2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Kavárna si myslí, že jí patří svět

Vůbec nemám potřebu Petra Fischera jakkoli komentovat. Lidé přicházejí a odcházejí. René Zavoral je ředitel, je to jeho kompetence, právo i odpovědnost. Tečka. Tak funguje normální svět.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
E. Kovářová 1.1.2019 9:24

Souhlas

Vidím to stejně, pane Štěpánku. Velké zklamání je pro nás ODS, která se alibisticky zakuklila a než by převzala zodpovědnost a něco pro nás, občany, udělala, tak se raději válí v poslaneckých lavicích bez zodpovědnosti, je to tak pohodlné... Nechá pak současnou vládu prošustrovat spoustu peněz a další nesmysly, inkluze apod.

Velkým zklamáním je pro mě paní Němcová, z docela normální ženy se zdravým rozumem se změnila na takovou blbku, odtrženou z normálního života, zcela v té politice zblbla.

A jediný viditelný "střelec" v ODS, Klaus ml. je zadupáván vlastními spolustraníky, bohužel. Víte kolik nás bylo, abychom jeli do Prahy mu hodit hlas? Dost, a myslíte, že to znovu uděláme? Ani náhodou! Ale ne kvůli Klausovi, ale kvůli těm sráčům v ODS, co si neváží svých členů.

Vy to pane Štěpánku znáte, v ODS v HK se také politikařilo, jak teď, nevím, protože tam proto už nejsem, ale podle toho toho co vidím v politice, se nic nezměnilo...

Přeji vše dobré a hlavně zdraví!

M. Těhanová 1.1.2019 10:12

Re: Souhlas

Hlavně, že vy jste zmoudřela. Je to poznat z vašich výplodů. A ten Klaus jr zas takový geroj, jak se z něho dělá není.

Vstoupil znovu do ODS a hned chtěl být ve vedení. Když se tam nedostal, byl dotčený a začal podrážet. To ukazuje na jeho charakter.

L. Písařík 1.1.2019 10:33

Re: Souhlas

Těhanová - kdo je teda ten geroj v ODS, snad nechcete říci, že je to uplakaný Fiál ?To není strana gerojů, ale pohrobků bez maršála, semtam nějaký ten major, ale jinak nikdo - nikoho nevidím.

Š. Hašek 1.1.2019 11:21

Re: Souhlas

Asi tak.

Kolosální je politolog Fiala. Poslední dobou už ani nevysvětluje program ODS (ze dvou třetin stejný jako program ANO), pouze "varuje před Babišem" a poučuje nás (bez argumentů) - že neděláme dobře, že jsme ODS nevolili.

Že jsme ODS nevolili, protože nejsme politologicky na výši. Stále tápe, protože nepochopil rozdíl mezi politikou a přednášením politologie. A poslouchá Mirku Němcovou. A zapomněl na starého Klause. A nechápe mladého Klause. Někdy mi připomíná moje vzpomínky na projevy soudruhů - kterak se jim stále nedařilo podchytit iniciativu jednotlivých dělníků, rolníků a inteligence. Podobně Kalousek. Oba také stále mluví o nájezdech diverzních centrál, už nikoliv přes Šumavu, ale z počitadla.

J. Holíček 1.1.2019 11:41

Re: Souhlas

Dodal bych, že na to nemá, ale chce si to užít. :-))

M. Prokop 1.1.2019 16:10

Re: Souhlas

ANO má nějaký program? Tak to tedy čumím.

V. Církva 1.1.2019 11:14

Re: Souhlas

Klaus, nekklaus. Jde o to, co ODS vyvádí. 80 procent antibabiš, pak nějaký ten pozor na fašisty, a občas Srbochorvatka nějaký ten feminismus. Takže nejde jen o to, jestli mají mít rádi Klause jr., ale jestli mít s ním shodný program.

V článku se správně poukazuje na rakouské lidovce. Témata by byly. Výzev plno, jen začít fungovat jako aktivní pravicová strana. Středovou politicky korektní stranu, která se navíc ještě nevypořádala s korupční minulostí a klientelismem nepotřebujeme.

J. Svoboda 1.1.2019 10:12

Re: Souhlas

ODS se chová slušně, nechce mít nic společného s STBáckým fízlem a to je dobře.

Pěkný den.

O. Uživatel 1.1.2019 10:29

Uživatel požádal o vymazání
Š. Hašek 1.1.2019 11:10

Re: Souhlas

Souhlas s Vámi, paní Kovářová.

V. Kotas 1.1.2019 7:34

Ten návrat k normálnímu životu, měl

začít už včera. A musí se s tím začít u ČT.

R. Langer 1.1.2019 7:44

Re: Ten návrat k normálnímu životu, měl

No, v tom případě jsme skončili dřív, než jsme začali... ;-)

P. Jirkovský 1.1.2019 6:25

Pan Štěpánek

je skvělou ilustrací klasikových slov: Mnozí se těšili na jelita a nedostalo se jim ani špejlů. A navíc se veřejně pochlubit, že se blbě voženil ,,,,, na to už musí bejt jeho soubor frustrací opravdu mohutnej.

J. Holíček 1.1.2019 11:26

Re: Pan Štěpánek

Možná se blbě oženil, ale o tom nepíše.

Nějaká argumentace k věci by se nenašla? :-))

I. Širůček 1.1.2019 11:38

Re: Pan Štěpánek

Tak si přečtěte znovu první větu.

J. Holíček 1.1.2019 13:46

Re: Pan Štěpánek

Kterou?

J. Farda 1.1.2019 0:47

Titulek sám

o sobě o autoru hutorí. Vůči pražskokavárníkům, kterým pan president okamžitě po zvolení se zdvořilostí jemu vlastní vzkázal, že prohráním voleb mají nárok jen na to držet ústa, jsou výroky pana autora, budiž Bohu žalováno, nepřiměřeně útlocitné! :-)

I. Dekyský 1.1.2019 2:36

Re: Titulek sám

Váš příspěvek o Vás také Vy blbe

J. Farda 1.1.2019 11:04

Re: Titulek sám

Vinšuji Vám šťastný a veselý, díky Vám mi už vesele začal ... :-)