.

J. Hanzal 18.3.2019 9:44

No vida

jak se hošanové a děvenky vybarvili. Jsou úplně stejní jako komouši před převratem. Až z toho mrazí.

J. Hanzal 18.3.2019 9:44

Re: No vida

Tedy rozuměj vedení ODS.

M. Šejna 18.3.2019 9:12

Klaus jun. mě neurazil

Mám židovské předky. Koncentrák přežila jen moje babička. Zbytek příbuzenstva byl "zplynován". Přesto mě výrok Kluse jun. nijak neurazil a vůbec by mě nenapadlo ho za jeho výrok kritizovat.

ODS jsem nikdy nevolil a volit nebudu. A to právě proto její nevěrohodnost. ODS má hubu plnou boje proti "politické korektnosti", ale při první příležitosti vyloučí ze svých řad politický nekorektního člena. ODS kritizuje pravdoláskaře, ale sama se chová pravdoláskově. ODS kritizuje rovnostářství, ale loni prosadila rovnostářské zvýšení důchodů, když vláda chtěla zvyšovat důchody jen selektivně.

Š. Hašek 18.3.2019 9:21

Re: Klaus jun. mě neurazil

ODS jsem volil ....... máte pravdu, s charakteristikou ODS. Té nové, moderní, "fialové", štrasbruselské.

M. Valenta 18.3.2019 10:50

Re: Klaus jun. mě neurazil

tedy nula od nuly pošla

Š. Hašek 18.3.2019 14:08

Re: Klaus jun. mě neurazil

Uznávám, že z mého příspěvku neplyne, že jsem volil "starou" ODS. Tedy nemáte pravdu.

P. Flener 18.3.2019 9:12

ODS už mají občané od evoluce plné zuby.....

a také jejích protagonistů, i celé vadné rodiny Klausů, a mnoha šmejdů, kteří se k ní svezli k moci a k penězům. O nic jiného jim nešlo. Ještě dnes těží a žije z ODS setrvačností řada poslanců šmejdů k ničemu. Já osobně se neskonale stydím že žiji v zemi, kde se do prezidentského úřadu mohl dostat různými čachry nemocný narcis Klaus a jeho suita. Relativně slušní politici jako byl Zieleniec, nebo Stráský a pod, z politiky včas odešli, odporní a do sebe zahledění kariéristé tam zůstali. Je to opravdové morální bahno.

M. Moravcová 18.3.2019 12:45

Re: ODS už mají občané od evoluce plné zuby.....

Proč se proboha masochisticky mučíte pod články o ODS?

J. Kanioková 18.3.2019 17:58

Přesně !

K. Mensfeldová 18.3.2019 8:43

Institucionalizovaní hřadují...

...jako péro z gauče trčí úplně něco jiného - Klaus pro vyloučení udělal maximum a povedlo se, teď bude následovat další fáze v podobě budování kultu zmrtvýchvstání rebela, dlouhodobá úspěšnost se vak nedostaví - zvláštní způsob podraznictví, který se u Klause projevuje (ať již jde o stranickou loialitu, způsob a ambasádní cíle podpory v prezidentské volbě a mnoho dalšího) se nakonec nasčítá každému - kuchyně nekuchyně,

...jistěže politický zápas o posun centra ODS vpravo je žádoucí, ale Klausovi o něho nešlo - konečně Jakl to sám trefně (jen zaobaleně) uvádí: toto politické angažmá měl být jen rychlovýtah,

...jistěže ODS v minulosti udělala spoustu chyb (a bude se to dít i nadále), ale důležitý je vždy kontext - nicméně mezi ty zásadní a současně ničím nevynucené patří zejména podpora Václava Havla v poslední kandidatuře a bezvýhradná podpora Václava Klause pro druhé prezidentské období (to jen k tomu Jaklovu sešupu),

A co k Ladislavu Jaklovi? No, stačí snad odkaz na jeho sdělení, že Topolovy volební úspěchy (asi největší historický úspěch ODS vůbec) má na triku vlastně on svým ideologickým vedením pomýleného Mirka - tak to je pecka měsíce. No ale jaký guru, takový kmán. Institucionalizovaný Václav také vždy přesně věděl, co je ryze pravicové. Pěkné bylo třeba to s tím lyžováním oproti levičáckému snowboardingu. Modlil se k Thatcherové a v praxi prosazoval reál socdem politiku, jen to hučelo. Ti skutečně pravicoví (možná lépe napsat konzervativci) stáli kolem něho. Pamětníci vědí, mladší si najdou za domácí úkol...

K. Mensfeldová 18.3.2019 9:06

Re: Institucionalizovaní hřadují...

při psaní příspěvku pod dojmem videa bohužel došlo k záměně Petra Štěpánka za Ladislava Jakla,

ono je to věcně totéž, ale protože tím strůjcem Topolánkova úspěchu byl Petr, za formální pochybení se Ladislavovi omlouvám...on byl ale také určitě strůjcem, tak se raději omlouvám oběma,

O. Musil 18.3.2019 8:43

Uvidíme

No, tak jsme se dozvěděli, jak to ODS dělá špatně a vlastně i vždycky dělala (tedy po odchodu VK staršího, samozřejmě). Teď už jen zařídit, aby to někdo dělal všechno dobře. Zatím bude ale stačit stačit jen remcání, že je EU špatná a potřebujeme vlastenectví, národovectví, svobodu slova, czexit a pevné hranice. Akorát tohle už jedna strana v parlamentu v programu má a v poslední době k ní měl VK ml. až podezřele blízko.

Š. Hašek 18.3.2019 8:30

Přesné.

J. Holíček 18.3.2019 7:51

Udělal jsem si čas a mrknul se na video.

Stojí za to a člověk u toho nemusí sedět, může si otevřít další okno a surfovat nebo mýt nádobí. Je to sice malinko staršího data, ale rozhovor hezky strukturovaný a poučný. :-))