22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Koho reprezentuje Zeman

V jaké atmosféře a v jakém stavu naše země spěje k letošnímu 28. říjnu a 17. listopadu?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H. Lukešová 3.11.2016 17:09

Re: Údajně 2 muslimky odešli před válkou k nám do ČR.

Nevím o tom, že by zrovna Klaus ml. hájil Rusko a Putina, nic takového jsem u něj nezaznamenala. Zaznamenala jsem to, že je proti islamizaci ČR.

Klaus st. mě nebere, je mi celkem ukradený, ať si dělá, co chce, ale jeho syn Klaus ml. je proti živelné muslimské invazi a to se mi líbí.

D. Stirský 3.11.2016 13:20

Ano, ještě ten rozhivor mohl mít

titulek "Kdo je Václav Havel?" nebo "Kdo je dalajláma?" On Zeman sice mluví sprostě, je mstivý, ale to nevadí, vždyť je to udatný bojovník a bijec za českou suverenitu.

P. Kmoníček 3.11.2016 16:08

Re: Ano, ještě ten rozhivor mohl mít

A je dobře,že názor pana Jákla byl otištěn.Až někdy v budoucnu se budou rozebírat současné názory některých Jáklů,tak se budou moci jejich potomci oprávněně stydět za 'oranžové pyžamo' a podobné výrazy.

D. Stirský 3.11.2016 13:16

Myslel jsem, že Jakl je inteligentnější.

V interview je vidět, že "znovinkovatěl", je to takové - no určitě ne z kavárny, ale spíše z putyky. Jeho výrazy jako havlisté, jeho hodnocení dalajlámy - opravdu dosti přízemní. Já mám od dalajlámy jednu knížku, líbí se mně jeho časté poukazování ne nezbytnost soucítění a soucitu, empatie. Myslím, že pan Jakl má černobílé vidění světa - byl-li by dle jeho představ, vypadal by dosti smutně. Ale šéf IVK jej jistě pochválí a nebude se muset mračit.

V. Kain 3.11.2016 13:24

Re: Myslel jsem, že Jakl je inteligentnější.

Výztižněji to pan Jakl říci nemohl.Přijel jeden vypelichaný neomarxista se svým cirkusem z východu.

M. Bílý 3.11.2016 12:23

U některých článků na Neviditelném psu mám potíže ....7

U některých článků na Neviditelném psu mám (tu menší tu větší) potíže s pochopením obsahu (přesněněji: s alespoň částečným ztotožněním za účelem základního porozumění toho, co chce autor sdělit) u pana Jakla nikoliv.

Přečetl jsem jeho dnešní rozhovor se zájmem a musím konstatovat, že některé jeho názory jsou v mnohém (pro mne) korigující, na př. pohled na Miloše Zemana v prezidentské funci. Měl jsem ho doposud za totálního nevychovance a dál už nic. V pohledu na něj se pan Jakl blíží pohledu pana Dr. Robejška a tak trochu (ne moc) přibrzdím, protože musím uznat, že mají pravdu.

V hodnocení dalajlamy se pan Jakl odlišuje od názoru většiny politiků na něj a jeho názor se blíží mému vnitřnímu pocitu. Trochu jsem si oddechl.

Tam, kde pan Jakl říká, že nouze posledních let nás naučila radovat se z maličkostí musím uvést, že tento postoj (radování z maličkostí) je mým celoživotním krédem, nikoliv až nedávným. Velmi se mi to vyplácí.

M. Prokop 3.11.2016 12:46

Re: U některých článků na Neviditelném psu mám potíže ....7

Obávám se, že pan Jakl (možná i vlivem otázek a vědomí, pro jaké médium hovoří) upadl do nemravu, výstižně popsaného panem Nacherem výše.

Černobílé vidění a záměna skutečně nebezpečného protivníka za lidi panu Jaklovi nesympatické, ovšem minimálně nebezpečné.

