28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Piráti, experti na injekce

Jak je v naší době obvyklé, vše se naprosto zpolitizovalo. Domnívám se, že i kdyby se jednoznačně prokázalo, že Sputnik V je kvalitnější, bezpečnější a s nižšími vedlejšími účinky než ostatní vakcíny, udělá se vše pro to, aby ho EU neschválila.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 12.2.2021 7:33

Dobry ve srovnani se Zemanem? No, to nejspis kazdy, ale u Kellera si ani tim nejsem jist;-D;-D;-D

F. Kusák 12.2.2021 11:59

Víte, Zeman si nevidí do úst, to mu také vyčítám. Ale udělal i mnoho docela dobrých věcí, namátkou: nebýt Zemana a jednání v Melku, tak by Temelín skončil ve šrotu a pálili bychom u nás mnohem víc ruský plyn a české uhlí. Nebo že rozpad bankovního systému, kterou má na svědomí "pravičák" Klaus, zachránil "socialista" Zeman atd.

P. Milan 12.2.2021 10:06

Pro vás jo. Jinak, pane bože nedopust!

T. Vodvářka 12.2.2021 5:10

Líbí se mi, jak Jan Keller nenechává na nikom suchou nitku. Kritik, který se již v 18 letech /tedy nejspíš již na gymnasiu !!/ stal členem KSČ (pro neznalé - to bylo zcela výjimečné a pan Keller musel být opravdu velmi, velmi aktivní, když už měl za sebou zvyklé dvouleté přípravné období). Tentýž člověk pak tupí EU, aby se sám stal členem Evropského parlamentu.

Židé podobnému životnímu postoji říkají chucpe. Nazval bych to jinak, ale nechci přijít o možnost diskuse.

J. Krásenský 12.2.2021 6:37

Když si tak pročítám Váš příspěvek, nechápu proč mu co vyčítáte?

T. Vodvářka 12.2.2021 7:37

Pane Krásenský, zkusím Vám to vysvětlit. Zde nám své postoje - a to velmi rázně vůči všem - sděluje člověk, který již od svého útlého mládí musel být - jak to říci - velmi uvědomělý stran svého života. Nevím, kolik je Vám let, ale pokud byl někdo v roce 1973 ve svých 18 letech věku již členem ( a nikoli kandidátem ) KSČ, musela to být docela pěkná morální kreatura. Což se posléze potvrdilo, když tento jedinec v roce 1989 opustil zdechlinu KSČ a začal v ČSSD, aby posléze úspěšně kandidoval do Evropského parlamentu, odkud na něj dští síru ve všech svých projevech. Nemohu soudit tvorbu pana Kellera, jeho spisy neznám. Ale stran jeho CV jsem přesvědčen, že jeho etická výbava stojí za použitý toaletní papír. Co je na tom k nepochopení?

J. Krásenský 12.2.2021 8:06

Děkuji za obsáhlou odpověď. Také vysvětlím svá slova. Váš příspěvek je hezkou ukázkou kádrování, tedy metody vlastní všem marxistum. Místo polemiky s obsahem rozhovoru útočíte na minulost dotazovaného, jde o postup ad hominem. Srovnání odpovědí v rozhovoru s Vaší reakci dopadá pro Vás nepříznivě.

T. Vodvářka 12.2.2021 8:39

Pane Krásenský, díky za Vaši odpověď a pokusím se cosi zformulovat. Pan Keller byl po nějakou dobu členem Evropského parlamentu, tedy voleným zástupcem. V tomto ohledu je jeho veřejná kritika oprávněná, můžete to nazvat, jak chcete. Pakliže pan Keller bude publikovat své sociologické stati mimo politickou sféru, pak by Vaše označení kádrování mělo své opodstatnění a můj veřejný postoj vůči němu opravdu nefér. To, co jsem napsal, se týká všech, co jsou činní v politice (tedy jinak, pokud nechci, aby se o mně psalo, do politiky nejdu). K druhému - zmíněný rozhovor pana Kellera je prakticky celý zaměřen proti EU, pomíjím ironii vůči Pirátům. Tedy organizaci, v niž působil celkem 6 let. Připomíná mi to trochu některé komunisty, kteří si v době, kdy byli u moci, omlouvali své členství tím, "že tam přeci musí být někdo slušný". Když zjistil - dle svých slov, že je to opravdu nereformovatelný kolos, mohl kdykoli abdikovat, což neučinil.

Takže, platí jedno staré české přísloví, "jsi-li "pos..n, nevyskakuj". Kteréžto pan Keller asi nezná.

Ode mne vše, co jsem chtěl říci. Přeji hezký den.

V. Bok 12.2.2021 12:47

Marxisti už téměř vymřeli. Ale vstanou novi bojovníci, ze pane Vodvářka...

J. Jurax 12.2.2021 20:14

No, ono se to dá říct taky tak, že po dlouhodobém europoslancování je páně Kellerova skepse vůči EU pochopitelná, ne-li zákonitá.

Š. La 12.2.2021 16:26

R^R^

H. Lukešová 12.2.2021 8:23

Vážený pane Vodvářko, Europarlament není třeba špinit, ten už je špinavý, že nelze být špinavější. Na půdě Europarlamentu řečnili mnozí palestinští teroristé, vrazi, kteří mají ruce potřísněné krví Izraelců.

Např. Khaled Barakat palestinský terorista z Lidové fronty pro osvobození Palestiny (LFOP), Barakat je rovněž aktivistou z BDS, mající za cíl znevážit, diskriminovat a nakonec zničit Stát Izrael, rovněž je členem palestinské nevládní organizace Samidoun, která hájí práva „palestinských vězňů“ a vyzývá k jejich propouštění.

