26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MR 1.5.2009 17:05

Re: Naprostý souhlas

VK vládnul snad sám?

MR 1.5.2009 17:02

Re: Klaus strhnul masku evropské hře na demokracii...

A vy jste byla úspěšná? Pravděpodobně ano :-)

F. Čech 1.5.2009 16:35

Proč diskutujete na Psu s klausovým poskokem?

Klaus opravdu strhnul masku, ale jedině sám sobě. Jeho otevřená snaha o destrukci ODS, EU a už nezestírané bratříčkování s komunisty a Paroubkem může být přehlédnuta jedině totálním magorem. A nebo také přehlédnuta vůbec nebyla diskutující klausofil je komunistou. Je teď vůbec hodně podivné, že Klaus má dnes se svými postoji daleko největší podporu právě u komunistů! Tyto tendence měl sice už dříve, ale teď se už dočista utrhl z řetězu!

Ludva 1.5.2009 16:18

Jak si hraje na demokrata pan Havel

Pan exprezident Havel nikdy nemusel projít demokratickými volbami občanů. Zřejmě proto preferuje vládu elity, kterou vybírá úzká skupina nevolených. Hezky to potvrdil podporou Topolánkovy padlé vlády, která vznikla a držela se u moci nedemokratickými postupy. Koupit hlasy poslanců je přitom vrchol pohrdání voliči. Jeho elitářskou politiku prováděla strana zelených jmenováním ministrů typu Kocába nebo Schwarzenberga. Pokud se nevrátíme k "vedoucí roli" voličů můžeme to rovnou zabalit. Účel světí prostředky - to už tady bylo.

Pete Brich 1.5.2009 15:20

Kolik Vám vynáší podržení dveří v europarlamentu, R.J.?

PB

yt 1.5.2009 12:38

Re: Naprostý souhlas

A on VK někdy prováděl pravicovou politiku? Uznávám však, že o ní často mluvil a mluví.

Harpyje 1.5.2009 12:13

Re: Klaus strhnul masku evropské hře na demokracii...

Dkuji, oslíčky mám ráda. Jsou to hezká a milá zvířata. Z Vašeho projevu usuzuji, že jste jeden z oněch českých demokratů, kteří rádi poučují o demokratrických pravidlech hry. Taky bývalý neúspěšný kandidát na členství v KSČ?

R.J. 1.5.2009 11:51

Re: Otázka byla zodpověděna

Vyprošuji si toho Františka Josefa, pokud se pamatuji, třeba, krom jiného,  tak parlament /říšská rada/ se dohadoval nekonečně nad všeobecným volebním zákonem tak dlouho, až se panovník nasr... a vyhlásil ho sám . Uzurpátor jeden. ;-D

R.J. 1.5.2009 11:43

Re: Žvaníš krávoviny.

Jasně, kritika nám jde, to je ale vše, trochu málo, nemyslíš? Ale co, Bobošíková, Železný, Zahradil, ani dál nemusím psát , ta jména hovoří za vše. Ani ty posr/aný čističky si neumíme postavit sami, žijeme na hnojníku, ani to nám nevadí, ale může za to EU, dává málo a ještě drze chce vyúčtovat každou korunu, to je fakt vměšování do suverenity, státu, pan president má pravdu, do toho nám nikdo kecat nebude. ;-D

vasekpav 1.5.2009 11:21

Re: Naprostý souhlas

Topolánek se snažil praktickou reformu pro občany této země ne !To je ta politika z kulami !A ne nějaké racionální pravicové Kořeny o kterých nikdo nic pořádně neví , je to jen fráze, se kterou zůstane ODS v závětří 25 procent voličstva !!:-/Uspěšným se u nás neodpouští!!

:-) 1.5.2009 11:20

Re: Žvaníš krávoviny.

Jak zní výrok exprezidenta frantíků o tom mlčení?

EU nám dala něco zadarmo? Pokud vím, tak to tam napřed vložíme a pak s bídou dostaneme ani ne 80% zpět, když to jde dobře.

Demokracie není o tom, že jsi někde nový člen, tak máš právo mlčet a poslouchat, ale o tom, že se naní spolupodílíš a i kritikou!

Peťa 1.5.2009 11:20

Re: Otázka byla zodpověděna

Pokud je prezidentovou úloho slepě kopírovat rozhodnutí parlamentu, naskýtá se otázka, jestli by nebylo jednodušší prezidentskou funkci zrušit. Ke změně v takovém případě nedojde.

:-) 1.5.2009 11:11

Re: Klaus strhnul masku evropské hře na demokracii...

Já se neobávám, ale konstatuji, že jsi osel.:-P

:-) 1.5.2009 11:10

Re: Registrační pokladny a bohatnutí, tak to se ti povedlo!

Tak si kup registrační pokladnu a zkus zbohatnout ;-D. Jen tak seděď, toč mlýnek a čum na ni ... uvidíš za jak dlouho zbohatneš.

vasekpav 1.5.2009 11:08

Re: Tak hra na demokracii říkáte.

Sohlas R.J. zpochybnit co se dá ?!To není obrana demokracie , Klaus a jeho melodyboys jsou obyčejní zrádci!a tento člověk žvaní něco o pravicových kořenech ODS >-8-o

Gaston 1.5.2009 11:05

Re: Tak, krajane.

Ano, pravda. Cítil jsem to stejně. A to přitom Klause v žádném případě "nemusím".

Harpyje 1.5.2009 10:59

Re: Tak hra na demokracii říkáte.

Musím s Vámi souhlasit. Ale až na to "my".

