2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Kavárna si myslí, že jí patří svět

Vůbec nemám potřebu Petra Fischera jakkoli komentovat. Lidé přicházejí a odcházejí. René Zavoral je ředitel, je to jeho kompetence, právo i odpovědnost. Tečka. Tak funguje normální svět.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Mertl 1.1.2019 10:38

Voni

ho tej Rady nevzali, co? Chudáka!

L. Písařík 1.1.2019 10:33

Re: Souhlas

Těhanová - kdo je teda ten geroj v ODS, snad nechcete říci, že je to uplakaný Fiál ?To není strana gerojů, ale pohrobků bez maršála, semtam nějaký ten major, ale jinak nikdo - nikoho nevidím.

R. Langer 1.1.2019 10:32

Re: Již staří Římané....

Kdyby se Main Kampf dal za povinnou četbu, tak by to v životě nikdo nečetl... :-D

J. Lukavsky 1.1.2019 10:30

Již staří Římané....

"Svoboda slova buď je, anebo není" Nu máte pravdu, leč pak nač byl ten poprask kolem vydání knihy Mein Kampf? Když může vycházel Lenin, Stalin, Marx, Mao... někteří mají na svědomní i více mrtvol než A.Hitler. V USA je legální strana nacistická (nacionálně socialistická německá dělnická strana) i komunistická (internacionálně socialistická strana bolševiků), možná i Ku-klux-klan, stejně tak jinak neškodní vyznavači ploché či duté Země, kreacionalisti i darwinisti. No ale v Evropě se nám ta absolutní svoboda slova nějak neosvědčila a to dokonce několikrát. Na druhou stranu dnešní cenzura "nesprávných" názorů došla až k takové absurditě, že vás popotahují za uveřejnění "závadné" historické fotografie, např foto "Vůdce a jeruzalémský muftí v družném rozhovoru" z r. myslím 1940. Ale nevadí skupinovka Stalin, Churchill, Rosewelt v Jaltě? No "co nezakazuje zákon - zakazuje dobrý mrav" říkali staří Římané. A ten dobrý mrav a selský rozum nějak v poslední době klempírují a dobroserové a advokáti si mastí kapsy! J.L.

O. Uživatel 1.1.2019 10:29

Uživatel požádal o vymazání
O. Uživatel 1.1.2019 10:26

Uživatel požádal o vymazání
J. Svoboda 1.1.2019 10:12

Re: Souhlas

ODS se chová slušně, nechce mít nic společného s STBáckým fízlem a to je dobře.

Pěkný den.

M. Těhanová 1.1.2019 10:12

Re: Souhlas

Hlavně, že vy jste zmoudřela. Je to poznat z vašich výplodů. A ten Klaus jr zas takový geroj, jak se z něho dělá není.

Vstoupil znovu do ODS a hned chtěl být ve vedení. Když se tam nedostal, byl dotčený a začal podrážet. To ukazuje na jeho charakter.

J. Svoboda 1.1.2019 10:11

Re: Čučkař má pocit, že je IN :o)

Zkuste tykání a hrubosti k mé osobě, jistě se vám uleví, nebožáku.

Tomu nad váma už to pomohlo :o)

Pěkný den.

O. Uživatel 1.1.2019 9:40

Uživatel požádal o vymazání
P. Manda 1.1.2019 9:40

Re: Čučkař má pocit, že je IN :o)

zalez !

K. Janyška 1.1.2019 9:38

Neskač na Zemanovy kok "otiny, vole.

Ty nejsi lepší... Dzp.

J. Svoboda 1.1.2019 9:32

Čučkař má pocit, že je IN :o)

E. Kovářová 1.1.2019 9:24

Souhlas

Vidím to stejně, pane Štěpánku. Velké zklamání je pro nás ODS, která se alibisticky zakuklila a než by převzala zodpovědnost a něco pro nás, občany, udělala, tak se raději válí v poslaneckých lavicích bez zodpovědnosti, je to tak pohodlné... Nechá pak současnou vládu prošustrovat spoustu peněz a další nesmysly, inkluze apod.

Velkým zklamáním je pro mě paní Němcová, z docela normální ženy se zdravým rozumem se změnila na takovou blbku, odtrženou z normálního života, zcela v té politice zblbla.

A jediný viditelný "střelec" v ODS, Klaus ml. je zadupáván vlastními spolustraníky, bohužel. Víte kolik nás bylo, abychom jeli do Prahy mu hodit hlas? Dost, a myslíte, že to znovu uděláme? Ani náhodou! Ale ne kvůli Klausovi, ale kvůli těm sráčům v ODS, co si neváží svých členů.

Vy to pane Štěpánku znáte, v ODS v HK se také politikařilo, jak teď, nevím, protože tam proto už nejsem, ale podle toho toho co vidím v politice, se nic nezměnilo...

Přeji vše dobré a hlavně zdraví!

R. Langer 1.1.2019 7:44

Re: Ten návrat k normálnímu životu, měl

No, v tom případě jsme skončili dřív, než jsme začali... ;-)

V. Kotas 1.1.2019 7:34

Ten návrat k normálnímu životu, měl

začít už včera. A musí se s tím začít u ČT.

P. Jirkovský 1.1.2019 6:25

Pan Štěpánek

je skvělou ilustrací klasikových slov: Mnozí se těšili na jelita a nedostalo se jim ani špejlů. A navíc se veřejně pochlubit, že se blbě voženil ,,,,, na to už musí bejt jeho soubor frustrací opravdu mohutnej.

I. Dekyský 1.1.2019 2:36

Re: Titulek sám

Váš příspěvek o Vás také Vy blbe

J. Farda 1.1.2019 0:47

Titulek sám

o sobě o autoru hutorí. Vůči pražskokavárníkům, kterým pan president okamžitě po zvolení se zdvořilostí jemu vlastní vzkázal, že prohráním voleb mají nárok jen na to držet ústa, jsou výroky pana autora, budiž Bohu žalováno, nepřiměřeně útlocitné! :-)