LFOP je zodpovědná za řadu teroristických útoků, např. za masakr v jeruzalémské synagoze roku 2014, během kterého byli zavražděni čtyři rabíni a policista, a za spoustu dalších. Nejproslulejší byly teroristické atentáty během druhé intifády z roku 2003 ve městě Petah Tikva, kde zahynuli čtyři Izraelci , dále pak útok na centrální trh v Tel Avivu roku 2004, který si vyžádal životy dalších tří Izraelců. LFOP se podílela na únosech letadel, při nichž byli zabíjeni cestující i členové posádky.

Dalším z palestinských teroristů, který vystoupil na půdě EP byl Mohammed Khatib, evropský koordinátor Samidounu. Zpráva „Teroristé v oblecích“, kterou vydalo izraelské ministerstvo pro strategické záležitosti, odhalila úzké vazby mezi členy BDS a teroristickými skupinami Hamas a LFOP.

Barakat a Khatib nejsou jediní palestinští teroristé, kteří v průběhu zasedání EP vystoupili, svůj projev zde měla i Leila Khaled, která je zodpovědná za řadu únosů letadel. Své chvíle slávy si v EP užil i palestinský prezident Mahmúd Abbás, který během své ohnivé tirády obviňoval Židy v Judeji a Samaří z toho, že otrávili Palestincům studně.

H. Lukešová 12.2.2021 8:25

Již dříve zveřejněná zpráva „Teroristé v oblecích“ odhalila více než sto vazeb mezi členy teroristických organizací a bojkotéry z hnutí BDS. Barakat nese také zodpovědnost za nábor nových rekrutů, převádění peněžních prostředků z teroristických aktivit z Libanonu do Belgie, za výcvik nových členů LFOP, kteří byli vycvičeni s pomocí teroristické organizace Hizballáh napojené na Írán.

Atd. EP spíše než demokratický parlament připomíná nacistické sjezdy a nacisté měli k islamistům vždy velmi blízko.

T. Vodvářka 12.2.2021 8:53

Milá paní Lukešová, my se v drtivé většině ve všem shodujeme. Můj příspěvek se netýkal Evropského parlamentu jako meritu, ale postoje pana Jana Kellera vůči němu. To jen na vysvětlenou.

H. Lukešová 12.2.2021 9:21

Děkuji.

I. Pávek 12.2.2021 7:05

Zato ty tvoje židovskodicidentské kydy tady jsou výživné. Ale k článku. Kulturně položené otázky a odpovědi profesora s nadhledem. Souhlasím.

J. Urban 12.2.2021 7:31

Ty mas ale namrdano v repe, hnedacku.

Š. La 12.2.2021 16:27

R^R^R^

J. Černý 12.2.2021 11:51

Pithart se stal v 18letech členem KSČ, rektor Zima se stal v 18 letech členem KSČ, Telička člen KSČ,obsolvent moskevskeho NKIMO a kádrová rezerva ÚV KSČ na ministra zahraničí., Rychetský člen KSČ od 23 let, Nagyová členka KSČ, Nečas vedouci Brigády socialistické práce Československo - sovětského přátelství v Tesle Rožnov, generál Petr Pavel člen KSČ od 23let.....

A co vy Vodvářko ?Vy už jste byl agentem CIA od 18 let ? ;-D;-D;-D

T. Kohout 12.2.2021 3:17

Tak tento web je propagátorem myšlenky, že současné Rusko neumí vyrobit ani "budík". Když se tohle vtlouká do hlavy davům obden, tak to jistě zanechá nějakou stopu. Když neumí ani ten budík, jak by mohl vakcínu. Jak prosté...

P. Velenka 12.2.2021 2:21

Podobné rozhovory jsou k ničemu. Unavený profesor se z každé odpovědi na otázku pokouší udělat ironický vtip a většinou to nevyjde. Je to jen sebeprezentace.

V. Holoubek 12.2.2021 1:28

Keller: "Mám výhodu, že už jsem starý, unavený a v penzi. Vím, že mnozí tuto výhodu nemají, ale snažím se jim nezávidět"

Pane Kellere, je vám čerstvě 66 let, tedy starý nejste. Do května 2019 jste byl europoslancem, předtím sociologem, to nejsou profese, které by člověka kdoví jak unavily.

A v penzi také nejste, jen nemáte žádné zaměstnání, jinak byste přišel o zlatý padák ve výši 7,000 euro měsíčně, který budete pobírat ještě 4 měsíce.

Předpokládám, že poté zázračně ožijete a získáte dobře placené místo u některého z těch miliardářů, o kterých vždycky tak hezky mluvíte.

A až budete opět závidět těm, kteří nemají takové výhody jako vy, vzpomeňte si přitom na mého dědu - tomu vaši rodní soudruzi zabavili lékárnu, a protože neměl odpracované roky (starost o vlastní lékárnu se za práci nepovažovala), na důchod neměl nárok.

Umřel v 72 letech, cestou do práce, ve stejném roce, kdy vy jste vstupoval do KSČ. Ne, vám takový osud nehrozí, vy se o sebe postaráte za každého režimu.

D. Zítko 12.2.2021 7:25

Přesně tak, ale stud tito lidé vůbec neznají !!

J. Urban 12.2.2021 7:36

Ta sedla! Tihle bolsevicti zlocinci by potrebovali tohle dostavat jak medicinu nejmin 3x denne. No jo, ale kdyz je nekdo mrzak, vetsinou mu acylpyrin nepomuze..:-/

S. Landa 12.2.2021 0:04

Pořád stejný duševní mrzák.

J. Kavalír 12.2.2021 6:58

Tak to vás lituju.

D. Zwyrtková 12.2.2021 8:47

Ale zdravý rozum má.

A já s ním plně souhlasím.