4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F.Kříž 20.7.2007 9:46

každý den jeden Dienstbier

Jak dojemné - Jiřík co by školák, odhazoval svačinu do popelnice, neb se se všemi rozdělit nemohl. To by  bylo  nejspíše  čtení,  které by se hodilo do  Pečírkova kalendáře.  A  že  jsme  čekali po roce 1989  jiného prezidenta? My jsme čekali vůbec něco jiného než pakáž, která se nám představuje na obrazovce, takže většina diváků buď vrhne, nebo nadává či vypíná televizní bednu. A jednou z těch stovek postav je právě Jiří Dienstbíer, jeho zelený zeť, který proslul realitními machinacemi. Důvod: inu důchod na krku, a představa, že by Jiří zmizel z obecného povědomí (z něhož se tak jako tak vytratil), je pro suverenního chlapce, který se ničím nevyznamenal, zkrátka neúnosná. Inu když člověk nezvládá profesi, která by mu měla být vlastní, vrhá se do politiky, v níž nemusí prokazovat svou kvalifikaci, a má své jisté. Motivaci, Jiříku, známe. A když jsi se již dál slyšet, že nechceš být Burešem (rozumí se v prezidentské volbě), nezbývá, než abychom Tě do role Bureše instalovali. A to denně, dokud Tě neomrzí věčné opruzování.  

lerak 20.7.2007 9:38

Re: Re: Pánbůh s námi a Dienstbier pryč

náš stát má takový význam, jaký si vybuduje. Víte Franto? Vy si ovšem myslíte, že nám někdo význam nadekretuje a to nejlépe zvenčí. Ne, děkuji nechci.

jirka.s. 20.7.2007 9:33

Re: Ale proč to uvádí jelen...?

Protože dostal zadání paroubaga pozdě a už nestihl zmobilozovat ty tři mozkové buňky, aby cosi zplodily! proto ten plagiát!

Ladislav N. :-))) 20.7.2007 9:15

Když Dienstbiera, tak jedině mladýho!

Starej už nám žádný rozvodový nebo sexuální románek nepředvede... ;-)

VL 20.7.2007 9:09

Re: Re: Pánbůh s námi a Dienstbier pryč

Pořád lepší samostatný stát  bez významu než nový Protektorát Čechy Morava.

Kulak 20.7.2007 9:04

Re: Re: Pánbůh s námi a Dienstbier pryč

A tím, že se rozpustíme v EU nabudeme na významu? Huch, to jsou hlavy!

Dan 20.7.2007 9:00

Jiří Dienstbier for president

Emil XX 20.7.2007 8:58

Pane Dienstbiere, role, do které se ženete je role maršála Petaina

v roce 1940. Toto jeho "působení" stačilo dokonce vymazat jeho zásluhy o Francii v době WW1.

Václav Havel byl muž na svém místě tak do roku 1995. Vy nebudete coby případný president muž na svém místě ani 5 minut.

Alfred 20.7.2007 8:38

Re: Říkal jsem, že mám sociální cítění ne proto, že jsem vybíral popelnice, ale proto, že jsem do nich házel svou svačinu, protože s celou třídou jsem se rozdělit nemohl. To je vlastně takové základní pochopení toho, abychom usilovali o sociální kohe

Do haj.lu s Dienstbierovskou kohezí, kamarády si chci volit sám. Z Paroubků, Rathů a Dienstbierů je mi "zum kotzen." Ať se druýí spolu, jen v ČR je jich 5 milionů, a neotravují.

Alfred 20.7.2007 8:35

A zase občanská

společnost a NGOismus. Klaus nikdy nebyl proti občanské společnosti, pokud se někdo domluví a hraje volejbal, divadlo, upravuje okolí bydliště (obč. spolky) OK,.  NGO - agresivní lobbisté, kteří se snaží nátlakem na vládu a parlament bez jakékoli legitimity vnutit občanům své představy (třeba nařizovat obyvatelům Šumavy, co mohou nebo nemohou za svou chalupou dělat). Čím se liší lobbing NGO od lobingu ekonomického?

