6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: O co jde demonstrantům (2)

Písničkář Tomáš Klus je politicky aktivistický písničkář, neb se to dneska nosí. On zpívá vždy to, co očekávají „pokrokoví lidé“. Jeho největší „politický“ hit „Za co, Pane Bože, za co, trestáš tento prostý lid?“ považuji za předem promyšlenou podbízivou odrhovačku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Valenta 7.6.2019 14:44

Re: Vlkova falešná hra.

Bílá je výborná zpěvačka, Klůs je dobrý zpěvák a autor navrch a pochopitelně má mnoho let před sebou. Takže to vaše hledisko je čistě subjektivní a s tématem nemá co dočinění.

J. Vlček 7.6.2019 15:13

Re: Vlkova falešná hra.

Pane Valento, nechci vám brát iluze, ale o tom, jaké kvality vykazuje Lucie Bílá se může T. Klůsovi zdát jenom v divokém snu. S tématem to má společného jenom to, že popularitu lze domněle dohánět na náměstích, když to na jevištích nestačí.

P. Khail 7.6.2019 16:04

Re: Vlkova falešná hra.

Ani Tomáš Klus si nepotřebuje zvedat popularitu takže jen přidáváte ještě vaše pokrytectví. A Slavík není o nejlepším ale o nejpopulárnějším zpěvákovi. A že bych psal o nějakém jejím ne/zvedání popularity je jen vaše fantasmagorie. Tyhle nesmysly vždy dají do diskuze ti, kteří nemají argumenty. :-)

Z. Velínský 7.6.2019 10:19

Architekti, historici a psychiatři jsou na pódiích také

Pane Vlku, jako byste to celé chtěl trochu bagatelizovat, proto úmyslně přehlížíte, že to není hnutí jenom herců a písničkářů. Prosím, až budete psát svou příští úvahu, trochu více objektivity.

J. Vlček 7.6.2019 11:06

Re: Architekti, historici a psychiatři jsou na pódiích také

Pane Velínský, ono není potřeba nic bagatelizovat. Stačí si uvědomit, o co vlastně všem těm ublíženým lidem na náměstích jde. Jde v první řadě o zvrácení výsledků voleb, které nedopadly podle jejich představ, k čemuž jim náramně ochotně asistují veřejnoprávní média, a jak jinak, také se to hodí soudruhům z EU. Nic jiného v tom nehledejte, natož abyste to spojoval s obhajobou demokracie. Pravý opak je pravdou.

S. Netzer 7.6.2019 12:19

Re: Architekti, historici a psychiatři jsou na pódiích také

Nic jiného než šermování samými hluchými argumenty jako výsledek voleb, ohrožení demokracie a republiky a "soudruhy z EU", vám pelichající vlčí smečce nezbývá.

Jedná se o legitimní občanský protest proti podvodníkovi, estébákovi a lháři, za kterého se každý demokrat musí stydět. Ne tak vy, kobliháři.

J. Vlček 7.6.2019 13:48

Re: Architekti, historici a psychiatři jsou na pódiích také

Paní Netzerová, vy vypelíchaná slepice, vy mluvte o nějakých argumentech. S ohrožením demokracie šermují právě ti řvouni na náměstích.

A znovu vám připomínám, proč se angažujete do dění v této zemi, do které už vám nic není? Proč svoji aktivitu nevyvíjíte u vás v Německu? Tam držíte hubu, co?

S. Netzer 7.6.2019 14:00

Re: Architekti, historici a psychiatři jsou na pódiích také

Demokracii ani republiku neohrožují demonstrující, ale oligarcha, který soustředil do svých rukou politickou, ekonomickou a mediální moc. A že to je první krok na cestě k oligarchickému státu tupé koblihářské hovado jako vy, nepochopí.

Po tom, kde "vyvíjím aktivitu" nebo nevyvíjím, je vám výkal.

J. Vlček 7.6.2019 14:24

Re: Architekti, historici a psychiatři jsou na pódiích také

Paní Netzerová, hlavně, že to chápete vy, coby zástupkyně alpských kraviček. Jinak aktivitu si vyvíjejte kde chcete, ale tato země vám na ni kálí z vejšky. Tuto zem jste opustila, z vlastní blbosti, tak se angažujete u vás. Naše starosti si do vaší hlavy neberte.

S. Netzer 7.6.2019 14:28

Re: Architekti, historici a psychiatři jsou na pódiích také

Vy jste "mluvčím této země", dědku?

S. Netzer 7.6.2019 14:39

Re: Architekti, historici a psychiatři jsou na pódiích také

"Tuto zem" opustili moji rodiče kvůli vám, bolševickým sv*ním.

Tak držte laskavě chlebárnu.

M. Moravcová 7.6.2019 17:47

Re: Architekti, historici a psychiatři jsou na pódiích také

Na vaše rodiče tady sere pes. Vy neurážejte Čechy. Nic vám po nich není.

J. Jurax 7.6.2019 14:05

Zbytečně skáčete na špek provokujícímu trollovi ...

