18.6.2024 | Svátek má Milan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pavell 3.9.2008 8:29

Re: to je blazen ten dolezal

Ale jistě, propagandisto. A vůdce Paroubek je záchrana národa, co? Dej si odchod a běž potit ty své marketingové chlísty do Lidového domu, ubožáku.

Uhuhu 3.9.2008 8:28

Nebezpečný není ani tak Paroubek,

 ale lidé jako Vy, podléhající mediální masáži a sršící nenávistí !

Pavell 3.9.2008 8:28

Re: Tabery - jeden z hlavních mediálních manipulátorů

Panebože, tohle je ale pitomost! Jaké manipulování čtenáři? Tabery je jeden z mála opravdu názorově nezávislých a čtenářům dává vždy na výběr.

A proč by měl hrát divadlo, to už nechámpu vůbec. To se musí vnuk slavného herce nutně živit divadlem? Neplácejte kraviny, anonyme!

promirul 3.9.2008 8:28

pan Doležal

Téměř nikdy jsem s vámi nesouhlasil,ale dnes bych se pod to podepsal.Čím to je ?

Gregory 3.9.2008 8:26

Re: to je blazen ten dolezal

Vida , vida co se to sem připlazilo z i dnes . Tak hezky zpátky na stranickou schůzi KSČ .

Gregory 3.9.2008 8:24

Re: Příživníci jsou podělaní

Socani rozdávali ještě o hodně víc . A hlavně si na to rozdávání půjčovali . ODS mně alespoň nechává na pokoji . Já po státu nic nechci ,a taky mu nechci dávat víc než je nezbytně nutné . Paroubek a jeho nohsledi se svým sociálním státem a přerozdělováním ať táhnou na Kubu .

liberal shark 3.9.2008 8:23

Paroubkova ČSSD

Z ČSSD se stala partaj stalinského typu, přesně podle pravidel Kominterny. Klement Gottwald by z ní měl radost. není divu, že je KSČm tak potichu, Paroubek obstará všechen třídní boj a znovuzavedení levého fašismu za ni.

liberal shark 3.9.2008 8:21

Re: ODS-marast a špína na politické scéně

Nemyslím, že by byla ODS horší než ČSSD a ostatní partaje. Všechno jsou to klientelistické mafie, založené za účelem rozkrádáním státního majetku. Současná vláda se alespoň trochu snaží řešit některé problémy státu.

madqwert 3.9.2008 8:04

to je blazen ten dolezal

;-D

ladislav 3.9.2008 7:55

Příživníci jsou podělaní

Všichni,co jsou přisáti k státu, jehož peníze rozdává Topolánek (samozřejmě za všimné 20 % zpět ) jsou podělaní z voleb, které by je o tento tunel mohly připravit. A tak řvou hrůzou - Paroubek je monstrum, škodí už jenom tím ,že dýchá, atd. Tomu říkám demokratické prostředí a věcná argumentace. Chováte se blbečkové hůř než ti bolševici, co nás tu dusili 40 let. Koneckonců zkušenost praví - největší šmejdi z minulého režimu jsou dnes nejmodřejší, to dá rozum, nééééé?

AGO 3.9.2008 7:41

Re: trochu víc skromnosti!

Paroubek je nebezpečný svou přizpůsobivostí a touhou po moci.Je to hrabivý větrný kohout Kamil.

abc 3.9.2008 7:34

Tabery - jeden z hlavních mediálních manipulátorů

Měl zůstat u herectví - rodinné tradice ho k tomu předurčovaly. Zřejmě než hrát divadlo ho více baví manipulovat čtenáři jako s loutkami.

xyz 3.9.2008 7:32

Doležal je ten pravý "komentátor" událostí

Klausofob a germanofil. Pěkná kombinace. Navíc uražená ješitnost.

majkkl 3.9.2008 6:59

Ano, mam rad clanky p.Dolezala,

jsou velmi dobre napsane, casto jdou velmi presne k podstate problemu, nesetri nikoho. Vim, ze lezi spouste lidi v zaludku, ale to uz je osud vybornych politickych komentatoru...

Halda 3.9.2008 6:51

ODS-marast a špína na politické scéně

(Y)Samozřejmě Paroubek je nebezpečný - ale té modré svoloči, která rozkládá fumgování státu a nastolila korupční a zlodějské prostředí v NAŠEM státu. Pan doležal by si měl jít vyprat své modré trenky a nerozdávat ta svá moudra.

Ašek 3.9.2008 6:50

Re: trochu víc skromnosti!

Pravě Paroubek s Rathem prohrajou ČSSD všechno duležité pro náš stat a tak to má byt soudruhu.Lide poznají chameleony.Mam vyhrady ke každé vladě na světě,ale drvoštěpoj to docela jde.Jsem s Topolankem spokojen protože mě neotravuje.;-)

Gregory 3.9.2008 6:19

Re: trochu víc skromnosti!

S tím , že Paroubek hladce vyhraje volby bych si nebyl tak jistý . Pro ČSSD je je největší nevýhoda , že v jejím čele stojí právě Paroubek , který je pro mnoho voličů nepřijatelný . A existence jako Rath , Jandák , Škromach . No škoda slov . Úroveň vlády  hodnotím podle toho jaké nastavuje podmínky obecně , Ať už vnitrostátně nebo mezinárodně . A vůbec mně nezajímají drobnosti jako to, kolik se bude platit u doktora , regulace nájmů nebo kolik stojí rohlík . To jsou detaily , které nehrají roli . Ale případné Paroubkovo vítěztví by znamenalo plíživý návrat k socialismu a jeho praktikám , a to je pro mně naprosto nepřijatelné .

Josef 3.9.2008 5:31

Eric Tabarly !

Dekujem za clanek, Eriku! Prectu si to poradne az zitra. Koupil jste si uz tu bundu znacky Eric Tabarly? Ta moje, je ten model Sextant.  Jsem s ni moc spokojen !!

billis 3.9.2008 3:46

Milujeme vzdálené velmoci a na sousedy kašlem.

Fajn, tak co takhle polaky? A ze razantne zmenili nazor na raketovou zakladnu ? - No, co takhle popremyslet  nad moznosti, ze maji pravdu ? A o tech vzdalenych velmocech ; nemyslim si Rusko byla zrovna vdalena velmoc, a ani dnes neni...;-) 

observateur 3.9.2008 1:28

trochu víc skromnosti!

Článek překypuje nedoloženými tvrzeními a scestnými úvahami. Paroubek hladce vyhraje příští volby, a to  mimo jiné, poněvadž se voličům připomene, jak ho o vítězství připravili v r.2006 intrikáni v čele s Kubicem.

Vůbec nevím, proč by měl být Paroubek nebezpečnější než Langer nebo Julínek. Ti se totiž nestarají o lidi, nýbrž jen o podnikatele a jejich blaho.

A rovně a jasně k radaru: pokud to bude základna NATO, jsem pro ni. Ale hledání vyjímečného, nadevropského vztahu k USA odsuzuju. Mimochodem. to je jak kdyby ožil Eduard Beneš. Milujeme vzdálené velmoci a na sousedy kašlem. Francii jsme milovali a pak jsme se tulili k ruskému dubisku. Následky jsme si připočetli, ale vesele benešujem dál až na věky věků

Vasekpasek 3.9.2008 0:55

Respekt!

K oběma!