J. Vlček 3.11.2016 14:15

Re: U některých článků na Neviditelném psu mám potíže ....7

Pane Prokope, vy jste zvláštní rozpolcená osobnost. Vy jste na jedné straně zapřisáhly bojovník proti islanizaci Evropy a našeho státu, a na straně druhé si docela rozumíte s lidmi, kteří multikulty vyznávají, a zavrhujete a znevažujete lidi, kteří proti multikulty a islamizaci vystupují. Vaše myšlení mne udivuje.

M. Prokop 3.11.2016 15:15

Re: U některých článků na Neviditelném psu mám potíže ....7

Zapřisáhlý zrovna ne, ale mé přesvědčení, že přizpůsobovat se má přišedší a ne starousedlík, je velmi pevné. Ovšem, přizpůsobovat tam, kde je to nutné. Ne udělat z přizpůsobení buzerační klacek. Jestliže máme svobodu vyznání (včetně mého ateismu), není prostě možné říci, že jedno náboženství je dobré a jiné špatné. Ovšem, je možno a nutno postihovat, pokud by někdo ve jménu jakéhokoliv náboženství chtěl omezovat svobody jiných.

Že někdo nechce jíst vepřové nebo pít alkohol, to je jeho věc. Ale okamžitě musí dostat po papuli, jakmile to začne on, nebo nějaký jeho stoupenec nařizovat jiným.

A pokud se sem někdo chce přistěhovat, tak zaklepe na dveře a počká až a zda bude pozván dál.

J. Vlček 3.11.2016 16:13

Re: U některých článků na Neviditelném psu mám potíže ....7

Pane Prokope, jelikož islám není náboženství jako takové, že to je forma světovládné nepřizpůsobivé ideologie nadřazující se nad jakákoliv jiná náboženství, nejvíce pak nad nevěřící, nemá tato ideologie v Evropě co dělat. Že tomu tak je, dokazuje současný stav v zemích západní Evropy.

A to byste chtěl dopustit i v naší zemi? Nemáme zde dost svých nepřizpůsobivých, se kterými si vládní činitelé nevědí rady? Proto vám tak vadí prezident, který na rozdíl od většiny vládních činitelů, je v této otázce zásadový. Koho byste rád viděl na hradě? Snad pana Halíka, Dienstbiera, Karla, nebo někoho dalšího z té řady zájemců o tuto funkci, z kandidátky, kterou nám vygenerovala ta slavná pražská kavárna? Pěkně děkuji za takový výběr.

H. Lukešová 3.11.2016 16:59

Re: No a je to tady. "Uprchlík" znásilnil zdravotní sestru v

Praze na Bulovce...

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/16251-uz-je-to-tady-uprchlik-znasilnil-v-prazske-nemocnici-na-bulovce-zdravotni-sestru.aspx

Není nic hnusně ohavnějšího nežli muslimský migrant...

S. Netzer 3.11.2016 18:10

Re: No a je to tady. "Uprchlík" znásilnil zdravotní sestru v

Kdyby tu sestřičku osahával bílý evropský Evropan, tak by to bylo méně hnusně ohavné?

H. Lukešová 3.11.2016 19:22

Re: No a je to tady. "Uprchlík" znásilnil zdravotní sestru v

Samozřejmě, že by to bylo podobně hnusně ohavné, leč teď řádí hlavně muslimští migranti.

M. Prokop 3.11.2016 17:03

Re: U některých článků na Neviditelném psu mám potíže ....7

Nechci dopustit nic. Jakmile by se někdo choval dle regulí světovládné nepřizpůsobivé ideologie (jakékoliv), tak bez milosti vyhodit, v případě kriminálního počinu zavřít. Ale až na základě CHOVÁNÍ.

Prsident mi vadí, jako osoba už cca čtvrt století, protože nemám rád nabubřelé, lhavé, ješitné narcisy, šmrncnuté tu socialismem, tu bůh ví čím.

Halík, Dienstbier, Schwarzenberg i další mi vadí zase z jiných důvodů.

