23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Šnek 24.8.2007 14:20

Re: Re: docela pekne....

I když jsme tu všichni grafomani, tak co vlastně chtěl ten IL říct?

K tomu krásnej kreslenej fór. Na obrázku Castro, vedle dvě gorily, v pozadí leží někdo zmlácenej. Povídá Castro: "Copanieros (nebo tak nějak) nemohli by jste z něj vymlátit, co jsem to chtěl vlastně říct?"

I.L. 24.8.2007 9:21

budou se mu smat

Ano, v jednom ma V.K. pravdu, kdyz pise: "Je směšná a nedůstojná a je nepochybné, že se nám za pár let či desetiletí budou lidé smát". A ma pavdu, za par let se mu vsichni budeme smat - jaky to byl bezvyznamny sasula ;-D

Franta Sadlo 24.8.2007 10:59

Re: budou se mu smat

Tak se nam predstav, velikane

milkom 24.8.2007 12:01

Re: Re: budou se mu smat

Iljič Lenin? Io Leinen? - jen tipuji. ;-)

I.L. (byvaly) 24.8.2007 13:06

Re: Re: Re: budou se mu smat

Pod nickem "I.L." v diskusich poslednich dnu vystupuje, viz I.P. adresy

vetsinou jeden - psychicky ne zrovna vyrovnany - clen ceske klimatologicke obce. Puvodni nick I.L. patri me, moje domaci I.P. je 88.100.219.xx (a stydim se priznat, ze pracovni I.P. moje i meho "dvojnika" zacinaji stejnym trojcislim). Jsou to inicialy prapradeda Izaka Laengsfelda. Kterezto jmeno je tusim v soucasne CR volne, asi by se naslo v USA (a rodinne myty rikaji, ze jeden vzdaleny pribuzny sedel v letadle nad Hirosimou :-P )

Mejla 24.8.2007 9:16

Článek není až tak hloupý, až na ty národnosti. Evropa byla vytvořena spíše monarchiemi slučujícími různé národy.

Nacionální excesy přišly především se vznikem republik. Ve vyspělých zemích dnes už nikdo příliš nerozlišuje národnost, snad jen kromě přiblblíků na fotbale.

Papouch 24.8.2007 14:58

Re: Článek není až tak hloupý, až na ty národnosti. Evropa byla vytvořena spíše monarchiemi slučujícími různé národy.

oficialne se nerozlisuje (ono se to ani nesmi), prakticky ano - lidi jsou kreativni a cestu si najdou

amiZ .M 24.8.2007 8:15

Jasně Profesore,

je na čase, aby Yakl oběhl pár parkovišť s pravítkem a změřil velikosti státních poznávacích značek a Vy o tom sestavíte tabulku a graf a napište knihu včetně pár statementů o tom, co jste neřekl aby bylo alespoň v ODS jasné, jak je to s tou suverenitou. (mají v tom totiž zmatek)

Jaký génius jste Vy, je známo nejpozději od Vašich postulátů o špinavých ponězích, ale že takovýto servilní hnůj předvede RFE přecijenom překvapí. To tam nemají žádného skutečného novináře, který  ví, jak se dělá rozhovor s ješitným problematickým rádobyakademikem?

J.G. Pašek 24.8.2007 8:45

Pane Zima, kromě sebe, koho asi v té slavné EU obdivujete?

?

amiZ .M 24.8.2007 9:06

Pane Pašek,

tak teď už i Vy mluvíte s cesty?, co se stalo? Ale když už Vás mám na drátě, čtu teď Tyler Drumheller: On the Brink, a vypadá to, že kLaus není zase takový unikát, jak by si člověk mohl podle jeho hovadin na první pohled myslet. Jsou sice sofistikovanější, ale účinkem stejní.Na Vašem místě bych moc nediskutoval na internetu ale vykopal na zahrádce díru pro bunkr.