Harpyje 1.5.2009 10:58

Klaus strhnul masku evropské hře na demokracii...

Obávám se, že tento je tento článek míněn smrtelně vážně. ;-(, nebo ;-D?

Mgr. Milda 1.5.2009 10:45

Re: Otázka byla zodpověděna

pokud rozhodnutí Ústavního soudu, parlamentu a senátu pro V. Klause nejsou závazná, pak máme za presidenta osobu, která hodlá diktovat politice, co smí a co nesmí. Dvacáté století je takových herojů plné, od Františka Josefa, Nikolaje II., Mussoliniho, Lenina, Stalina, Hitlera, ti všichni měli parlamenty pouze jako ozdobu, rozhodovat chtěli však sami.

Taková hra na demokracii je nám už dávno známá a bohdá se u nás opakovat nebude.

R.J. 1.5.2009 10:43

Re: Bohužel / žít a nechat žít

Už jsi zde zase? Máš ty nůžky asi zabodlé víš kde, že tak řičíš. ;-D

R.J. 1.5.2009 10:41

Re: díky pane poslanče

No, víš Huhu, zatím mě vetšinu života kopali bolševici, že se k nim přidáš ještě Ty, to by mne nenapadlo. Budu si muset dávat více bacha, ono je zde nějak moc kopálistů. Škoda že nejdeš kopat bolševika, ale neva, jsem již tak nějak imuní, tak si holt kopni, když neumíš nic jiného. Jsem rád, že Ti pomohu od frustrace, rád dělám dobré skutky. Tak se nerozpakuj , rozeběhni se a předveď kop svého života. Ale bacha, ať si nedáš "vlastence", to se občas stává.

R.J. 1.5.2009 10:34

Tak hra na demokracii říkáte.

Ještě že jsme v Evropě, zatímv jen pět vteřin, ovšem poučovat budeme druhé , hlavně ne sebe. Zcela jistě Evropa čeká 50 let na to, jak jí čeští bolševici budou dávat kondice s demokracie. Ani poděkovat jsme se zatím nenaučili, jenom kárat a poučovat. A křičet, málo, dejte víc, potřebujeme,máme nárok. Opravdu jsme zparchantělí, Kaisser měl pravdu.

Honza 1.5.2009 10:11

Re: Naprostý souhlas

Je jasné,že ti bohatí zůstanou v ODS,neboť právě tato strana jim pomohla k bohatství pomocí různých intrik.Odpisy z daní,zamítnutí registračních pokladen,daňové úlevy - panečku,to se to bohatne. No a ti ostatní,co musí tvrdě makat a nemají žádné výhody,ti půjdou jinam.

Karel 1.5.2009 9:46

Naprostý souhlas

s názory pana Strejčka. Jen v jednom se lišíme. Naprosto chápu, že se pan prezident vzdal čestného předsednictví ODS. Nebyla to politická chyba, ale jen poslední možný apel k návratu do racionální politiky pravicové strany. Na předcházejících sněmech (po zvolení Topolánka do čela ODS) zaznívalo, že Topolánek je ta pravá osoba, protože vyhrál čtvery volby za sebou. Já varoval, že ne Topolánek, ale program ODS vyhrál ony volby. A Topolánkovi se za ty dva roky totálně podařilo svými ústupky ODS rozložit a nečlenové ODS, ale i její voliči odešli a odejdou bůh ví ke komu. Hodně pevné nervy a pěkný den.

Francie / Le Monde 1.5.2009 9:44

Re: Bohužel / žít a nechat žít

Tváří v tvář krizi je nutné se začít dělit.

Ústřední příčinou ekonomické krize je vzestup nerovnosti, především způsob, jakým bohatí přicházejí k bohatství. Ztratili svědomí. Jak ukázal ekonom Camille Landais, ve Francii stouply mezi rokem 1998 a 2006 mzdy těch nejlépe placených, kteří tvoří 0,01 procenra firemních zaměstnanců, o celých 69 procent.

To znamená každý měsíc nárust o 2800 eur! Ti nejbohatší navíc ještě žádají úlevy od státu ve formě snížených daní, a to pod pohrůžkou, že dochází k "odlivu mozků" do zahraničí, což žádná studie nikdy nepotvrdila. Je nemožné reagovat na ekonomickou krizi bez úsilí o národní solidaritu.

PS

spotřebitelský kolaps-důsledek rozevírání nůžek mezi b. a ch.

Hnyk 1.5.2009 9:42

Ubožáci

Tihle rektální speleologové u řiti V. Klause jsou přesně stejní ubožáci jako ti co za komunistů psali jak ten či onen první tajemník zasadil smrtelnou ránu kapitalizmu a jak byl na Západě nadšeně oslavován pokrokovými silami - třeba poslanci za komunistickou stranu San Marina. 

huhu 1.5.2009 9:28

díky pane poslanče

v ODS jsou stále pravicoví a zásadoví lidé, vydržte ! A pravdaláskařské eurohujery vykopat !

Saul 1.5.2009 9:21

Bohužel

Je to přesné leč, obávám se, marné.

Gambri 1.5.2009 8:58

Re: Otázka

Naopak, ten podpis je tou skutečnou ratifikací! Ty tanečky v PS a v Senátu jsou jenom pomocné.

Jakub S. 1.5.2009 8:55

Re: Otázka

Podpis hlavy státu, ať už presidenta, krále či kohokoli jiného - hraje velkou roli  v ž d y . Přestože není - jak vy tomu říkáte, budiž - faktická. Je mi vás líto, že to necítíte. Něco vám v myšlení schází.