12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Kiska vraždu novináře bezohledně využil

Na Slovensku byl zavražděn investigativní novinář Ján Kuciak, který pracoval pro zpravodajský portál Aktuality.sk. Zemřela i jeho partnerka. Oba byli zastřeleni. Že jejich smrt souvisí s novinářskou prací Kuciaka, už potvrdila policie…

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Houška 15.3.2018 7:07

Včera Holásek, dneska Strejček, zejtra očekávám "zásadní" stať od exmocnáře. Donátoři a loutkovodiči z Bubenče nejspíš na Hanspaulku adresovali "nepěkná" slovíčka a varování, že další rublíky by mohl dostávat už jen Okamura. Tak byl učiněn konec pasivitě, a kluci začli makat.

R. Langer 15.3.2018 6:41

Re: Pokud se společnost dostatečně vystraší ....

O slušném člověku mám zřejmě úplně jiné představy než vy, nemluvě o tom, že žádný slušný člověk se do politiky naprosto nehodí. Ale klidně buďte uražený, stejně je to každému úplně jedno. :-D

J. Fridrich 15.3.2018 6:15

Před pár dny měli na "24" slovenského velvyslance v

Před pár dny měli na "24" slovenského velvyslance v Praze a ten - i když se to našemu redaktorovi vůbec nelíbilo, tak zhodnotil Slovensko za těch 25 roků samostatné cesty kladně - a oni opravdu nejsou špatní a jejich výsledky také ne. Uvedl i postoje a vyjádření premiéra Fica z minulých let - bylo to velmi zajímavé..

Já jsem jen zvědav na toho nového ministra vnitra, který pohlídá a ochrání všechny novináře, redaktory, reportéry, významné osobnosti, učitele, právníky na Slovensku po 24 hodin denně celá budoucí léta - to bude muset být nadčlověk - tedy Bůh..

M. Mařák 15.3.2018 6:04

Šorošovci Kotleba a Sulík

si přejí předčasné volby, to jsou mi věci... Do jednoduchého konceptu demagogů s černobílým viděním světa to sice tak nějak nezapadá, ale to není podstatné.

S katastrofismem na věčné časy a nikdy jinak!

V. Braun 15.3.2018 3:07

Pokud se společnost dostatečně vystraší ....

"Pokud se totiž společnost dostatečně vystraší malováním bubáků o tom, že

v dané zemi je ohrožena „západní demokracie“, smíří se snadněji se

vším, co jí ona „báječná západní demokracie“ do země importuje."

Pokud se společnost dostatečně vystraší malováním bubáků .... zvolí si raději za prezidenta usvědčeného lháře než slušného člověka.