Luděk 24.8.2007 7:56

Kllaus,ODS a EU

Pokud by Evropu a EU ovládli lidé jako VK,měli bychom zaděláno na další válku .Ve spojení s lidmi jako jsou Kaczynští ,Mečiar,Slota, La Pen  a podobní nacionalisté by se jim to podařilo během 5 - 10 let.Evropa bude čelit do budoucna stále většímu nebezpečí ze strany světového terorismu a extremistických režimů.Musí být proto integrovaná,ekonomicky silná  a schopná čelit všem podobným nebezpečím.VK je smutnou postavou dnešní evropské politiky a vážně ho berou jen někteří podobní zoufalci  jako výše jmenovaní politici a pak samozřejmě naše špičky ODS.Přece se jim na jejich čachry a špinavosti nebudou dívat nějací byrokrati z Bruselu.

eTony 24.8.2007 8:09

Re: Kllaus,ODS a EU

No, tohle už je o něco lepší, a také hloupější. Klaus společně s diktátorskými typy ?? Vy vůbec nevíte, "která bije " .......

I.L. 24.8.2007 9:23

Re: Re: Kllaus,ODS a EU

Tebe by meli bit, ale do hlavy ;-D

ctenar 24.8.2007 8:34

Re: Kllaus,ODS a EU

zato az bude Evropa plne "socialni", bude vsude mir... a kdyz ne, tak za nej budeme, spolecne se soudruhem Putinem, bojovat.

I.L. 24.8.2007 9:27

Re: Kllaus,ODS a EU

Naprosto s vami souhlasim R^ - dobre napsane. Jen bych si dovolil poopravit vas v tom, ze Venca K. je postavou evropske politiky - tak vysoko prece jen nedorostl. Rekl bych, ze je to mistni cesky stryc, ktereho maji v Evrope za lokalniho saska.

Ted ho zvou do OSN, aby se na jeho (nas) ukor pobavili pred zahajenim konference o globalnim oteplenim. Doufam, ze se mu pekne zasmeji a bude veselo ;-D

Vladan 24.8.2007 9:28

Re: Kllaus,ODS a EU

Bože, to je ale blábol!

Kolombo 24.8.2007 10:25

Re: Kllaus,ODS a EU

Integrovaná Evropa pod vedením Zapaterů, Prodiů a Jo Leinenů nám bude při obraně platná jako kanárkovi golfky. Naopak,  jejím "obranným programem" bude leda tak nekonečné ustupování, placení reparací za kolonialismus, otrokářství, křesťanství, křížové výpravy, kulturní imperialismus, ponížení domorodé ženy horko i zimu  nejlépe těm, kteří otrokářství a lupičským výpadům proti sousedům holdují dodnes. I ČR v rámci takové "nové ušlechtilé a jednotné Evropy" jistě ráda přijme nějaký ten miliónek muslimů coby solidární kompenzaci francouzské koloniální minulosti. Když jsou blbí Francouzi a Taliáni, jejich problém. Já vám na sebemrskačství kašlu. Muslimové, černoši a bůhvíkdo ještě nejsou sice jako lidi o nic horší, ale ani o nic lepší než my. To, že prohráli, svědčí jen o jejich nižší společenské výkonnosti. I oni chtěli vyhrát. Není se za co omlouvat.

Sch.glosátor 24.8.2007 11:33

Re: Re: Kllaus,ODS a EU

R^

VLADIMÍR 24.8.2007 10:32

Re: Kllaus,ODS a EU

SouhlasR^

amiZ .M 24.8.2007 7:32

Jasně Profesore,

je na čase, aby Yakl oběhl pár parkovišť s pravítkem a změřil velikosti státních poznávacích značek a Vy o tom sestavíte tabulku a graf a napište knihu včetně pár statementů o tom, co jste neřekl aby bylo alespoň v ODS jasné, jak je to s tou suverenitou. (mají v tom totiž zmatek)

Jaký génius jste Vy, je známo nejpozději od Vašich postulátů o špinavých ponězích, ale že takovýto servilní hnůj předvede RFE přecijenom překvapí. To tam nemají žádného skutečného novináře, který  ví, jak se dělá rozhovor s ješitným problematickým rádobyakademikem?

eTony 24.8.2007 7:36

Re: Jasně Profesore,

Zima, kde jste chrápal ? Takhle pozdě k tučnému soustu ......... a naučte se, krom čtení, také chápat smysl napsaného, značko ......

eTony 24.8.2007 7:31

ano,

pane prezidente. No, už se to začíná pomalu rozjíždět, ale chce to trochu víc šťávy, antiklausovci, koukejte zabrat .......... za tohle máte být placeni ???