Udělejte si někdy tenhle test: http://liblog.alesuv.net/kompas.php nebo anglicky zde https://www.politicalcompass.org/

Já vycházím hodně vpravo nahoře.

H. Lukešová 3.11.2016 11:37

Sluníčkažení v akci...

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/16250-pravda-a-laska-v-praxi-slunickari-napadli-postarsi-bezdomovkyni-a-porazili-ji-na-zem-prinasime-odporne-zabery.aspx

S. Netzer 3.11.2016 11:46

Re: Sluníčkažení v akci...

Trumpetovy odpůrci jsou "sluníčkáři"?

Nejsou to nakonec dokonce "havloidi"?

H. Lukešová 3.11.2016 13:23

Re: Sluníčkažení v akci...

Sluníčkáři jsou obecně ti lidé vyznávající multikulti a politickou korektnost a ti jsou všude. Jak jsem psala multikulti politkorektníci- levicoví liberálové.

M. Moravcová 3.11.2016 13:40

Re: Sluníčkažení v akci...

havloidi = sluníčkáři, ovšem ne všichni sluníčkáři jsou havloidi

J. Václavíková 3.11.2016 11:21

Stačí pár malých oprav, autore, a dalo by se s tím souhlasit

Přitom v tomto případě jde jen o jednu z nepodstatných epizod dlouhodobého útoku klauszemanistů na základy státu. Epizoda je to nepodstatná, onen dlouhotrvající a dobře sponzorovaný útok už podstatný je, protože postupně, krok za krokem, dělá dírky pod čarou ponoru naší liberálně demokratické lodě. Lodě, které by se oni rádi zbavili, aby nás všechny naservírovali moskevské a pekingské vrchnosti. Pokud si nenecháme vnutit aktuální třeštění Hradu a jeho mluvčího o ,,zneužití" 28. října k rozvracení státu, pak přece daleko důležitější než nějaké vydírání ministra prezidentem kvůli přijetí či nepřijetí jedné významné osobnosti je to, co se nyní děje s naším světem. V Americe vrcholí jeden z posledních zoufalých pokusů jednoho trapného hulváta a podvodníka vyšplhat po zádech obyčejných lidí na vrchol moci a v Evropě zase vrcholí realizace gigantického sociálně-inženýrského projektu, jehož cílem je za pomocí vyjednávání a dohod s okolními státy, finanční pomoci státům, jež nesou největší tíhu uprchlické vlny, snahy o ukončení konfliktů a vyhánění obyvatelstva z jejich domovů a zvládnutí následné migrační vlny tak, aby ji Evropa dostala znovu pod kontrolu. O tom by měly být sněmovní volby příštího roku. Ale nebudou. Budou o zástupných malichernostech, které budou veřejnosti předhozeny jako hlavní předmět sporu. Třeba název pomazánkového másla či deklarace spotřeby vysavačů. Nebo znovuzřízení plotů z ostnatých drátů na hranicích.

P. Rudolf 3.11.2016 11:39

Re: Stačí pár malých oprav, autore, a dalo by se s tím souhlasit

Jenže většina lidí potřebuje při své volbě zkratku, jemu srozumitelné heslo, jasné "S námi nebo doleva" či "Yes We Can", neb jednají emotivně a nikoliv rozumně. A marketingové firmy, politiky angažované, to moc dobře vědí.

J. Václavíková 3.11.2016 11:42

Re: Stačí pár malých oprav, autore, a dalo by se s tím souhlasit

Máte pravdu, voliči s mentální úrovní Kopretiny nezvládnou pojmout složitější realitu, než je ta osekaná na sluníčkáře a milovníky islámu. Ilustrace viz výše.

P. Rudolf 3.11.2016 11:49

Re: Stačí pár malých oprav, autore, a dalo by se s tím souhlasit

V tom s vámi nesouhlasím. Ta je na tom ještě daleko líp - nezvládá ani to.

