8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

ROZHOVOR: O co jde demonstrantům (2)

Písničkář Tomáš Klus je politicky aktivistický písničkář, neb se to dneska nosí. On zpívá vždy to, co očekávají „pokrokoví lidé“. Jeho největší „politický“ hit „Za co, Pane Bože, za co, trestáš tento prostý lid?“ považuji za předem promyšlenou podbízivou odrhovačku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vlček 7.6.2019 9:42

Re: Tento hnojomet

Jděte se poránu vyzvracet u vás na hnůj, a neotravujte. Jste odporná a trapná.

J. Vlček 7.6.2019 9:39

Pane Vlku,...

...naprosto s vámi souhlasím. Vidím to stejně jako vy.

Z angažovaných herců a zpěváků, jako je Isová, Klůs a ti další, se mi zvedá žaludek. Navzdory všem těmto apoštolům "pravdy", budu vždy upřednostňovat výsledky voleb, než naslouchat všemožným eurohujerům, všem těm pseudo ochráncům demokracie, kteří naopak dělají vše pro její potlačení. De facto slouží jen jako užiteční idioti a eunuši EU.

Evidentně chtějí docílit návratu vlády těch, kterých už většina lidí měla po krk, a proto je ve volbách poslali k čertu. Proto také těmto ublíženým všechno to řvaní na náměstích zní jako rájská hudba.

S. Netzer 7.6.2019 9:21

Tento hnojomet

starého komouše Vlka si v ničem nezadá s projevem Milouše Jakeše na aktivu funkcionářů KSČ Západočeského kraje v Červeném Hrádku.

Hnus.

J. Holíček 7.6.2019 8:54

Re: věčné téma - Re:

Mirek to vždycky rád oživí. Dokud žif bude.

K. Janyška 7.6.2019 8:51

O likvidaci Babiše. S tím souhlasím.

Ale bacha na ně. Vede je magor z jakési občanské společnosti, tedy fašismu nátlakových skupin, a pro mne euzločinec... Dzp.

P. Svoboda 7.6.2019 8:47

Re: ...

Souhlas

J. Malá 7.6.2019 8:36

...

Není co dodat.

R. Langer 7.6.2019 8:04

Re: věčné téma - Re:

Ne, ten problém nijak nevyprchal, pořád existuje. A strkat před ním hlavu do písku ho nijak nevyřeší... :-P

K. Nový 7.6.2019 8:04

Dobrý článek

Autor má pravdu.

EU to zkouší na ČR, tak jak to zkoušela na Maďarsko a Polsko.

Koordinovaná akce EU, neziskovek a neschopné opozice.

J. Karlík 7.6.2019 7:56

???

Moje zkušenost - při cestě do Egypta s Čedokem v 70 letech jsem musel mít, ač nestraník, razítko od naší dílenské organizace KSČ, dále razítko organizace ROH, dále podstoupit školení na personálním oddělení ředitelství Hutí, kde nám bylo řečeno, že při styku s domácími se máme vyjadřovat v duchu našich sdělovacích prostředků a abychom si dávali pozor, neboť "my máme své lidi všude".

J. Vocilka 7.6.2019 7:55

Protoze věrný křesťane, hledaj pravdy, slyš pravdu, drž pravdu, braň pravdy až do smrti ....

Ale kterou ?

T. Kohout 7.6.2019 7:50

věčné téma - Re:

Budou "bývalí bolševici a estébáci" trvalým tématem, třeba i za 50 nebo 100 let? Nyní to máme cca 30 let "po" a pro řadu lidí je to pořád živobytím, argumentem. 30 let téměř každoročních nějakých svobodných voleb.

Bývala tématem pobělohorská, tedy nečeská šlechta, Habsburkové, jak dlouho to trvalo, než ten problém vyčichl? Nebo nevyčichl?

J. Novák 7.6.2019 7:41

Skvělý článek. Díky.

T. Kohout 7.6.2019 7:37

dvě "zla"

Mezi dvěma "zly", tj Andrejem a davem, vidím jako větší zlo ten dav.

Smutné. Jak ti lidé, co se shluknou do davu si myslí, že dělají něco dobrého, když je jich tolik a reagují bezmyšlenkovitě na různá prohlášení. V davu se zhmotňuje to nejhorší, co v člověku (lidu) je.

V. Němec 7.6.2019 7:30

Ach, ach, ach.

Soudruhů bylo prý milion pět set tisíc. S nimi sympatizovali rodinní příslušníci. Ale to nebyli ti kovaní. To byli ti, co chtěli mít dobré zaměstnání, bezproblémový život a výhody.

Když tu někdo píše:Bývalý komouš a stbácký gauner je to politování hodná zkratka. Měl by se ohlédnout kolem sebe kolik jich do dnes kolem sebe má.

J. Lukavsky 7.6.2019 7:27

Jugoslávie?

"rozbití Jugoslávie, na kterém jsme se hanebně podíleli i my" mám tomu rozumět tak, že národy Jugoslávie toužily po dalším společném státě a zlotřilá Evropa spolu s USA a jejich přisluhovači to násilně rozbili? Já v Jugoslávii nebyl, oni spíš jezdili k nám a byli to povětšinou fajn společníci. Nicméně kamarád který tam byl (ještě za Tita) říkal, že když se baví mezi sebou o jiné národnosti tak jako o škodné kterou je potřeba postřílet. Čili Jugoslávie byla sud prachu který Tito držel pohromadě jen mocí a násilím. Když ta moc padla tak se začali oni sami mezi sebou rvát jako psi. Takže problém byly vztahy uvnitř Jugoslávie. Náš rozchod se Slovenskem mohl dopadnout stejně tak, ono stačí málo. A Československo také rozbily "peněžní žoky z Vólstrýtu a jejich přisluhovači" jak říkával náš major Kolozub na PŠM?

R. Tichý 7.6.2019 6:59

Obratte se na Pitharta a pri seanci na Havla. Havel, jako ikona vseho dobra, mohl bolseviky nechat znicit. Nestalo se a tak je tu mame.

Naivita a hloupost PaL nas dostala do situace, ze cele zemi, az na nekolik vyjimek, vladnou bolsevici, svazaci a jejich rodiny. Kouknete se na zebricek ceskych nejvetsich milionaru a jejich zivotopisy.

Takze jdete do toho a vyhrajte volby, porazte byvale bolseviky a stbaky, at neplacate prazdnou slamu.

R. Langer 7.6.2019 6:21

Re: Bývalý komouš a stbácký gauner

Tím myslíte jako že se to nelíbí těm jiným bývalým komoušům na těch demonstracích? To by docela sedělo... :-D

M. Mařák 7.6.2019 5:48

Bývalý komouš a stbácký gauner

nemá co dělat ve vrcholné politice a je jedno, jakým způsobem se na něj bude tlačit, aby z ní odešel. Že se to nelíbí jiným bývalým komoušům je normální, neboť je to v nich dodnes zažrané a drží při sobě.

B. Hamal 7.6.2019 0:21

A kdo po Babišovi?

Možná už to ví Nulandová.