třetí 24.8.2007 7:25

VK

Mě prostě komunismus jako fenomén nesmírně trápí, zajímá, prožíval jsem ho drtivou většinu svého života, mám pocit, že o něm něco vím. Ano, VK by si měl především srovnat v hlavě to, co žili jeho rodiče, členové KSČ. Jinak by asi nestudoval prestižní zahraniční obchod se zahraničními stážemi. Jestlipak se s minulostí vyrovnal tak, že své rodiče zavrhl ? To bych moc rád věděl. Stejně tak bych rád věděl, jak se vyrovnal se svou vlastní historií kupónové privatizace, která vedla k bilionovým podvodům.

vi 24.8.2007 7:04

Závistivý hradní ubožák, jinak to nelze vyjádřit.

Co jsem se v životě naučil, je fakt, že nic se neudělá samo. Nádobí se samo neumyje i kdybych čekal tisíc let. Takže i za koncem režimu, jsou konkrétní i když různě velké činy konkrétních jedinců. Pouze činy absolventa elitní vysoké školy STB ( Zahraniční obchod) V. Klause tam chybí. A to těm kteří za něco bojovali nikdy ale opravdu nikdy neodpustí.

Fleischer 24.8.2007 6:54

ROZHOVOR: Prezident Klaus pro RFE

Půl století pokračující integrace v žádném případě nevedlo k oslabení významu národních státůnebo jejich regionů. Ani Lucembursko, ani Francie se například v posledních 50 letech nerozlynuly v "bezduchém evropském jednotném státu", a nepřihodí se to v příštích 50 letech ani České republice. Chápu Unii jako útvar, který musí být dále rozvíjen a přizpůsoben měnícím se výzvám, nesmí však být zásadně zpochybňován, jestliže nechceme riskovat, aby démon nacionalismu opět zvedl hlavu. A abychom provedli tato dnes potřebná přizpůsobení, byla ústavní smlouva během dvou a půl roku projednána na veřejných zasedáních se zapojením národních parlamentů a Evropského parlamentu a - od samého počátku - nových členských států, mezi nimi i České republiky. To řekla německá spolková kancléřka pí. Merkel. Já dodávám, že náš supermalý stát a národ by si měl vážit členství v EU a přispívat k další integraci EU. Je to naším národním zájmem s ohledem na naši prosperitu v dnešním globalizovaném světě a s ohledem na naši budoucí bezpečnost. Historie nás učí, že nacionalismus je nebezpečný.

Xaver 82.117 24.8.2007 9:05

Re: ROZHOVOR: Prezident Klaus pro RFE

R^!!

VLADIMÍR 24.8.2007 6:47

Když prezident

nemá smyslu plnou pracovní náplň a významní politici se mu s omluvou radši vyhnou, tak potom se věnuje věcem, co s funkcí prezidenta nemají nic společného. Možná, by bylo dobré požadat Václava Havla jako poradce.

mirek 24.8.2007 6:37

Ma pravdu

Nejsem asi žádný příznivec VK, nicméně má pravdu a jediné co se mi líbí, je že ji hlásá. Uvědomte si, že dneska kvůli zasraným ekologickým daním (a co je jiného spotřební daň) platíme každý např. z jednoho litru benzínu 10+-KČ. O to může být levnější rohlík, o to se může dát více na výzkum levnějšího ježdění atd. Každej z nás dnes platí šílené částky státu (spočítej si den daňové svobody, ale nezapomeň na další daně jako DPH, spotřební, dědická, z nemovitosti.....). Nejvíce mě na tom vždy rozesměje fakt, že to všechno platí z největší části ti, kteří po tom nejvíce volají (prostě dělňasové - nic proti nim). Prostě nemaj úniku a platit musí. To je na tom všem ten nejlepší vtip.

Andela 24.8.2007 15:16

Re: Ma pravdu

No ono je to tak mineno, ze by tech +-10 melo na ten vyzkum jit. Kam jdou ve skutecnosti, to se ptejte vasich politiku. Ovsem vy byste je na to nedal, leda za ty rohliky.

eTony 24.8.2007 6:21

ano,

pane prezidente. To se sem dnes slezou známí netoví šiřitelé bludů, zatím jsem si všiml ničitele hudebních nástrojů, ale že jich bude..............