Brana 20.7.2007 8:31

Re: je to opilec

pije vino. Otazkou je, co vice skodi spolecnosti. Presidentova sklenka vina ci jeho patologicka touha po moci? Vime, ze president ma nestrane kultivovat politickou scenu.

tony 20.7.2007 8:23

JD horší než VK

V jakém prostředí byl k vidění v padesátých a šedesátých letech? A později na balkáně. NE!!!

Franta 20.7.2007 8:23

Re: Pánbůh s námi a Dienstbier pryč

Ano, takto jsme samostatnym statem bez vyznamu.

emil 20.7.2007 8:20

Pánbůh s námi a Dienstbier pryč

No to je úroveň. Od člověka, který bylů vždy\ trochu blíže světovému dění, bych očekával něco jiného. Na jedné straně je Klaus všeználek, ale prezident podle Dienstbiera by měl hovořit s politiky a mít svůj názor. Co dělá Klaus ? Hovoří s politiky, ale je to Klaus, kterého nemá  Dienstbier rád, proto dělá Klaus podle Dienstbiera vše špatně. Radar u nás je zbytečnost, protože zatím nic nehrozí. Fakt jsi Dienstbiere tak hloupý ? Tento zprofanovaný člověk prezidentem ? Kritika EU, i když jde o strašné blbiny, které Brusel nařídí, to nepřichází v úvahu. Kdyby byl Dienstbier prezidentem, stali bychom se neprosto nesamostatným státním útvarem, dá se říci provinciií v evropském významu.

Hobbo 20.7.2007 8:20

E U?

Nevim so je na te Evropske(Y) tak dobryhoRv.    ONLY   - U $ A -

Hobbo 20.7.2007 8:15

?

Nevim co je na te evropske(Y)tak dobryho. ONLY  - U $ A -

VL 20.7.2007 8:13

Jakým by byl prezidentem?

Myslíte si, že v případě, že by se stal prezidentem, tak by to byl spíš typ Beneše po II. světové válce, Háchy nebo Emanuela Moravce?

Ivan Nový 20.7.2007 8:07

Dienstbier,

chce to co Brusel. K čemu takový prezident, v takovém případě by stačil evropský protektor, nejlépe Francouz.

Otakar 20.7.2007 7:46

Morální i etická devastace ČSSD pokračuje.

Plebejské hulvátství Paroubka a Ratha je v současné chvíli vylepšováno třešničkou Dienstbierovy prezidentské kandidatury, jak zlí jazykové tvrdí trvale přiožralé. K této situaci v ČSSD jde snad jen dodat, i když s nadsázkou zlatej Zeman.

BoŽe 20.7.2007 7:15

Jelínku,sázka na chromou a ožralou bolševickou hajtru ?Děláte si kozy? :-)

Sázková kancelář Tipsport vyhlásila kurzy na presidentskou steeplechase : rudý plnokrevník Dientstbier, kolektivisty nasazený do dostihu, trénovaný Havlem a sedlaný nadějným mladým jezdcem amatérem Bursíkem, byl bookmakery Tipsportu pasován do role outsidera s kurzem 11:1.....

;-D;-D;-D

ikas 20.7.2007 6:53

je to opilec

To vám nevadí, že pan D je stále opilý? Přece to i v TV na něm každý poizmná.

No... 20.7.2007 6:51

Jeden z kandidátů zvyšujících šanci Klause na zvolení .

Ale proč to uvádí jelen...ledaže by následně nabídl...no přece TOHO JEDINÉHO, NEJLEPŠÍHO, NEJMORÁLNĚJŠÍHO, NEOMYLNÉHO JYRKU HOSPODSKÉHO...NE???

 Neboli- buďto si vyberete "služební pivo" mírně nalíznuté a trochu mimo,  nebo MNE !!! Jak prosté, milý Watsone ...

Malé služební pivo 20.7.2007 3:10

Říkal jsem, že mám sociální cítění ne proto, že jsem vybíral popelnice, ale proto, že jsem do nich házel svou svačinu, protože s celou třídou jsem se rozdělit nemohl. To je vlastně takové základní pochopení toho, abychom usilovali o sociální kohezi,

Koheze,nekoheze, je to vůl.