2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Juncker ani Macron nejsou snílci

Německá sociální demokracie se musí jasně distancovat od CDU; mocensko-politicky, ale hlavně programově. Angela Merkelová dosud vždy obsadila všechna „levá“ politická témata, která v německé společnosti ještě zbývala; naposledy to bylo zrovnoprávnění sňatků homosexuálů s klasickou rodinou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Malovec 21.3.2018 10:06

Jak je možné,

že se ještě nikdo nevěnoval skryté reklamě na obrazovce ČT - tzv. sponzoři pořadu. Před pořadem zabírá jejich reklama a výčet již čas, skoro rovný reklamě v době "reklamové".

K. Janyška 21.3.2018 9:48

Nejsou to snílci, jsou to vyslanci Bilderbergu.

A plní za prachy příkazy... Dzp.

J. Fridrich 21.3.2018 9:46

" Juncker ani Macron nejsou snílci " - to je

" Juncker ani Macron nejsou snílci " - to je pravda, snílci nejsou, oni jsou nekompetentní a neznalí vývoje lidstva v posledních staletích a proto vedou Evropu k rozvratu..

P. Rudolf 21.3.2018 9:22

Takže

SPD a CDU jsou strany pitomců, politikům na dekadentním Západě jde jenom o moc a nemají žádné vize, intelektuálové vůbec netuší, kam se svět řítí a nikdo se tím ani nezabývá (samozřejmě kromě MĚ!), Juncker, Makron, Merkel vychcaní debilové, Švýcaři už nechtějí být manipulováni médii, Italové si nenechají vzí své "dolče far niente", TOP 09 se jen s odřenými zády dostala do parlamentu a volební výsledky ukázaly, jak kmen nevyléčitelných euromilců v ČR postupně vymírá.

A co mentore 0,7% ukázaly volební výsledky o pitomcích z euroskeptických "svobodných" či surRealistů?!

R. Langer 21.3.2018 8:32

Re: Myslím, že celý problém SOCDEM je jednodušší,

Proto sem do Evropy taky tahají chudáky nové, a myslí si, idioti, jak na to vyzráli.

R. Langer 21.3.2018 8:31

Re: Nadbytek a odhodlání bojovat

A co tak Korán, s tím by se bojovalo určitě lépe, a taky bojovníků byste určitě sehnal víc. :-P

J. Chaloupka 21.3.2018 7:32

Myslím, že celý problém SOCDEM je jednodušší,

prostě ti chudí pracující, které dosud zastupovala, se mají tak dobře, že žádné zastoupení už nepotřebuje. I proto socdem ztrácí všude v Evropě.

D. Polanský 21.3.2018 7:01

Nadbytek a odhodlání bojovat

V ČR je stále nedostatek bytů, částečně je to dáno tím, že máme zde hodně přistěhovalců. Kupříkladu v Praze chybí cca 50 000 bytů, přesněji tolik by se jich prodalo. Bytový fond na venkově v celých oblastech je v dost zanedbaném stavu. Takže k nadbytku máme ještě daleko. Nakonec je to vidět na prudkém nárůstu cen nemovitostí. Takhle převis nabídky nevypadá.

Odhodlání bojovat. Těžko vám půjde moc lidí bojovat za demokracii, která se šikovně ohýbá, aby vyhovovala především bohatým a mocným a aby intelektuálové do všeho kecali. Musí tu být silnější myšlenka: V levé ruce u srdce Bible, v pravé meč.

F. Žůrek 21.3.2018 6:18

Souhlas: běžný člověk je z politiky otráven

Nemám ani co dodat.