17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

ROZHOVOR: O volbě prezidenta i o Sobotkově vládě

Určitě, není na tom co měnit. Vidím svou roli někde jinde než v pokusu vstoupit podruhé do téže řeky. A ona už to ani není tatáž řeka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Susnar 19.2.2017 10:33

Re: Opět skvěle,

Pane J. Vlček jak to ze se jeste zadny clovek ktery muze konkurovat Zemanovi nenasel? a co vy vy byste se tam hodil akorat ze mate vadu v reci koktate jinak hlupak jako Zeman jste uplne stejny

R. Morava 18.2.2017 16:06

Re: Opět skvěle,

Já samozřejmě uznávám a vážím si lidí Akademie věd. Pana Drahoše moc neznám. Na výsoké škole jsem potkal hodně pedagogů, kterých si jako odborníků vážím, jako pedagogů méně a přesto bych jim nedal řídit ani Trabanta a o tom jak hlídali své vnuky se vypráví veselé příhody. Jeden z mých nejschopnějších kolegů v práci je na tolik zvyklý věřit technickým údajům, že věří i skoro všemu co se píše v novinách, že u nás nemáme žádné migranty a nemusíme se tak bát a že všechno co je mimo mainstream politiku je fašismus. Dobří manageři pak někdy nejsou ti nejlepší odborníci, ale ti co dovedou komunikovat s lidmi. Znám případy od přátel z lékařské fakulty kde byli učitelé jak malé děti, vztahovační...Přesto by možná profesoři udělali víc práce než naši zkorumpovaní hloupí politici.

Třeba Klaus ani Zeman ale hloupí nejsou! A hlavně politik musí umět získat davy a motivovat je a mít odvahu dělat rozhodnutí. Za starých časů vznikala šlechta spíš z odvážných bojovníků než z nejchytřejších lidí. Z mých vysokoškolských učitelů by takový byl možná jeden. Ale abych Vám udělal radost začnu profesora Drahoše sledovat.

F. Houžňák 18.2.2017 18:12

Pana Drahoše znám osobně, tedy už je to přes

20 let, co jsem s ním naposled mluvil, a je to solidní, realistický, přemýšlivý člověk, teď nepochybně i se zkušenostmi z řízení velkých institucí. Můžu vřele doporučit.

P. Vaňura 18.2.2017 19:50

Nevím, vědci, které znám se o něm moc pozitivně nevyjadřují!