S. Netzer 7.6.2019 14:27

Re:

Jste bdělý a ostražitý.

Zasluhujete pochvalu před rozvinutou zástavou, kobliháři.

A. Alda 7.6.2019 9:45

Netušil jsem přesně, kdo že je ten Klůs.

Díky za informaci, že je to on, kdo zpívá tu blasfemickou píseň "Za co Pane Bože, za co". Tu když zaslechnu v rádiu, vždycky se oklepu hrůzou a rychle to přepínám. Takové rouhání nehodlám poslouchat. A jestli je tento člověk na něčí straně, tak já jsem určitě proti.

J. Vlček 7.6.2019 9:39

Pane Vlku,...

...naprosto s vámi souhlasím. Vidím to stejně jako vy.

Z angažovaných herců a zpěváků, jako je Isová, Klůs a ti další, se mi zvedá žaludek. Navzdory všem těmto apoštolům "pravdy", budu vždy upřednostňovat výsledky voleb, než naslouchat všemožným eurohujerům, všem těm pseudo ochráncům demokracie, kteří naopak dělají vše pro její potlačení. De facto slouží jen jako užiteční idioti a eunuši EU.

Evidentně chtějí docílit návratu vlády těch, kterých už většina lidí měla po krk, a proto je ve volbách poslali k čertu. Proto také těmto ublíženým všechno to řvaní na náměstích zní jako rájská hudba.

S. Netzer 7.6.2019 9:21

Tento hnojomet

starého komouše Vlka si v ničem nezadá s projevem Milouše Jakeše na aktivu funkcionářů KSČ Západočeského kraje v Červeném Hrádku.

Hnus.

J. Vlček 7.6.2019 9:42

Re: Tento hnojomet

Jděte se poránu vyzvracet u vás na hnůj, a neotravujte. Jste odporná a trapná.

H. Lukešová 7.6.2019 10:28

Re: Tento hnojomet

Co je vám po nás. Starejte se o vaše německé poměry a do České republiky se nenavážejte. Neomarxistka bude mluvit něco o bolševismu, ubohé. Vaše soustavné urážení Čechů a České republiky by možná splňovalo paragraf na hanobení rasy, národa a přesvědčení.

S. Netzer 7.6.2019 10:55

Re: Tento hnojomet

Doporučuji vám, slečno, abyste si přečetla Zvonokosy od Gabriela Chevaliera.

Tam se najdete v postavě Eulálie Čubíkové, jejíž tažení proti pisoáru v Mnišké uličce se podobá jako vejce vejci vašemu vlasteneckému boji proti neomarxistům, multikultipolitkorektníkům, muslimům a jejich vítačům a podobným netvorům, které vedete se stejným "apoštolským zápalem" jako ona.

H. Lukešová 7.6.2019 11:53

Re: Tento hnojomet

Eulálie Čubičková jste je vy sama svým islámem a nacifeminismem, já nenávisti k mužům jako vy netrpím. Takže nemám důvod být proti pánským pisoárům. Být v dnešní době feministkou je pro ostudu. Vy vedete svatý boj za islám a neomarxismus, takže mě nepodsouvejte to, co jste jen vy sama.

M. Krátký 7.6.2019 11:18

Re: Tento hnojomet

Kuš babo - a zalez !!!

S. Netzer 7.6.2019 12:20

Re: Tento hnojomet

"Zalez" sám, kobliháři, a vem s sebou oligofreničku Lukešovou.

H. Lukešová 7.6.2019 12:59

Re: Tento hnojomet

Vy raději zalezte někam do Arábie či severní Afriky k muslimům. Tam vám bude nejlépe. Nikdo normální nemůže hájit neobhajitelné.

K. Janyška 7.6.2019 8:51

O likvidaci Babiše. S tím souhlasím.

Ale bacha na ně. Vede je magor z jakési občanské společnosti, tedy fašismu nátlakových skupin, a pro mne euzločinec... Dzp.

J. Malá 7.6.2019 8:36

...

Není co dodat.

P. Svoboda 7.6.2019 8:47

Re: ...

Souhlas

K. Nový 7.6.2019 8:04

Dobrý článek

Autor má pravdu.

EU to zkouší na ČR, tak jak to zkoušela na Maďarsko a Polsko.

Koordinovaná akce EU, neziskovek a neschopné opozice.

J. Karlík 7.6.2019 7:56

???

Moje zkušenost - při cestě do Egypta s Čedokem v 70 letech jsem musel mít, ač nestraník, razítko od naší dílenské organizace KSČ, dále razítko organizace ROH, dále podstoupit školení na personálním oddělení ředitelství Hutí, kde nám bylo řečeno, že při styku s domácími se máme vyjadřovat v duchu našich sdělovacích prostředků a abychom si dávali pozor, neboť "my máme své lidi všude".

J. Vocilka 7.6.2019 7:55

Protoze věrný křesťane, hledaj pravdy, slyš pravdu, drž pravdu, braň pravdy až do smrti ....

Ale kterou ?