M. Prokop 3.11.2016 12:31

Re: Stačí pár malých oprav, autore, a dalo by se s tím souhlasit

Ty "klauszemanisty", vaši posedlost, vynechám.

V Americe vrcholí vzpoura proti skupinovým právům a nadprávům, konečně se naštvali ti, kdo za "utrpení" černochů, hispánců, žen, transexuálů, homosexuálů a kdo ví ještě koho podle tamních levičáků mohou, tedy běloši, spoléhající se sami na sebe a ne na státem přihrané výhody. Že se jejich mluvčím stal zrovna Trump asi není příliš šťastné, ale nikdo jiný asi nebyl.

Co se týče Evropy, líčíte to sice notně růžově, ovšem skutečnost je jiná. Sociálně inženýrské projekty zatím všechny krachují, lidé prostě nechtějí být "sociálně inženýrováni", navíc eurosoudruhy a eurosoudružkami vrcholně nedůvěryhodnými, kteří v tomto zelenorudém tažení za jejich vlastní prospěch ještě dělají spoustu hrubých chyb, kterým říkáte malichernosti a které naštěstí napomohou jejich pádu.

Myšlenka nějaké evropské vzájemnosti tím bude na dlouhou dobu pohřbena.

J. Vlček 3.11.2016 13:58

Re: Stačí pár malých oprav, autore, a dalo by se s tím souhlasit

Paní Václavíková, nejvice direk do naší lodi Republika dělají lidé jako jste vy ve vašich neziskovkách. Ti totiž parazitují na lidech odvádějících řádnou a poctivou práci. Vy v neziskovkách jste tak vytíženi, že neděláte nic, viz třeba vás, která si zde v 11.21 vylévá rozumy nad naší demokracií, a to máte ještě tolik drzosti peskovat ostatní z nedostatku občanské odpovědnosti při volbách.

H. Lukešová 3.11.2016 16:05

Re: Stačí pár malých oprav, autore, a dalo by se s tím souhlasit

Neziskovkáři mají nadrcené multikulti fráze, nic jiného neumí, proto tady kafrají celý den "od nevidím do nevidím". Jedná se často o lidi, kteří vystudovali nějaký humanitní obor (kulturologie, sociální antropologie...), tito lidé samozřejmě nemůžou najít nikde práce, šáhne po nich neziskovka či ziskovka no a ta pak káže rozumy. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Ze všeho nejvíc mě berou na nože neziskovky zabývající se migrací a hájící práva migrantů-teroristů, násilníků a vrahů.

S. Netzer 3.11.2016 16:20

Re: Stačí pár malých oprav, autore, a dalo by se s tím souhlasit

Svatá prostoto ...

H. Lukešová 3.11.2016 17:01

Re:A je to tady...

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/16251-uz-je-to-tady-uprchlik-znasilnil-v-prazske-nemocnici-na-bulovce-zdravotni-sestru.aspx

Tak se chovají ti, které tady od nevidím do nevidím obhajujete. Není nic horšího nežli muslimský migrant...

P. Rudolf 3.11.2016 11:10

Po zkušenostech

s nekonečnými bláboly tohoto kykinova ocáska čtu maximálně, už jen pro pobavení, první a poslední odstavec jeho žvástů. První, moc dlouhý, jsem tentokrát vynechal, a přečetl si jen ten poslední. Docela s ním tentokrát souhlasím, jen k větě "Když se začnou bavit o věcech, které znají ze svého denního života...", bych doplnil, že pak se poperou.

J. Václavíková 3.11.2016 11:23

Re: Po zkušenostech

Nezatracujte ho tak rychle! Podívejte, stačí to trochu postavit na zem a přestane to vypadat, že Jákl spadl z jahody na znak :-)

P. Rudolf 3.11.2016 11:30

Re: Po zkušenostech

Vždyť já ho chválím. Najít jindy v jeho textech větu, která se alespoň blíží pravdě, bývá jinak nemožné.