28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Pryč od takových spojenců

Víte, to jsou takové aktuální peripetie, ke kterým nemá cenu se moc vyjadřovat, protože za pár dnů to překryjí zase nové tanečky. Nějaká vláda s většinovou podporou nakonec bude a všem zúčastněným jde jen o to, aby za to zaplatili co nejméně a získali co nejvíce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Rudolf 26.2.2018 9:30

Petřík - Jakl

To bude určitě pěkný rozhovor.

M. Valenta 26.2.2018 9:02

Daleko jsem nedočetl

"Havlismus" prý může za všechno, i za propad ČSSD a co řekl Pitomio autor přesně neví, takže číst dál už by byla zřejmě ztráta času.

J. Ševčík 26.2.2018 4:20

Re: Pane Jakle, jsem jiného názoru.

Pane Braun

Uvedomte si ze pan Jakl muze psat jen to co mu schvali jeho vudce VK jinak by ho vyhodil. Pana Jakla ale nevyhodi,protoze pan Jakl o nem vi spousty veci ktere kdyby se dostali na verejnost uz oba sedi v teplacich nekde na Mirove viz amnestie a spousta dalsich podrazu na CR

V. Braun 26.2.2018 1:21

Pane Jakle, jsem jiného názoru.

Pane Jakle, jsem jiného názoru ohledně našeho členství v EU, které bylo a je pro ČR celkově prospěšné. A docela by mne zajímalo, proč a také kam bychom bez EU podle vás rychleji běželi. Chtěl jsem napsat, že jedno místo mne napadá a rovnou vás tam poslat, ale pak byste mne určitě onálepkoval jako lumpeninteligenci, a tak to raději neudělám.

J. Ševčík 26.2.2018 1:11

Pane Jakle odpovidate jen tak, jak vam je povoleno

Ve vasem rozhovoru nikde nectu ze za celou saskarnou stoji hlavne Zeman. Ten dela rozbroje a toho jste preci slovy podpory vaseho vudce Klause pomohli zvolit

F. Vízek 26.2.2018 0:55

Mistr dodatečného JASNA...

Souhlasit mohu s poslední odpovědí týkající se Ukrajiny, Ruska, EU. Tam závěry autora sedí přesně.

Škoda, že si v hodnocení vývoje nevybavil jméno jednoho významného politika a ekonoma Václava Klause. Byl postupně ministrem financí, předsedou vlády, předsedou Poslanecké sněmovny PČR i prezidentem republiky.

Škoda, že si nevybavil, jak VK všechno vždycky přesně věděl,

ale nám občanům to pokaždé sdělil jaksi v "postčase".